eski eşiyle barışıp tekrar evlenen var mı?

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
merhaba kızlar ben 2009 senesi eşimden boşandım boşanma neden boşandığımızı ikimizde bilmiyoruz bile bi gece kavga ettik ben boşanmak istiyorum dedi bende tamam boşanalım dedim ve boşandık fakat şimdi tekrar görüşmeye başladık ve birbirimize bi şans daha vermeye karar verdik fakat hemen evlenmek gibi bi düşüncemiz yok acele etmeyi düşünmüyoruz evlilik konusunda sizce doğru bi karar mı veriyorum :26:

hatalarınızdan ders çıkardıysanız, olgunlaştıysanız neden olmasın?

güzel bişey canlandı gözümde benim :1:

bu kez emin olun ama :34:

hatalarınızdan ders çıkardıysanız, olgunlaştıysanız neden olmasın?

güzel bişey canlandı gözümde benim :1:

bu kez emin olun ama :34:

evet hatalarımızdan ders çıkardık şuanda sadece görüşme aşamasındayız evlilik konusunda da acele etmicez bu sefer herşey yavaş yavaş ilerlicek

Olabilirde tabii, dünyada zaten olmaz olmaz diye birsey yok. Ama daha büyük bir olasilik olmayacagi.

20-25 yas arasinda bosanmaniz olduysa olgunlasmis ve degismis olabilirsiniz yillar gectikce.
Ama 26 yasindan sonra insanin genelde akli basinda olur, o yastan sonra bosandiysaniz pek cahillige girmez artik.
Tabii ikinizde artik birbirinizi idare edecek bir kapasiteye sahipseniz olabilir, kavga gürültüylede ayrilmamissiniz. Ama eski defterler sürekli acilirsa büyük problemler yasarsiniz. Eskileri hic konusmayacaksiniz ozaman...

Bence geçen süre size yaşadıklarınızı unutturmuş ya da unutmak istiyorsunuz..

Hiç bir sorun yokken bir gece tartışınca ' boşanalım ' ve ' tamam ' la kimse boşanmaz.. Sabah uyanınca bile komik gelir bu kadar küçük birşey yüzünden boşanmak , hele de dava süresi vs. ayılamamış olmanız mümkün değil..

Belki de bahsetmek istemiyorsunuz ama her neyse inşallah gerçekten düzelmiştir.

Olumlu giderse ne mutlu ama olumsuz olursa da birincisinden daha riskli olabilir herşey..

Hakkınızda hayırlısı olsun.

:53:hiç bişey yoktu 1 gece tartıştınız boşanalım dedi tamam dediniz...:50:çok mutlu bir evliliğiniz olsaydı eğer 2 kelimeyle bitmezdi...:ssz:adam kollayca boşanalım diyemezdi...kadında kolayca tamam diyemezdi:50:mutlu bir kadın yuvası yıkılmasın diye herseyi yapar...boşanalım lafını duyunca üzülür yıkılır...sebepler arar neden diye sorar başkasımı var der...bütün yaşadıklarınızı bir tamam ile bitirmişsiniz.neye yeniden başlıycaksınız:26:okuduğun kitabı birdaha okumaya,izlediğin filmi birdaha izlemeye benzer buu:50:

ablam var tekrar evlenen...bana göre değişen bişey yok gözlemlediğim kadarıyla tabi ama ona göre var hatta bazen ona görede yok ama kendine bile itiraf edemiyor...hani derler ya aynı kitap iki kez okunmaz, öyle bişey işte :ssz:

bir tanıdığım var.bir çocuk varken sorun yaşamışlar ve boşanmışlardı.2-3 yıl kadar ayrı yaşadılar sonra tekrar evlendiler.şimdi bir çocukları daha oldu ve gayet mutlular,gördüğüm kadarıyla:34:

geçmişteki hatalarınızdan ders çıkardıysanız ayrıldığınız için gerçekten pişmanlık duyuyorsanız neden tekrar evlilik olmasın ki ama eski hatalarınızı tekrarlarsanız sonu yine kötü olur iyi düşünün duygularınızı tartın doğru kararı verin:31:

Bu konu genellenmemeli. Mutlu olan da var olmayan da. Asıl siz mutlu olacağınıza inanıyor musunuz?

aynen dediğim gibi oldu boşanmamız çocukça verilmiş bi karardı zaten boşandığımızda da ben 20-21 yaşlarındaydım her ikimizde geçmişten ders aldığımızı düşünüyoruz

Bilmem denemek gerek.
Eğer ileride acaba??? diyeceksen bence evlenmelisin.
İnsanın içinde kalması zor bir durum olsa gerek.

herkes ikinci bir şansı hakeder..ancak buna en iyi siz yanıt verebilirsiniz.birkere gel boşanalım denilip boşanılmaz.mutlaka o noktaya getiren yaşanmışlıklar vardır.nedenleri tespit edin..hiçbirşeyin üstünü kapatmayın.hatta mümkünse aile terapistine gidin.sorunları çözümledikten sonra neden olmasın?yeni bir insanı tanımaya çalışmaktan daha mantıklı geldi bana.

Aşk varsa tekrar evlenin bence, halam eniştemle tekrar evlendiler ve cok mutlular, 2 cocukları oldu, k. Valide yüzündendi, hatta bi tanıdığım daha var, onlarda öyle, vallahi hayatlarının baharını yasıyolar....

saçma ama bende böyle bir hışımla boşanan çift tanıyorum. İkisi de basit nedenlerle kavga etti, ayrıldılar, çocuk peşine düşmedi, kız aramadı. Çocuk telefon açtı ama kız cevap vermedi, bu kadar basit mi diye düşündü. İnsan tabi ayaklarına kapanılmasını bekliyor. Velhasıl iki tarafta gereksiz gurur yapınca boşandılar. Bana anlattığı ciddi bir sorunda yoktu ve sonra ikisi de pişman oldu. Sebepsiz yere ayrılıklarda olabileceğini o zaman gördüm. Sizinki de böyleyse, bence bir şans daha verilebilir. Eğer duygularınız da harekete geçtiyse hayırlı olsun:)

Back
X