Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence cok yanlis, o sevgi bi zaman sonra gidecekdir emin olKızlarrr sizce eski eşle yeniden evlenmek ne kadar doğru? Sevgi devam etsede güven olmadan.
bn tek cocugum varken benzer sebeplerden evden gittm bosancaktik.bi sure ayri kaldik.esim geldi sut dökmüs kedi gibi her sözüme evet haklisn vs dedi anladi herhalde bni dedim.sonra döndüm gelmseydin fln dye laf soylmye basladi bi cocugum dha oldu bu arada .ozmn bnde esimi cok seviyodum anlasamdgmzda biliydum ailesyle ilgili kavgamz hic bitmdi cunku sadce hak veryo gbi yapti geri döndüm.smdi tarsyrz her lafi soylyo ayrilmya gelnce lafin sonu haklisin dyo.gelgelelim kalp kirildmi tamir olmyo canim.geriye baktgmda kirik dökük yillardan baska bisey görmyrm.demem o ki benim durumuma düsme ölc tart snra dön dönceksende.taviz verme kirilan üzülen ceken sen olursun cocuklrnla.ha bde 3 yasindaki kizimin pskolojisi bozuk bunu anliyorum öfkeli hep bde bebegm var o nasil olck bilmem iyi düsün bacimkızlar evt haklısınız bende öyle düşünüyorum.lakin evliliğimiz karı koca arasındaki nedenlerden dolayı bitmedi.ailesi yüzünden bitti.bu yüzden yaşanması gerekirken yaşayamadıgımız mutluluklar var.ve ortada bir çocuk.en büyük korkum cocugumuzun mutlu oldugunu dusundugunde ıkıncı bır bosanma olması halınde onun psıkolojısı benı dusunduruyor.ve guvenımın olmaması.ama ıste guven bıtsede bıtıremedıgım sevgımın de var.cok karısık duygular.hayırlısı elbet.acaba eskı esle tekrardan barısan da var mı?
Neden güvenmiyorsunuz. Neyi tekrarlayacak diye tedirginsiniz
Bana kalırsa olmamışsa olmaz.
bence cok yanlis, o sevgi bi zaman sonra gidecekdir emin ol
belki yeni ayrildin oyuzden boyle diyosundur
helede guven yoksa kesinlikle kesinlikle riske atmam kendimi
Ailesi yüzünden bitti bahanesini kabul etmiyorum. Adam olan adam ailesini evliliğine karıştırmaz. Eşi ve kendi anne-babası ve diğer akrabaları arasındaki dengeyi kurar.
Basbayağı da eşinizin evlilikte hangi görevi yapacağını bilmemesi, koca olma sorumluluğunu almaması yüzünden bitmiş evlilik. Hiç boşuna onun ailesini suçlamayın.
Bn
bn tek cocugum varken benzer sebeplerden evden gittm bosancaktik.bi sure ayri kaldik.esim geldi sut dökmüs kedi gibi her sözüme evet haklisn vs dedi anladi herhalde bni dedim.sonra döndüm gelmseydin fln dye laf soylmye basladi bi cocugum dha oldu bu arada .ozmn bnde esimi cok seviyodum anlasamdgmzda biliydum ailesyle ilgili kavgamz hic bitmdi cunku sadce hak veryo gbi yapti geri döndüm.smdi tarsyrz her lafi soylyo ayrilmya gelnce lafin sonu haklisin dyo.gelgelelim kalp kirildmi tamir olmyo canim.geriye baktgmda kirik dökük yillardan baska bisey görmyrm.demem o ki benim durumuma düsme ölc tart snra dön dönceksende.taviz verme kirilan üzülen ceken sen olursun cocuklrnla.ha bde 3 yasindaki kizimin pskolojisi bozuk bunu anliyorum öfkeli hep bde bebegm var o nasil olck bilmem iyi düsün bacim
Allah razi olsun dua etmissn bacim saol.allah yardimcin olsun.biz kadinlr duygusaliz sevyrz dye taviz veryrz.belki esinde sevydr seni fakat dedigim gibi bsyleri garantilemednde dönme derim.bn bu kez iki cocukla ayni sorunlri yasiyorum anltmk istedigim duygulrini bastr istedgn olsun öyle.sütten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis sende oyle yap.kesinlikle garantilemdn dönme sonu husran olmasin canimerkeklerdeki düşünce hep mi aynıdır acaba çözemiyorum gerçekten.hak veriyor gibi yapmak.çok sinir bozucu.aslında hak vermıyor ama hak verıyor gıbı yapmak.peki ailesinede hak verıyor gibi yapıyorlar mı?insanın zoruna gidende karı koca arasındaki nedenden değilde 3'cü şahıslardan dolayı tartısması.ahh ne acı birşeydir ki bu.aynen cnm kalp kırıldımı tamir olmuyor maalesef.ama işte artık bizler kendimizden geçtik çocuklarımızın bu durumdan etkilenmemeleri gerekiyor.ama taraflardan biri maalesef bunu idrak edemiyor.ben tartsam bile seninde demen gibi her dediğime he diyip haklısın demesi olur bir daha olmaz demesi olur.inanmasamda inanmak isteyişim sevgim bir daha denemelisin diyişlerim kalbime söz geçirememem cok zor.daha konusmadı benimle.ama her an konusacakmıs gibi tavrı var.evdeki huzursuzluk maalesef cocuklara cok yansıyor ınsaallah öfkesi diner cocugunuzun.bebeğiniz inş daha ıyı olur yaa.rabbim çocuklarınızı sizlere bagışlasın ıns amin.
Allah razi olsun dua etmissn bacim saol.allah yardimcin olsun.biz kadinlr duygusaliz sevyrz dye taviz veryrz.belki esinde sevydr seni fakat dedigim gibi bsyleri garantilemednde dönme derim.bn bu kez iki cocukla ayni sorunlri yasiyorum anltmk istedigim duygulrini bastr istedgn olsun öyle.sütten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis sende oyle yap.kesinlikle garantilemdn dönme sonu husran olmasin canim
Üstteki çok açık mesaj için kusura bakmayın
Sadece kendim de yaşadığım için ve o zamanlar hiç tavsiye dinlemediğim için şimdi pişmanım
Ben yeniden evlenmedim ama boşanma davasını açtıktan sonra geri çektim. İki çocuk var ortada, aman düzeldi, aman bak söz verdi bilmem ne dedim. Kendimi kandırmışım.
Sonra ne oldu? 1 sene sonra yeniden dava açmak zorunda kaldım. Olan kaybolan 1 seneme oldu. Kendi düzenimi 1 sene daha erken kurabilirdim.
Hakkinizda hayirlisi olsun canim.seni cok iyi anliyorum.sonuc ne olursa olsun insallah huzurlu ve mutlu olursnuz