- 5 Mayıs 2013
- 33.862
- 41.384
- 798
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
Hadi darısı bana inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanlar kostu o cirlayinca, yuzumde donuk bi ifade vardi sanirim... kaldirdilar bunu, kaca kaca saya saya gitti karaktersiz dusuk kadin... gucu yetse daha neler yapardi ama bu kez gercekten korktu, gozunde gordum... ben de istifimi bozmadan yuruyup gittim... sogukkanli katil gibi hissettim yururken, bi rahatlik bi umursamazlik...E o ne yapti sonra ne oldu?
yok canim saglam caktim ama iyiyim sukur :)
a bebeğiiiiiimyanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...
insanlikla bi yere ulasamamis birinin isyaniydi sanirim bu...
yumusak atin ciftesi pek olurmus, gormus oldum...
hepinizin intikamiydi, gorumce magdurlari :)
insanlar kostu o cirlayinca, yuzumde donuk bi ifade vardi sanirim... kaldirdilar bunu, kaca kaca saya saya gitti karaktersiz dusuk kadin... gucu yetse daha neler yapardi ama bu kez gercekten korktu, gozunde gordum... ben de istifimi bozmadan yuruyup gittim... sogukkanli katil gibi hissettim yururken, bi rahatlik bi umursamazlik...
yanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...
insanlikla bi yere ulasamamis birinin isyaniydi sanirim bu...
yumusak atin ciftesi pek olurmus, gormus oldum...
hepinizin intikamiydi, gorumce magdurlari :)
insanlar kostu o cirlayinca, yuzumde donuk bi ifade vardi sanirim... kaldirdilar bunu, kaca kaca saya saya gitti karaktersiz dusuk kadin... gucu yetse daha neler yapardi ama bu kez gercekten korktu, gozunde gordum... ben de istifimi bozmadan yuruyup gittim... sogukkanli katil gibi hissettim yururken, bi rahatlik bi umursamazlik...