eski gorumceye kafa attim!

yanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...
insanlikla bi yere ulasamamis birinin isyaniydi sanirim bu...
yumusak atin ciftesi pek olurmus, gormus oldum...
hepinizin intikamiydi, gorumce magdurlari :)
wowwowwow helal bre pehlivan :KK70: :KK9:Kafana sağlık. Attığın o kafa tüm görümcesini sevmeyenlere gelsin:KK52:

Saç çekmek,cimcik atmak,tükürmek neyse de..kafa atmanız hiç hoş değil..dayaga karşıyım ben..bi tükürük yeter bazen,kelimeler kifayetsiz kaldıgında,yumruklar sıkıldığında..

Yaaa çok eğlenceli bir durum. Gülmek istemem ama çok komik :) Ne diyeceğimi bilemiyorum. Özellikle şu katil gibi soğukkanlı hissetme durumu muhteşem :) Tasvir muhteşem!
Peki ciddi bir kafa mıydı? Yani kafa atmak çok zor diye biliyorum. Hiç atmadım, yemedim ama kafanla birinin kafasına vuruyorsun ve büyük ihtimalle acıyordur sizinki de. Acımadı mı? Karşıdakinin kafası mı şişti acaba neler oldu?

Süpersin yalnız, bayıldım bu özgüvene..:KK49:
O değil de.. Genele bakınca artık kadınlar saç-baş yolmak yerine, erkekler gibi tekme-yumruk dalmaya başladılar..?
Hayra delalet eder mi bu durum bilemedim? :KK53:
Ben de bazen, dalarım filan derim ama hiç icraate geçirmek kısmet olmadı daha..:KK48:
Bu arada, kızın gözü filan morardı mı? Ne yaptı?
eserimin sonucunu goremedim ama o arsiz ozguveni yerini dehset ve korkuya birakinca cok iyi oldu...
canimi bogazima gelmisti, sac yolmak hafif kalirdi :)

yanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...

henüz hiçbir yorumu okumadan yazmak istedim.
şiddete karşıyım ama yakasını tutan ellerinize sağlık, kafa atan kafanız dert görmesin.
gözümün önünde canlandırdım da, heralde görümcek uzun bir süre kendine gelemez.

yanlis okumadiniz ...
Canım yaaa kafana yazık olmuş.

Back
X