eski gorumceye kafa attim!

sonucta ailesi iste.. farkinda da olsa ne yapabilir, madem ezdirmiyo.. bu onemli.. biz istiyoruz ki biz gbi tepki versin.. ama bu beklenti genelde husranla sonuclanmaya mahkumdur..
aile gibi candan davransalar eşime
hiç üzülmem buduruma takmam ama eşime karşıda saygı sevgi göremiyorum ben onlarda ben kendi kardeşlerime canımı veririm onlarda abana ama bunlarda bir çekememzlik söz konusu saatta 2 buçuk olmuş hiç farkında değilim iyigecelr görmcesz günler :KK53:

aile gibi candan davransalar eşime
hiç üzülmem buduruma takmam ama eşime karşıda saygı sevgi göremiyorum ben onlarda ben kendi kardeşlerime canımı veririm onlarda abana ama bunlarda bir çekememzlik söz konusu
degismezlerki.. sen esinle iyi olup onlara laf vermemeye bak insaAllah..
olmadi masaldenizi'ni cagir, caksin bi okkali :p

aynen katiliyorum.. once delirtirler, sonra da bu deli derler.. hangi kadin ister su hale dusmek, erkek gibi birini dovmek?! ben direkt 'kimbilir ne yapip bu hale getirdiler kizi' derdim.. deli mi, tak etmese sunu yapsin.. sustuklari buyumus icinde, sonrasi malum..
bekarken filan bana da sorulsa, hemen 'ayy ben karsiyim siddete, asla yapmam!' derdim galiba... heyhat! nasil da degisiyor insan...

hay kafana saglik.keske bide birde benim meymenetsiz gorumcelere ben gecire bilsem o kafayi.kardeslerini cekerken bana dedikleri sen iyi cekiyosun bunu bosandim arkamdam orda burda soyledikleri or...b yaziklar olsun ona hic beklemezdik.olunmu oldurunmu

Aneeem ne kadar icraata geçiremeyen şiddet canlısı kadınımiz varmis:KK53:

Itiraf ediyorum kucuk bir cocuk iken ailemin butun baskilarina ragmen tekvandoya gittiydim gizli sakli tabiisi yakalanana kadar:KK67:

Ama sana taktik lazim degil belli,senin kafan yeter :pzatrn bize ogrettikleri kavga yok kendini savunmak vardi:63:kendimi okul hayatimda cok guzel savunduydum :KK45:

Umarim sikayette bulunmaz ve sahit yoktur o an hesap edememissindir ancak bir daha dikkatli ol:KK20:

Bu arada icimden gecen su:e be kardes madem atacan onceden atsaydinda bu kadar sinir harbi yasamasaydin ya:KK59::KK58:neyse bosver gec kalmis bir oneri..ama sen yine de dikkatki ol ne olur ne olmaz:KK55:

hay kafana saglik.keske bide birde benim meymenetsiz gorumcelere ben gecire bilsem o kafayi.kardeslerini cekerken bana dedikleri sen iyi cekiyosun bunu bosandim arkamdam orda burda soyledikleri or...b yaziklar olsun ona hic beklemezdik.olunmu oldurunmu
öldürme, bi kafa herseyi cozer :KK53:

yanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...
insanlikla bi yere ulasamamis birinin kalleslere karsi patlamasiydi sanirim bu...
yumusak atin ciftesi pek olurmus, gormus oldum...
hepinizin intikamiydi, gorumce magdurlari :)
ellerine sağlık
iyi yapmışsın

Back
X