eski gorumceye kafa attim!

Yaaa çok eğlenceli bir durum. Gülmek istemem ama çok komik :) Ne diyeceğimi bilemiyorum. Özellikle şu katil gibi soğukkanlı hissetme durumu muhteşem :) Tasvir muhteşem!
Peki ciddi bir kafa mıydı? Yani kafa atmak çok zor diye biliyorum. Hiç atmadım, yemedim ama kafanla birinin kafasına vuruyorsun ve büyük ihtimalle acıyordur sizinki de. Acımadı mı? Karşıdakinin kafası mı şişti acaba neler oldu?
deli kuvveti sanirim :KK48:
o yine ezik buzuk susacak sandi beni, o yuzden bos bulundu, patates cuvali gibi yigdim yere arsizi...
acimadi :)
sonrasini bilemiyorum :)

insanlar kostu o cirlayinca, yuzumde donuk bi ifade vardi sanirim... kaldirdilar bunu, kaca kaca saya saya gitti karaktersiz dusuk kadin... gucu yetse daha neler yapardi ama bu kez gercekten korktu, gozunde gordum... ben de istifimi bozmadan yuruyup gittim... sogukkanli katil gibi hissettim yururken, bi rahatlik bi umursamazlik...

ayy yere de mi düştü. hakkaten sağlam çakmışsın. :)

bu duruma getirmeden once dusunecekdi oncelikle abisi pasifligiyle sonrada kiz kardesine az bile bu.. elbette sittet iyi denemez fakat susanlarda bu cirkince iftiralari evliliginin bitisini sineye cekip duramiyacaginin bir bedeli olmaliydi .

teraziyim ama galiba yukselenim BOGA :KK53:

Tahmin etmiştim sende bir Boğalık sezdim..neden mi? Boğalar çok sabırlıdır susar eder ama bir anda bir patlar küçük dilini yutar herkes.. Bu hareket de sizin yıllardır susuşunuzun birikiminizin bir patlaması oldu..

Bende bir Boğa olarak, ortaokulda bir erkek arkadaşa kafa atmıştım burnundan kan gelmişti, kız kardeşime ağza alınmayacak laf etti bende sustum sustum birden geçirdim :) Adım erkek fatmaya çıkmıştı!!

Bu konuyu bir derdim var a degil de mutluluktan uctugunuz haberler kismina acmwliydin:KK11:
saka bir yana da konu ne olursa olsun ben siddet taraftari degilim. Gucunuz yettigi icin yapabilmissiniz. O da gucunun yetmeyecegini bildigi icin kscmis. He ona magdur yazik demem. Insan bu noktaya geldiyse vardir elbet altinda yatan seyler. :KK20:

:KK45::KK45::KK45: Kafana sağlık ...Mutlaka geçerli bir sebebi vardır ,tebrikler :KK70:Ben de kv yi kolundan tutup oturduğu koltuktan yere fırlatmıştım :KK59::KK59: İçime hulk kaçmış demek ki ,nasıl hoplattıysam 120 kiloluk kadını :p Şiddete karşıyım ama bazen iyi geliyo bazı bünyelere bence :oops:

:KK45::KK45::KK45: Kafana sağlık ...Mutlaka geçerli bir sebebi vardır ,tebrikler :KK70:Ben de kv yi kolundan tutup oturduğu koltuktan yere fırlatmıştım :KK59::KK59: İçime hulk kaçmış demek ki ,nasıl hoplattıysam 120 kiloluk kadını :p Şiddete karşıyım ama bazen iyi geliyo bazı bünyelere bence :oops:

Ayyy nasıl yaptınız :KK48: kusura bakmayın meraktan soruyorum sonra ne oldu peki sebep neydi atma sebebiniz ??? :KK17::KK17:

Back
X