Anket Eski eşinizin evleneceğiniz duyduğunuzda etkilenirmisiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi miray_08
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eski eşinizin evleneceğiniz duyduğunuzda neler hissettiniz

• etkilendim

OY: 0 0,0%
  • etkilenmedim

OY: 3 100,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
M

miray_08

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar 7 yıl oldu ayrılalı ..oğlumun babasının evlenmesinden hiç bu kadar etkileneceğim aklıma gelmemişti..ama etkilendim..kötü bir duygu yaşayan varmı acaba..tşk ler

hiç etkilenmem,umrumda bile olmaz,şeytan görsün yüzünü,evlendiği insana acırım

Miray etkilenmen normal gerci ben evliyim ama sunu soylemek istiyorum, ayrilmis olsanda sanirim o anki ruh halinde insan birseyler hissedebilir bunu yasaman normal, yasamayan bilemez, ama kesin etkilenirim etkilenmem diyemez insan,o andaki hisler buna karar verir, elimizde olmadan gelisir hersey, yemin dahi etse insan etkilenmek istemiyorum etkilenmeyecegim diye duygularina soz geciremez, belki sevgiden degildir bu etkilenme sadece iyi zamanlarda bazi seyler paylasilan kisinin o an baskasinin yaninda olmasi, yada baska birsey, o anki hislere isim konulamaz, sevgimi, kiskanclikmi, kaybetme duygusumu, unutulmus hissine kapilmakmi, vs bu liste uzar gider, herkes baska turlu seyler hisseder, insan ne olursa olsun iyi ama kotu etkilenir, belki bazisida aman iyi oldu benden tam anlamiyla vazgecti yada yakamdan dustu diye hissedebilir.

CANIM ASLINDA SEN SANIRIM BU 7 YILDA AKLININ BİR KÖŞESİNDE TUTMUŞSUN ONU.
BELKİ de BİR GÜN TEKRAR DİYE DÜŞÜNMÜŞSÜN, GÖNLÜMÜ ALABİLİR ve YENİDEN DENENEBİLİR.
O NEDENLE ETKİLENMİŞSİN.
SONUÇTA İNSANLAR DUYGULARI OLAN CANLILARDIR. KISKANMIŞ OLABİLİRSİN ONUNLA YAŞAYACAKLARINI DÜŞÜNEBİLİRSİN.
AMA BEN SANA DERİMKİ HERKES KISMETİNİ YAŞAR.
NE GÜZEL BİRDE OĞLUN VARMIŞ KENDİNİ KÖTÜ HİSSETME.
KÖTÜ HİSSETMEN İÇİN BİR NEDEN YOK ÇÜNKÜ.
BİLMİYORUM SEN YENİDEN EVLENDİNMİ ya da DÜŞÜNÜRMÜSÜN.
BÖYLE BİR DURUMDA ESKİ EŞİNDE BU DUYGULARI HİSSEDER MUTLAKA.
BU ÇOK DOĞAL YANİ.
AMA ÇOK FAZLA KAFANDA KURMA BUNLARI, DERİNE İNMEMEYE ÇALIŞ.
Ben bunları yazarken kendimi senin yerine koymaya çalıştım.
HAYATTA HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İNŞALLAH.
ŞİMDİLİK HOŞÇAKAL

İnsan seviyorsa etkilenir sevmeyen için böyle bir sorun yoktur gibime geliyor.

tamda benim yazacaklarımı yazmışsın. kelimesi kelimesine katılıyorum.

ben olsam bende cok etkılenırdım ne kadr kotu seyd yasayı ayrılmış olsak eskı esımın helede bır cocugum varsa bır baska kadınla evlenmesıne tahammul edemezdım acıkcası

bende evlı degılım ama yınede cok fazla etkılenecegımı dusunuyorum sevmıyo unutmus olsamda ben yınede etkılenırdım

bencede etkilenmen çok doğal senin için çok zor olmuştur.demekki hala seviyorsun.

evet gözyaşı etkilenmemek mümkün olmuyor tşk ler

bütün duyguları bir arda yaşıyorsun gülsibel

etkilenmen normal...sonuçta bir yuva kurmuşsun onunla hatta ortak bir ürününüz evladınız var....eminim seni çok gerilere götürmüştür bu evlilik eski hatıralar canlanmıştır...belki sorsak onunla bir daha asla dersin ama bir başkasına ait olması fikrinide alışamayabilirsin....

artık kendini ve evladını düşün seninde yaşamaya hakkın var... umarım karşına iyi bir insan çıkar..

miray, senin o şekilde düşünmen çok normal gayet insani,yeterki çocuğunla güzel bir çizgi çiz hayatına. sanada mutlu ,başarılı sağlıklı bir ömür diliyorum.

evet betüş çok gerilere götürdü...zaten bir hayatımız yuvamız var oğlumla...tşk ediyorum

teşekkürler yeşilim...herşeyde bir hayır vardır

sana iyi günler canım. babacığın için allahtan rahmet sana sabırlar diliyorum..
istemedende olsa,umarım üzmemişimdir seni...

miray cım hakkında herzaman hayırlısını iste ancak öyle mutlu olursun MUTLULUKLAR

Neden etkileniyorsun ki! demek ki beyninde tam olarak bitirmemişsin..

Ama bu vakitten sonra bitirmen senin için hayırlı olacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…