Eski eşiyle evlenen var mı?

canım bu kararı ancak sen verebilirsin..kocanın sorunu nydi yani neden ayrılmıştınız..mesela bizde 6 aylık evliyken ayrıldık hemde ne ayrılma sonra kocam dönüp af diledi değiştim dedi bir sene denedim birleşmedim bizim ayrılma sebebimiz benim saflığımdı...erkkelerden kadına dost olur sanıp kocamdan ayrılıp gerçek bi dost bulacağımı sanmıştım baktımki sen değişmezsen kafanı kullanmazsan tüm erkekler aynıdır....ben bunu anlayınca kocamı yönetmeye karar verdim..kaynanam bana çok etti..ayıran o oldu bende kocama eyvallah ettim kaynanamı saf dışı ettim...şimdi çok şükür mutluyuz...sıkıntı çekmeden hiç bi evlilik yürümez..sen önce sorunlarını belirle düşmanını tanı bak kocandan başkası dış kapının mandalıdır...onlar sorun sayılmaz...ama kocanda içki kumar karı kız yalan varsa olmaz düzelmez bunlar kişilik bozukluğudur....benim kocam dos doğru bir adamdı..bende üzerindeki pası sildim oldu....ama çok mücadele ettim katılaştım taş oldum..kazandım...

dün eşimle boşandık anlaşmalı olarak. ama çok pişmanmış temyize gidelim diye tutturdu. intahar edermiş falan filan. öncesinde ben açmıştım davayı. cebinde bavulunda arabanın bagajında prezervatifler bulurdum hep. iş gezisi diye giderdi 1 gün olurdu üç gün. gece hep geç gelirdi iş görüşmesi. başkası olduüu aşikardı ama hiç kabul etmedi. günlük ilişkilermiş her erkek yaşarmış. neden üzüldüğüme gelince ........in teki olduğunu biliyorum. ama 12 snedir beraberiz. taaa üniversiteden tanışıyoruz. ona acıyorum hala bu ne saflıktır ki kıyamıyorum. değişme ihtimali yok değilmi. akıllanmış olamaz. bende inanmıyorum ama. insan genede akılca bulanıyor. lütfen yorum yapın. akla çokk ihtiyacım varrr

dün eşimle boşandık anlaşmalı olarak. ama çok pişmanmış temyize gidelim diye tutturdu. intahar edermiş falan filan. öncesinde ben açmıştım davayı. cebinde bavulunda arabanın bagajında prezervatifler bulurdum hep. iş gezisi diye giderdi 1 gün olurdu üç gün. gece hep geç gelirdi iş görüşmesi. başkası olduüu aşikardı ama hiç kabul etmedi. günlük ilişkilermiş her erkek yaşarmış. neden üzüldüğüme gelince ........in teki olduğunu biliyorum. ama 12 snedir beraberiz. taaa üniversiteden tanışıyoruz. ona acıyorum hala bu ne saflıktır ki kıyamıyorum. değişme ihtimali yok değilmi. akıllanmış olamaz. bende inanmıyorum ama. insan genede akılca bulanıyor. lütfen yorum yapın. akla çokk ihtiyacım varrr

o size dönmek isteyebilir de siz neden dönesiniz sizi aldatan adama? koyverin gitsin..

daha önceki sayfalardan birinde arkadasın bir tanesi "Kaldığın yerden devam etmek Kandırıldığın yerden devam etmektir." demiş. 12 seneyi o seneler geçerken hiçe sayan adam için kendini mi hiçe sayacaksın?

evt. hemde ne kandırılmak. ama işte eskiler anılar hatıralar. kötü şeyler değilde hep iyi şeyler insanın aklına geliyor. birde ben onu hep affettim defalarcaya herhalde ben alıştım aldatılmaya artık normal mi gelmeye başladı ne :) ben geri dönmeyi falan düşünmüyorum aslında. kararı temyiz ettirmeyi o istiyor. ama ben ona acımaktan nasıl vazgeçicem. onu çocuğum gibi görmüşüm meyer. o sorumsuz ergen genç ben anne sanki. ondan nefret etmem için ne yapmalıyımmmmmm yaaaaaaaa

yani ne diyim eşiniz gündelik ilişkileri gayet doğal karşılıyor...belirli biri yok gündelik ilişkiler diye savunma yapmış.bunu bu kadar dogal bulup her yere prezervatiflerini saçan bir adam ne kadar değişir...12 sene sizi hep hazır bulmuş gideceğinize inanmamış şimdi dokunmuş durum...

evt. hemde ne kandırılmak. ama işte eskiler anılar hatıralar. kötü şeyler değilde hep iyi şeyler insanın aklına geliyor. birde ben onu hep affettim defalarcaya herhalde ben alıştım aldatılmaya artık normal mi gelmeye başladı ne :) ben geri dönmeyi falan düşünmüyorum aslında. kararı temyiz ettirmeyi o istiyor. ama ben ona acımaktan nasıl vazgeçicem. onu çocuğum gibi görmüşüm meyer. o sorumsuz ergen genç ben anne sanki. ondan nefret etmem için ne yapmalıyımmmmmm yaaaaaaaa

ya canım yapma bunu kendine..

adam seni sevse, saysa aldatmazdı.. sana acımayana sen mi acıyacaksın?

bence onu her gordugunuzde sıze en sık soyledıgı yalanı aklınıza getırın ve arkasında sızı aldattıgı kadınlardan bırını saklıyormuş gıbı dusunun bu belkı bı nebze dusuncelerınıze yon verır tabı bundan sonrakı hayatınızı yalanlarla gecırmek sureklı aldatılmak her gununuzun kabus gıbı olmasını ıstemıyorsanız allah yar ve yardımcınız olsun

boşanıp kurtulmuşken,
daha ne kadar süre bu işkenceyi kendinize reva görmeye devam edeceksiniz?
size değer vermiyor , hemde en kötü biçimde defa kez aldatarak
neyine acıyorsunuz ? sizi sürekli aldatarak yıpratan , aşağılayan adamın !
yaşadıklarınızdan ders alın , aynı hatayı tekrarlamayın derim.

Son düzenleme:
bence sizin evliliğiniz daha oturtmadan ayrılmışsınız evlilikler bazen 1 yılda bazen 3 yılda ancak oturur .ıvır zıvır şeylerden kavga etmenizden anlaşılıyor oturmadığı ...huyunu suyunu biliyorsunuz iyi düşünmeniz lazım eğer 3. kişiler aile arkadaş ise kavgalarınız bunlar zamanla düzelir ...aldatıyor vs. ise vazgeç ...
iyi düşün kararı sen ver.
elin delisinden benim delim iyidir dersen benim gibi devam edersin :9:

bence sizin evliliğiniz daha oturtmadan ayrılmışsınız evlilikler bazen 1 yılda bazen 3 yılda ancak oturur .ıvır zıvır şeylerden kavga etmenizden anlaşılıyor oturmadığı ...huyunu suyunu biliyorsunuz iyi düşünmeniz lazım eğer 3. kişiler aile arkadaş ise kavgalarınız bunlar zamanla düzelir ...aldatıyor vs. ise vazgeç ...
iyi düşün kararı sen ver.
elin delisinden benim delim iyidir dersen benim gibi devam edersin :9:

Selam alt kisimda yazdigini anlamadim.:26:

evet canım benim arkadaşım var.aradan 2 yıl geçtikten sonra yeniden evlendiler.hem arada çocukta yoktu.şuan çok mutlular.inşallah hep böyle devam eder.ama karar vermesi zor bir durum olsa gerek.bazende insanlar hatasını geç anlıyor,akılları başlarına sonra geliyor ve ders alıp öyle tekrardan bir araya geldikleri için mutlu olabiliyorlar benim arkadaşımda olduğu gibi :nazar:

senin bileceğin iş ama bence ne görüş nede evlen çünkü şuan sana ulaşması imkansız olduğu için böyle davranıyor eğer tam tersi sen sürekli arasaydın emin ol sürekli seni terslerdi bence kaba bi tabir olacak ama tükürdüğünü yalama

benım basıma öle bır olay gelse Allah'a buyuk konusmayayım ama asla evlenmezdım......sacma bıse bu tükürdüğünü yalamak gıbı bısey bu

karışık bir durum olmaz galiba ya denemişsin bir kere olmamış daha uğraşmaya değer mi biraz daha ömründen yer mi? en iyisi riske girmemek

neden evlenilmesinki...bence yeni biriyle evlenmek asıl risk...ne biliyorsun evleneceğin insanın evlenince değişmeyeceğini..kaba saba biri olmayacağını..

ama eski eşini tanıyorsun en azından..neleri yapıp neleri yapmayacağını bilir gardını ona göre alırsın..ona göre konuşur anlaşırsın..
olmuyorsa tekrar bitirirsin ..en azından içinde uhde kalmaz..acaba birleşseydik düzelirmiydi mutlu olurmuyduk diye düşünmezsin..

ama çok yıkıcı şeyler yaşandıysa ve telafisi mümkün değilse en önemlisi tekrarlanma ihtimali azda olsa varsa....arkadaşların dediği gibi tükürdüğünü yalama

Back
X