Eski eşle yeniden evlenmek?

ya bu duruma göre değişir,içinde bişeyler bitsin istiyorsan dene,yanı dönüp çok mutlu olanda var olmayanda,bizde değişip gelişiyoruz,zamanla

Kızlarrr sizce eski eşle yeniden evlenmek ne kadar doğru? Sevgi devam etsede güven olmadan.

Yolda yürürken kafama bi saksı düşse
Hafızamı kaybetsem

Ancak bu şekilde olur herhalde.

Dünyada başka erkek mi kalmadı gidip yine onunla evleneyim? Hem eski eşse adı, demek ki geçerli ve mantıklı bir sebebi var. Hiç bir kadın kolay kolay yuvasını yıkmaz.

erkeklerdeki düşünce hep mi aynıdır acaba çözemiyorum gerçekten.hak veriyor gibi yapmak.çok sinir bozucu.aslında hak vermıyor ama hak verıyor gıbı yapmak.peki ailesinede hak verıyor gibi yapıyorlar mı?insanın zoruna gidende karı koca arasındaki nedenden değilde 3'cü şahıslardan dolayı tartısması.ahh ne acı birşeydir ki bu.aynen cnm kalp kırıldımı tamir olmuyor maalesef.ama işte artık bizler kendimizden geçtik çocuklarımızın bu durumdan etkilenmemeleri gerekiyor.ama taraflardan biri maalesef bunu idrak edemiyor.ben tartsam bile seninde demen gibi her dediğime he diyip haklısın demesi olur bir daha olmaz demesi olur.inanmasamda inanmak isteyişim sevgim bir daha denemelisin diyişlerim kalbime söz geçirememem cok zor.daha konusmadı benimle.ama her an konusacakmıs gibi tavrı var.evdeki huzursuzluk maalesef cocuklara cok yansıyor ınsaallah öfkesi diner cocugunuzun.bebeğiniz inş daha ıyı olur yaa.rabbim çocuklarınızı sizlere bagışlasın ıns amin.
Iyi de adam sana gel yine evlenelim dememis ki? Dur bakalim once bi sans istesin kendini ispatlasin degistigini deger verdigini gostersin o zaman degerlendirirsin. Seninki kendi kendine kurgulamak su an.

Yolda yürürken kafama bi saksı düşse
Hafızamı kaybetsem

Ancak bu şekilde olur herhalde.

Dünyada başka erkek mi kalmadı gidip yine onunla evleneyim? Hem eski eşse adı, demek ki geçerli ve mantıklı bir sebebi var. Hiç bir kadın kolay kolay yuvasını yıkmaz.

çok haklısın hiçbir kadın kolay kolay yuvasını yıkmaz.bende çok direndim.çok mücadele ettim.ama işte biz karı koca arasındaki nedenlerden dolayı bir kez bile sesimizi yükseltmiş değiliz.hep ailesi hep ailesi.onların kıskanclıkları onların huzursuzlukları.yaşanması gereken mutluluklar varken,yaşayamadığımız mutluluklar yüzünden acı cekıyoruz biz.hayırlısı elbet...

Iyi de adam sana gel yine evlenelim dememis ki? Dur bakalim once bi sans istesin kendini ispatlasin degistigini deger verdigini gostersin o zaman degerlendirirsin. Seninki kendi kendine kurgulamak su an.

evt daha demedi.ama diyecekmiş gibi hal ve tavırlar var.en azından sevdğini veunutmadıgını gosteren hali var.bende şimdiden sizlerinde düşüncesini almak istedim.evt herkesin yaşantısı farklı ama konular aynı.sizler olsaydınız ne yapardınız diye bir düşünceyle açtım bu konuyu arkadasım.

evt daha demedi.ama diyecekmiş gibi hal ve tavırlar var.en azından sevdğini veunutmadıgını gosteren hali var.bende şimdiden sizlerinde düşüncesini almak istedim.evt herkesin yaşantısı farklı ama konular aynı.sizler olsaydınız ne yapardınız diye bir düşünceyle açtım bu konuyu arkadasım.
Cocuk varsa denenebilir belli ki cok buyuk sorunlar yasanmamis. Onemli olan 2 tarafin da gayretli ve istekli olmasi.

kızlar evt haklısınız bende öyle düşünüyorum.lakin evliliğimiz karı koca arasındaki nedenlerden dolayı bitmedi.ailesi yüzünden bitti.bu yüzden yaşanması gerekirken yaşayamadıgımız mutluluklar var.ve ortada bir çocuk.en büyük korkum cocugumuzun mutlu oldugunu dusundugunde ıkıncı bır bosanma olması halınde onun psıkolojısı benı dusunduruyor.ve guvenımın olmaması.ama ıste guven bıtsede bıtıremedıgım sevgımın de var.cok karısık duygular.hayırlısı elbet.acaba eskı esle tekrardan barısan da var mı?

Bir tanıdığımız da erkeğin ailesi yüzünden ayrılmıştı, kadın bırakmadı boşandığı kocasının peşini. Adamda seviyormuş demek ki tekrar evlendi eski eşiyle. Çocukları da yoktu. Ama ne için ayrıldığınız çok önemli, tekrar evlenseniz ailesi yine karışacak mı aranıza?

güven yok maalesef saygının olmadıgı yerde huzurda olmuyor.ama sevgim bitmiyor.hani birisiyle flört edersin evlenirsin belki ayrılırsın unutması kolay olur belkide.ama ben cocuklugumu genclıgımı bırlıkte gecırdıgım cocukluk askımla evlendım.hayalini kurduğum bir evlilik geçiremedim belki ama onunla evlenmek için hergün dua ederdim.yok canım yaa pekde yeni ayrılmış sayılmam.5 sene oldu.ama 5 koca senede cok seyler yasandı.ailesi ile aramızda hiçbir problem yokken bunca sey yasanmısken ayrıldıktan sonra bile sular durulmadı.şimdi barıssak bile korkuyorum işte.ahh su guvensızlıgın gözü kör olsun.
Güvensizlik değil suçlu olan, güven veremeyendir.

Bir tanıdığımız da erkeğin ailesi yüzünden ayrılmıştı, kadın bırakmadı boşandığı kocasının peşini. Adamda seviyormuş demek ki tekrar evlendi eski eşiyle. Çocukları da yoktu. Ama ne için ayrıldığınız çok önemli, tekrar evlenseniz ailesi yine karışacak mı aranıza?

ne güzel barışmışlar.nasip.herşeyin hayırlısı elbette.tekrar evlensek,ailesi karısırmı?muhtemelen karısır.durmazlar.ama eşim karıstırır mı.asıl meselede bu yaa :( aradaki dengeyi kurablir mi.yada onların karısmalarına göz yumup izin verir mi.cevabını bende bilmiyorum.offf offf.

boşanmak çok zor bir karar. bu kararı alana kadar insan çok düşünüyor ve bir kere artık hayatını onunla geçiremeyeceğine karar verip ayrıldıysa bence aynı kişiyle tekrar hayatını beraber geçirmeyi düşünmemeli. onsuz da yaşayabileceğine karar vermişsin ki boşanmışsın. şimdi tekrar onunla yaşayacağını düşünsen bile bir kere onsuzluğu biliyorsun.

Kızlarrr sizce eski eşle yeniden evlenmek ne kadar doğru? Sevgi devam etsede güven olmadan.
Sırf sevgi içinse gözünü karartmak olmaz. Daha önce yaşadın o kişi ile gördün. Şimdi bir çocuk var yazmışsın,bir ayrılık daha olursa çocuğun psikolojisi yanında seninki de bozulacak. Güven olmadan yaşayacaksın bunu başarabilecek misin?

Kızlarrr sizce eski eşle yeniden evlenmek ne kadar doğru? Sevgi devam etsede güven olmadan.[/
çok yanlıs eskı es dogru adam olsaydı zaten bosanmazdınız ki okadar cok sevıyor olsaydınız bosanmadan mucadale ederdınız belkıde ettınız ama cözemedınız bırseylerı ama bence gerı adım atmayın asla ve asla..

Ailesiyle ayni sehirde iseniz kesinlikle onlara cok uzak bir sehire yerlesmelisiniz

Back
X