Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakmadım zaten eşimin yanına geçtim.. eşime söyledim sonradan sonraya bu isim nerden hoŕtladi diye.E onun ismiyle çağırdılarsa neden baktın?
Niye bakmadın dediklerinde ben X miyim de bakıcam diyebilirdin
Hatta ben çok sinirlenirdim ağzınızı bi çalkalayın öyle konuşalım Xin ismi yapışmış sanırım derdim![]()
Onlarla iliskinize gore degerlendirilir bu olay ya caninizi sikmak icindir ya da onun hakkinda cok konusmuslardir size yanlislikla oyle hitap etmislerdirMrb başlığa ne yazacagimi bilemedim. 5 yıl sonra kaynana ve gorumcemin üst üste beni eşimin eski karisiniñ ismiyle çağırması normal mi?
Not. Yıllar sonra ilk defa yüzyüze geldiler çocuğu teslim almak için. Akşamına da bu olay..
Nerden hortlucak işte eski eşinin ismibakmadım zaten eşimin yanına geçtim.. eşime söyledim sonradan sonraya bu isim nerden hoŕtladi diye.
Yoo ayarlanmış değil değil o niyette olacaklarını sanmıyorum. Ama yine de bozuluyor insan.Ayarlanmış bir şey olmadığı belli ama çok irite edici bir durum, sizin sinir oluşunuzu düşünemiyorum bile![]()
Uzağız zaten eşimin ailesiyle sorunumuz yok. Yemeğe cagiriyo biri üst üstte tekrarlayarak diğeri de ondan duyup çağırıyor.Aranız nasıldı bu olaydan önce?Tartışma zıtlaşma filan yaşamış mıydınız?İkisinin birden aklının karışması tuhafıma gitti açıkçası ama kafanıza takmaya değmez bence
Düşün Eşim bana eski karısının ismi ile seslendi affetmeyeceğim diye nerdeyse kalp krizi geçirdi .... eğerki fesatlıkla yapmamışlarsa normaldır olabiliyor tabiki kırıcı bi durum ama bi özürle kapana bilir benceMrb başlığa ne yazacagimi bilemedim. 5 yıl sonra kaynana ve gorumcemin üst üste beni eşimin eski karisiniñ ismiyle çağırması normal mi?
Not. Yıllar sonra ilk defa yüzyüze geldiler çocuğu teslim almak için. Akşamına da bu olay..
Söyle ki yemeğe çağırıyor biri üst üste ayse ayse diye , diğeri de ayse diye çağırıyor. Gel delirme ..Koca 5 yıl sonra 1 kez görünce dile plesenk olmaz. Bu işte iş vardır.
Bu olmaz işte planlı buSöyle ki yemeğe çağırıyor biri üst üste ayse ayse diye , diğeri de ayse diye çağırıyor. Gel delirme ..
Bence yanlışlıkla olmuş. Olayın harareti ilekonuşmuşlar belli. KIzmajkta haklısınızMrb başlığa ne yazacagimi bilemedim. 5 yıl sonra kaynana ve gorumcemin üst üste beni eşimin eski karisiniñ ismiyle çağırması normal mi?