eski gorumceye kafa attim!

yanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...
insanlikla bi yere ulasamamis birinin kalleslere karsi patlamasiydi sanirim bu...
yumusak atin ciftesi pek olurmus, gormus oldum...
hepinizin intikamiydi, gorumce magdurlari :)
amannn ne guzel yapmisinnnnnnnnnnn gitsende benim eski kaynanayada gomsene bitane masallah sana basin dert gormesin

Ayrilmissiniz, olmus bitmis, daha ne istiyorsa bu insanlar, kasinmis vallah, sizde fena kasimissiniz, ama dikkatli olun derim,daha agir sekilde bisey yasatmasinlar size...:KK14:
hala gelmis, kardesimi gulduremedin diyo, artk kendimi anlatmaya ugrasmadim, evliligim hep hakaret ve iftiralara karsi aciklama yapmakla gecti... hard oldu bu seferki cevabim, kisa ve oz :)

Ahahahahah. Ciddi yaklaşmak istedim aslında ama kafamda deli sorular var su an.

Kafanız acıdı mı ? Tam burnuna denk getirirsen sanırım burun zayıf ve bi kısmı kırkırdak doku oldugu icin hem kafa atanın canı az acırmıs hem de karsı tarafın hasarı daha fazla olurmus. Siz tam olarak neresine denk getirdiniz?

Bi de neden kafa? Yani kadınlara özgü saçlara asılmak var, tokat var, hardcore olsun derseniz yumruk var.

yanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...
insanlikla bi yere ulasamamis birinin kalleslere karsi patlamasiydi sanirim bu...
yumusak atin ciftesi pek olurmus, gormus oldum...
hepinizin intikamiydi, gorumce magdurlari :)
huhuuuuuuuuuuuuuu:KK70:

Ahahahahah. Ciddi yaklaşmak istedim aslında ama kafamda deli sorular var su an.

Kafanız acıdı mı ? Tam burnuna denk getirirsen sanırım burun zayıf ve bi kısmı kırkırdak doku oldugu icin hem kafa atanın canı az acırmıs hem de karsı tarafın hasarı daha fazla olurmus. Siz tam olarak neresine denk getirdiniz?

Bi de neden kafa? Yani kadınlara özgü saçlara asılmak var, tokat var, hardcore olsun derseniz yumruk var.
yasadiklarimin patlamasiydi sanirim arkadasim :) nasil oldu anlamadim... hirsimi anca alirdim gerci... bi de ben evlilik boyu onlara tek kelime etmedim, catlamisim... kaşına denk geldi sanirim... nefretten kendi agrimi hissetmedim :KK48:

Yani :) Şimdi ben ona aman anne yaman anne deseydi tepeme çıkacaktı ,en iyisi buydu o zaman için .:63:.Ne demişler deli deliyi görünce sopasını saklarmış :KK45:
Gece gece beni iyi güldürdünüz valla Allah da sizleri güldürsün :KK71: çok iyi geldi bu sıkıntılarımın üstüne. Ben olsam yapabilir miyim diye düşündüm bi an yapardım yaa yapmalııyım hatta hahaahaaa :KK70:

yasadiklarimin patlamasiydi sanirim arkadasim :) nasil oldu anlamadim... hirsimi anca alirdim gerci... bi de ben evlilik boyu onlara tek kelime etmedim, catlamisim... kaşına denk geldi sanirim... nefretten kendi agrimi hissetmedim :KK48:
Şiddetin her türlüsüne her koşulda karşıyım. Karşıyım da amaaan be konu sahibesi eline sağlık ya :KK48: Çok da iyi yapmışsın çok da güzel yapmışsın. :KK9:
Bazen bazı anlar gelir bin kelimeyle anlatamayacagın seyi bi kafayla anlatırsın işte böyle. Elinize öhöm pardon kafanıza saglık:KK50:
Siz yine de böyle deşarj olmayın bi dahakine. Birikmeden söyleyin ne varsa icinizde. Hayır karsı tarafa hic acımam ama yasal bi is acılır basınıza ne gerek var.

Gece gece beni iyi güldürdünüz valla Allah da sizleri güldürsün :KK71: çok iyi geldi bu sıkıntılarımın üstüne. Ben olsam yapabilir miyim diye düşündüm bi an yapardım yaa yapmalııyım hatta hahaahaaa :KK70:

Zamanı gelmemiş demek ki o zaman geldi mi on kaplan gücünde oluyorsun :KK68:,8 sene geçti hala unutmam yere sürtüldüğü sesi ve görüntüyü :KK53::KK53: Her şeyi zaaarrrtttttt diye yumurtlar ama bu konu canım kv ciğimle aramızda bir sır olarak kaldı :KK48::KK48: Sanırım söylerse ağzını yüzünü dümdüz ederim diye sesini çıkarmadı :KK69:

Back
X