Simassa Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2014 51 0 1 Ankara 2 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Simassa #1 Selam kızlar şimdi ben saçlarımı Oriyelle açtırdım ve boyattım beğenmedim eski saçıma döneceğim ama bu çıkan saçlarım kimyasaldan etkilenip kötü çıkabilir mi eski güzel saçlarıma kavuşabilir miyim iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kızlar şimdi ben saçlarımı Oriyelle açtırdım ve boyattım beğenmedim eski saçıma döneceğim ama bu çıkan saçlarım kimyasaldan etkilenip kötü çıkabilir mi eski güzel saçlarıma kavuşabilir miyim iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tiona Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Mart 2010 28.022 14.077 498 47 2 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Simassa #2 kestirdiysen yine sağlıklı uzar...
Alweer Guru Kayıtlı Üye 7 Eylül 2012 1.378 698 323 2 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Simassa #3 kestirdiysen tabikide yeni çıkan saç sağlıklı olacaktır iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kestirdiysen tabikide yeni çıkan saç sağlıklı olacaktır iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Simassa Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2014 51 0 1 Ankara 2 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Simassa #4 İyiymiş o zaman dipten gelen saçlarım kimyasaldan etkilenmiş olmaz mı peki iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyiymiş o zaman dipten gelen saçlarım kimyasaldan etkilenmiş olmaz mı peki iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi