eski gorumceye kafa attim!

Görümce mağduru değilim am bazen bunu hakeden insanlar da olmuyor değil.Çok güzel anlatmışsınız , okurken sesli güldüm (: geçmiş olsun.

yanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...
onlarin gozunde insanlikla bi yere ulasamamis birinin patlamasiydi sanirim bu...
yumusak atin ciftesi pek olurmus, gormus oldum...
hepinizin intikamiydi, gorumce magdurlari :)

tebrik ederim seni. çoğumuzun defalarca gözünde canlandırıp da yapamadığı şeyi yapma cesaretini gösterdin. okuyunca ooh iyi yapmışsın dedim valla sırıtarak. aslanım benim.

Bende aynen öyleyim, sakin ve tartismadan kacinan bir yanim var ve coook sabirliyim ama o son nokta var oraya geldigimde gözüm kararir, biter hersey. Güzel bir huy aslinda, insanlari sasirtiyoruz :)
Birde normalde tartisma yasasam hep pisman olurum kötü birsey dediysem aman keske demeseydim, aman kötülük cikmasin falan filan. Ama o son noktadaki olay var ya, orda hiiiiiiiiic pismanlik falan kalmaz, sanki yillarin üstüme yiktigi dertlerden kurtulmuscasina kus gibi hafif hissederim kendimi :)) senin su an ki durumunu iyi anliyorum. Haksizlik yapildiysa sana, hak etmistir. Ne demisler, tekdir ile uslanmayanin hakki kötektir.

) :KK66: :KK66:OTE="masaldenizindekucuksal, post: 38031164, member: 635152"]yanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...
onlarin gozunde insanlikla bi yere ulasamamis birinin patlamasiydi sanirim bu...
hepinizin intikamiydi, gorumce magdurlari :)[/QUOTE]

Sebebi neydi kiii ;) ;)

Ya bi kadinin bi kadina kafa atmasini hayal bile edemedim kadin yapmis pes ya ahaha

Sac falan cekmek ok tekme tokat da neyse, kafa atmak nedir ablacim ya

yanlis okumadiniz ...
hepinizin intikamiydi, gorumce magdurlari :)

Bende görümceyim :KK53: Sesli güldüm ya demek ki hak etmiş :KK45:

Back
X