Eski eşiniz ne kadar sürede evlendi

Sabahları işe bırakıyordu akşamları işten alıyordu yigenini kresten aliyordu, annesine götürüyordu ordan kendi evlerine bırakıyordu
Balayında bile görüntülü konusuyorlardi
Yigenine kızım kızım.diyordu
Ben yemek sonrası mutfağı toplarken o salonda kadınla.kizla görüntülü konusuyordu
Nisanliydik bana güneş gözlüğü aldı hediye.Sakin x e söyleme dedi
Annem.o ara suphelendi nişanlınin sana aldığı gözlükten. Ona ne.Bu işte iş var at nişanı dedi yok.dedim.
Evlendik sevgililer gününde esim bana kolye almıştı eltimlere gidecektik.(Neden sevgililer gününde gittiysek)
Annesi ve eski es sana kolye aldığımi (eltime) söyleme dediler.Kücuk kız yenge babam anneme parfüm aldı dedi ben de salak gibi kolyemi kazagimin içine sakladım.Şimdi olsa gözüne sokarım çok saflık yapmışım
3 aylık evliyiz yılbaşı geldi ben ailemsiz yılbaşı kutlamam dedi, Annem yeni evlisiniz disari çıkın milleti ne basiniza topluyorsunuz dedi.Yok dedi.Onun ailesi, benim ailem,ettiler, geldiler.Bir de amca kızını getirmiş universitede okuyormuş yalnız olmasinmis.
Köye gittik bu da takıldı peşimize yolda abi.cami aç açıyor.kapa kapatıyor.
Markete gittik alışveriş yaptik eski es bu marketten çıkınca koşuyor elindekileri almak için.Elti de eşimle aynı köyden
Evine biraktik dar sokağa kadar arabayı soktu sokaktan hanfendi gidemez illa evin dibine kadar soktu arabayı sonra zor çıkardı.
Bi keresinde yagmur yağiyormuş kızla eltiyi işten almamış unutmuş onlar nasıl otobüste gelmişler o yağmurda diye 2 gün evde üzüldü.
Daha bir suru sey oldu şüphelenmek için
Zaten buna isticeklermis kardeşine almışlar bunu duydum.
Tamam dedim kadinin aklı kaldi galiba.Neyse napiyorlarsa yapsınlar

Ne terbiyesizlik. Eski eşin kardeşi bu rezalete çekirdek çitleyerek mi katılıyordu? 😄

Ben de bunu merak ettim, bunlar olurken eski kaynınız neredeydi ?

O etkisiz elemandi
Gece mesai yapıyordu.
Halası dedi saftır o diye.
Biz eşle tartışıyoruz işe goturmeyeceksin diyorum, telde kardeşine mesaiye kalacaksan kal ben işe götürürüm, kızı kreşe götürürüm diyordu
Tabletinde kadınla.kizin 1000 lerce fotoğrafı vardı.
5 yıl aynı evde yaşamışlar, kardesi hep isteymis
O ara mı iş pişti bilmiyorum artık günahları boyunlarina
Biz tanistik evlencez eltiden bir süre sakladilar ne alaka ise
Ama kayinvalide biliyordu kesin aralarındaki iliskiyi
Çocuğun eski eşten olduğunu da suphelendim.Bu kadar ilgi olmaz yani.
Dna testi isticektim bir anda boşanma oldu anlasmaliyi stedi.Cekismeli olsa da testinden korktu bence.Günahlari boyunlarina
Bence çocuk kayınçodan.

O etkisiz elemandi
Gece mesai yapıyordu.
Halası dedi saftır o diye.
Biz eşle tartışıyoruz işe goturmeyeceksin diyorum, telde kardeşine mesaiye kalacaksan kal ben işe götürürüm, kızı kreşe götürürüm diyordu
Tabletinde kadınla.kizin 1000 lerce fotoğrafı vardı.
5 yıl aynı evde yaşamışlar, kardesi hep isteymis
O ara mı iş pisti bilmiyorum artık günahları boyunlarina
Biz tanistik evlencez eltiden bir süre sakladilar ne alaka ise
Ama kayinvalide biliyordu kesin aralarındaki iliskiyi

Bu ibretlik aileden kurtulduğuna çok sevindim, inşallah bebeğinle mutlu huzurlu hayatın olur.

Allah korusun, belli bir süre gözünü boyar, sonra eski hallerine dönebilirlerdi.

Eski eş Hep bana keşke senle.daha önce tanissaydik derdi ağlardı.Anlamazdim o zaman demekki bu kadından önce olsaydın demek.istemis.
Boşandık 4 sene gecti kadın geçen seneye kadar sosyal.medyadan bana kardeşime anneme hakaret dolu mesajlar attı.
Sanki yuvası bozulan ben değilim de o.
Mesaj ayarlarimi değiştirdim 1 yıldır ulasamiyor
Sürekli kendi adına esi adına Facebook instgram açıp.mesaj yolladi
En son mesajında da beni seviyormuş,biz bir baciymisiz da felan filan günah cikartiyor

Bu ibretlik aileden kurtulduğuna çok sevindim, inşallah bebeğinle mutlu huzurlu hayatın olur.

Allah korusun, belli bir süre gözünü boyar, sonra eski hallerine dönebilirlerdi.
Amin teşekkür ederim
Beni maddi olarak çok kullandı
Evin kirası aidati aldığımız eşyalar herseyi ben ödedim.Balayini bile ödedim ailem.bosandiktan sonra ogrendi herseyi
Yuvam olmuş parayı mı saklasaydim ama öyle değilmiş mesele
Benim saglik guvencem.vakif özel hastahaneye gidiyorum
Bana da prim ode ben de ozel hastahaneye gideyim diyordu.
ödemeyi düşünüyordum.
Benim.maasim ondan iyiydi
Kendisi araba borcunu ödedi bosaninca da arabasını.aldi götürdü

Eski eş Hep bana keşke senle.daha önce tanissaydik derdi ağlardı.Anlamazdim o zaman demekki bu kadından önce olsaydın demek.istemis.
Boşandık 4 sene gecti kadın geçen seneye kadar sosyal.medyadan bana kardeşime anneme hakaret dolu mesajlar attı.
Sanki yuvası bozulan ben değilim de o.
Mesaj ayarlarimi değiştirdim 1 yıldır ulasamiyor
Sürekli kendi adına esi adına Facebook instgram açıp.mesaj yolladi
En son mesajında da beni seviyormuş,biz bir baciymisiz da felan filan günah cikartiyor

Bu ruh hastası niye seni böyle rahatsız ediyordu, boşsndığın için teşekkür etmesi gerekirdi, adam ona kalıyor sonuçta. Belki adam evli olursa göze batmaz yaptıkları diye düşünmüştür.

Amin teşekkür ederim
Beni maddi olarak çok kullandı
Evin kirası aidati aldığımız eşyalar herseyi ben ödedim.Balayini bile ödedim ailem.bosandiktan sonra ogrendi herseyi
Yuvam olmuş parayı mı saklasaydim ama öyle değilmiş mesele
Benim saglik guvencem.vakif özel hastahaneye gidiyorum
Bana da prim ode ben de ozel hastahaneye gideyim diyordu.
ödemeyi düşünüyordum.
Benim.maasim ondan iyiydi
Kendisi araba borcunu ödedi bosaninca da arabasını.aldi götürdü

Sadakan olsun. Adam hem yüzsüz, hem utanmaz hem para yiyici. Sen iyi niyetle yaklaşmışsın, sonuçta evlenince aile kurup, ortak geleceğiniz olacak diye düşünmüşsün. O senin iyi niyetini hem maddi hem manevi şekilde kullanmış.

Bu ruh hastası niye seni böyle rahatsız ediyordu, boşsndığın için teşekkür etmesi gerekirdi, adam ona kalıyor sonuçta. Belki adam evli olursa göze batmaz yaptıkları diye düşünmüştür.
Çünkü millet duydu
Boşanma nedenini çevremiz de ortak
Rezil oldular
Farklı semte tasinmis elti
Eski eşte başka semte gitmiş
Eski es bana evlenmeden diyordu a semtte oturalım diye
Ben isim burda aileler burda cocuk.olursa bakarlar diye gitmedim.
Eski es a semtine tasinmis
Elti kayinvalidelere diyormuski bize kredi. Cekin biz de a semtte ev alalım diyormuş
Hala adamın peşine düşüp gitmek istiyor
Senin adın çıkmış.Adam boşanmış hala ne dibine gidiyorsun uzak dursana

Sadakan olsun. Adam hem yüzsüz, hem utanmaz hem para yiyici. Sen iyi niyetle yaklaşmışsın, sonuçta evlenince aile kurup, ortak geleceğiniz olacak diye düşünmüşsün. O senin iyi niyetini hem maddi hem manevi şekilde kullanmış.
Adamdaki yüzsüzlüğü söyle anlatayım
Ben bankacıyim esime kasko.%50 indirimli oluyor o sene yaptirmistik indirimden
Boşandıktan 3 ay sonra bana mesaj atmış
Kasko zamanı gelmiş kimle.gorusebilirmis
Esim olmadığın için indirim hakkın yok dedim
Sistem indirimli oluşturmuş iptal ettirdim
Yuzsuze bak arkadaşlarım sok olmustu nasıl böyle birsey ister diye

Çünkü millet duydu
Boşanma nedenini çevremiz de ortak
Rezil oldular
Farklı semte tasinmis elti
Eski eşte başka semte gitmiş
Eski es bana evlenmeden diyordu a semtte oturalım diye
Ben isim burda aileler burda cocuk.olursa bakarlar diye gitmedim.
Eski es a semtine tasinmis
Elti kayinvalidelere diyormuski bize kredi. Cekin biz de a semtte ev alalım diyormuş
Hala adamın peşine düşüp gitmek istiyor
Senin adın çıkmış.Adam boşanmış hala ne dibine gidiyorsun uzak dursana
Adamdaki yüzsüzlüğü söyle anlatayım
Ben bankacıyim esime kasko.%50 indirimli oluyor o sene yaptirmistik indirimden
Boşandıktan 3 ay sonra bana mesaj atmış
Kasko zamanı gelmiş kimle.gorusebilirmis
Esim olmadığın için indirim hakkın yok dedim
Sistem indirimli oluşturmuş iptal ettirdim
Yuzsuze bak arkadaşlarım sok olmustu nasıl böyle birsey ister diye

Adamın mayası bozukmuş. 😄😄😄 rezil oldukları iyi olmuş.

Asıl senin o kadına o lafları etmen gerekmiş, yuvası yıkılan sensin, üstelik evlilik boyunca kuyruk gibi yılan gibi dolanmış etrafınıza, huzur bırakmamış. Bir halt yemiş, bari sana kötülük yapmasalardı, sesini kesip otursaymış yerine.

Adamın mayası bozukmuş. 😄😄😄 rezil oldukları iyi olmuş.

Asıl senin o kadına o lafları etmen gerekmiş, yuvası yıkılan sensin, üstelik evlilik boyunca kuyruk gibi yılan gibi dolanmış etrafınıza, huzur bırakmamış. Bir halt yemiş, bari sana kötülük yapmasalardı, sesini kesip otursaymış yerine.
Yüzsüzler işte
Ben boşandiktan sonra kredi çektim.ev aldim
Terfi ettim
Çok şükür herseyim yolunda gidiyor
Evlendim bebeğimi bekliyorum
Kendisi kalsın öyle tek
Daha hamile olduğumu çevreme soylemedim
Hayırlısı ile bir doğsun o zaman sok olacaklar
Eski esle karı kocada olamiyorduk
O haliyle kabul etmiştim ben onu
Adam göstermelik evlenmiş bence
İlk kavgada bosanalim demeye başlamıştı
Demekki niyeti bir evlenip ayrılmak.evlen evlen baskilarindan kurtulmak
Rahatça kadınla.hareket etmekmis

Komsu bir iki kere gormus beraber yaşamıyordur baska sehirdeyim ben polis vs yapamam git gel oraya uzak
keşke şahit olsa komşu o da işe yarardı da insanlar bu tarz davalarda şahit olmaktan da korkuyor
inşallah biran önce kurtulurssun, kurtuluruz..

• Beğen
Reactions: Cac
Back
X