• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski flört

melekkgl__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhabalar. görüştüğüm bir erkek vardı beraber 3 4 ay kadar vakit geçirdik her şey çok güzeldi kaliteli vakit geçiriyorduk beni önemsiyordu Ben belirsiz bir şekilde devam etmeyeceğimi söylediğimde arkadaş olarak daha iyi anlaşırız dedi ben de hayatımdan direkt çıkardım Bitirdikten sonra kendime fazlasıyla odaklanmaya başladım zaten güzeldim ama daha da güzelleştim
bir erkek özel hissettirip neden arkadaş kalmak ister

Son düzenleme:
Yakınlıktan kastiniz cinsellik miydi anlamadım o kadar üstü kapalı yazmışsınız ki.

Malesef erkek beyninin farklarını anlamamışsınız hala yok baktı bakmadı güldü gülmedi böyle detaylarla işleri yok onların. Bir de emin olun bizden daha sabırsızlar bir şeyler hissettiklerinde bir hafta bile uzun süre gelir onlara.

Merhabalar. Aynı iş yerinden görüştüğüm bir erkek vardı beraber 3 4 ay kadar vakit geçirdik her şey çok güzeldi kaliteli vakit geçiriyorduk beni önemsiyordu bir yakınlık da oluştu aramızda. Ben belirsiz bir şekilde devam etmeyeceğimi söylediğimde arkadaş olarak daha iyi anlaşırız dedi ben de hayatımdan direkt çıkardım benim gururumu kırdı. O yakınlığı bir arkadaşınla yaşamaman gerekir yaptığı çok hatalıydı hal böyle olunca da ben de ona karşı bir öfke oluştu denk geldiğimizde göz temasını 1- 2 sn tutup odağımı başka tarafa veriyorum tebessüm etmiyorum fazla nötr duruyorum farkındayım ama buna engel olamıyorum hatta yanındaki kişilere bile öyle bakıyorum bence 😀 Bitirdikten sonra kendime fazlasıyla odaklanmaya başladım zaten güzeldim ama daha da güzelleştim
Benim göz temasını devam ettirmeyişimden ne anlam çıkarır kendisi bazen tebessüm ediyor ben etmiyorum ama bana bunu yaşatan birine de tebessğm etmek zorunda değilim
Beni görünce yaşadığımız güzel zamanlar aklıma gelip pişman oluyor mudur
niye pişman olsun ki istemeyen o

Yakınlıktan kastiniz cinsellik miydi anlamadım o kadar üstü kapalı yazmışsınız ki.

Malesef erkek beyninin farklarını anlamamışsınız hala yok baktı bakmadı güldü gülmedi böyle detaylarla işleri yok onların. Bir de emin olun bizden daha sabırsızlar bir şeyler hissettiklerinde bir hafta bile uzun süre gelir onlara.
Yakınlıktan kastım bir tık cinsellik evet

Merhabalar. Aynı iş yerinden görüştüğüm bir erkek vardı beraber 3 4 ay kadar vakit geçirdik her şey çok güzeldi kaliteli vakit geçiriyorduk beni önemsiyordu bir yakınlık da oluştu aramızda yoğun bir çekim vardı. Ben belirsiz bir şekilde devam etmeyeceğimi söylediğimde arkadaş olarak daha iyi anlaşırız dedi ben de hayatımdan direkt çıkardım benim gururumu kırdı. O yakınlığı bir arkadaşınla yaşamaman gerekir yaptığı çok hatalıydı hal böyle olunca da ben de ona karşı bir öfke oluştu denk geldiğimizde göz temasını 1- 2 sn tutup odağımı başka tarafa veriyorum tebessüm etmiyorum fazla nötr duruyorum farkındayım ama buna engel olamıyorum hatta yanındaki kişilere bile öyle bakıyorum bence 😀 Bitirdikten sonra kendime fazlasıyla odaklanmaya başladım zaten güzeldim ama daha da güzelleştim
Benim göz temasını devam ettirmeyişimden ne anlam çıkarır kendisi bazen tebessüm ediyor ben etmiyorum ama bana bunu yaşatan birine de tebessğm etmek zorunda değilim
1-2 saniye göz temasıyla pişman oldu mu olmadı mı anlaşılmaz ki. Boşuna beklentiye girmeyin bence. Aranızda cinsel olarak yakınlaşma olmuş. Sizi gördüğünde aranızda yaşanan o çekim illaki aklına geliyordur. Ama özleyen,isteyen erkek tebessümle yetinmez. Çok başka şeyler yapar.

Bir tık cinsellik nedir? Sevgili olmadan aynı iş yerinden birisiyle böyle şeyler yaşamak riskli bence. Pişman olacağı falan da yok boşuna enerji harcıyorsun.

Hayal dünyasında yaşamayın, takılmak istemiş siz ilişki isteyince topuklamış işte size karşı yoğun aşkı sevgisi ilgisi yok, olsaydı kestirip atmazdı.
Sevgili bile olmadığınız iş arkadaşınızla sadece yoğun çekim var diye cinsel olarak yakınlaşmanız da pek hoş olmamış. Unutup önünüze bakın.

Merhabalar. Aynı iş yerinden görüştüğüm bir erkek vardı beraber 3 4 ay kadar vakit geçirdik her şey çok güzeldi kaliteli vakit geçiriyorduk beni önemsiyordu bir yakınlık da oluştu aramızda yoğun bir çekim vardı. Ben belirsiz bir şekilde devam etmeyeceğimi söylediğimde arkadaş olarak daha iyi anlaşırız dedi ben de hayatımdan direkt çıkardım benim gururumu kırdı. O yakınlığı bir arkadaşınla yaşamaman gerekir yaptığı çok hatalıydı hal böyle olunca da ben de ona karşı bir öfke oluştu denk geldiğimizde göz temasını 1- 2 sn tutup odağımı başka tarafa veriyorum tebessüm etmiyorum fazla nötr duruyorum farkındayım ama buna engel olamıyorum hatta yanındaki kişilere bile öyle bakıyorum bence 😀 Bitirdikten sonra kendime fazlasıyla odaklanmaya başladım zaten güzeldim ama daha da güzelleştim
Olmuyordur muhtemelen hani iş yeri falan demişsiniz yaşınız küçük de değil sizinle ilişkisine isim koymayan insanlarla yakınlaşmayın isim koymamanın amacı sorumluluk almamak zaten günü birlik ilişki isimsiz ilişki de tercih edebilirsiniz ama bunu da iş yerinden tercih etmeyin o çok kaliteli sandığınız herif millete senle neler yaptığını yaydığında anlarsınız kaliteyi erkeklerin %60-70 i üç aşağı beş yukarı sohbeti budur yani bazı iş yerlerinde özel arkadaşlığa izin verilmez evliyseniz farklı birimlere falan verilir yanyana çalıştırılmaz iş yerinden kimseyle münasebet kurmayın

Üzgünüm ama sizin önemsediğiniz kadar o sizi önemsememiş öyle vakit geçirmiş takılmış maalesef gönlü olan adam kendi koşar kadının peşinden. İş yerinde aynı ortam sürekli dip dibe keşke ciddi olmadıkça yanaşmasaymış size böyle, sizde ona tabii

Bi tık! Cinsellik seni ona bağlamış ama onu senden koparmış. Çocuk seni istemiyor. İster güzelleş ister şaşı ol. İstenmediğini kabullen...

Soru: Beni görünce yaşadığımız güzel zamanlar aklıma gelip pişman oluyor mudur

Cevap: hayır. Skorsun. Üzgünüm. Senin üstünden çok sular akmıştır hatta..

Öneri: Daha mantıklı ve zor ol.

Sizin için belirsizlik problem ise neden ismi koyulmadan, emin olmadan o kadar yakınlığa izin verdiniz?
Aynı işyeri de sıkıntı bence, sürekli keyfiniz kaçacak böyle işte.
Bundan sonra sınırlarınız daha belirgin olsun derim.

Back
X