- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi mutlupapatyam
Sabahları işe bırakıyordu akşamları işten alıyordu yigenini kresten aliyordu, annesine götürüyordu ordan kendi evlerine bırakıyordu
Balayında bile görüntülü konusuyorlardi
Yigenine kızım kızım.diyordu
Ben yemek sonrası mutfağı toplarken o salonda kadınla.kizla görüntülü konusuyordu
Nisanliydik bana güneş gözlüğü aldı hediye.Sakin x e söyleme dedi
Annem.o ara suphelendi nişanlınin sana aldığı gözlükten. Ona ne.Bu işte iş var at nişanı dedi yok.dedim.
Evlendik sevgililer gününde esim bana kolye almıştı eltimlere gidecektik.(Neden sevgililer gününde gittiysek)
Annesi ve eski es sana kolye aldığımi (eltime) söyleme dediler.Kücuk kız yenge babam anneme parfüm aldı dedi ben de salak gibi kolyemi kazagimin içine sakladım.Şimdi olsa gözüne sokarım çok saflık yapmışım
3 aylık evliyiz yılbaşı geldi ben ailemsiz yılbaşı kutlamam dedi, Annem yeni evlisiniz disari çıkın milleti ne basiniza topluyorsunuz dedi.Yok dedi.Onun ailesi, benim ailem,ettiler, geldiler.Bir de amca kızını getirmiş universitede okuyormuş yalnız olmasinmis.
Köye gittik bu da takıldı peşimize yolda abi.cami aç açıyor.kapa kapatıyor.
Markete gittik alışveriş yaptik eski es bu marketten çıkınca koşuyor elindekileri almak için.Elti de eşimle aynı köyden
Evine biraktik dar sokağa kadar arabayı soktu sokaktan hanfendi gidemez illa evin dibine kadar soktu arabayı sonra zor çıkardı.
Bi keresinde yagmur yağiyormuş kızla eltiyi işten almamış unutmuş onlar nasıl otobüste gelmişler o yağmurda diye 2 gün evde üzüldü.
Daha bir suru sey oldu şüphelenmek için
Zaten buna isticeklermis kardeşine almışlar bunu duydum.
Tamam dedim kadinin aklı kaldi galiba.Neyse napiyorlarsa yapsınlar
Ne terbiyesizlik. Eski eşin kardeşi bu rezalete çekirdek çitleyerek mi katılıyordu?![]()
Ben de bunu merak ettim, bunlar olurken eski kaynınız neredeydi ?