eski halini alir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
merhaba.
17 gun once dogum yaptim
fazla kilolarimi verdim geriye 5 kg kaldi fakat.....
iri olan goguslerim iyice irilesti.
eski kiyafetlerim goguslerimden gecmiyor.
yeni kiyafetler baktim 40-42 bol geliyor. bana gore olanlarinsa gogsu dar geliyor.
goguslerim 40 im cikinca biraz olsun iner mi?
yoksa hep sis mi kalacak.

Aynı durum bendede vardı cnm inecek her zmn dolu dolu olmayack gögüsn

bi süre sonra normale dönecek merak etme...

ay hadi hayirlisiyla insallah.
ne kadar zaman alir ki?

Birsey merak ettim, 17 gün de nasil fazla kilolarinizdan kurtuldunuz ve kac kilo verdiniz. Tbrk ediyorum sizi

soyle saglamindan bi lohusa depresyonuna girip bir dilim ekmegi suyla yutmaya calisarak ...
zaten 10 kg almistim.
dikkat etmistim gebeyken.

Emzirdiğiniz sürece şu an ki kadar olmasada yinede dolgun olacaklar. Bunları hiç dert etme arkadaşım aklın buna kaydımı sırf bu hissi yaşamak için milyarlar döken insanları biri çocuğunu emzirdimi bu hissi nasıl merak eden özenen anne olmayı isteyenleri düşün ve şükredip emzirme döneminin tadını çıkar.

Tabiki bedenimiz önemli ama..

Hayat bedenimizden ibaret değil bazı hisler çok kıymetli ve belli zamanları var değerini bilelim. Hayırlı olsun

I love Bonus

Son düzenleme:
hemen 40 ı çıkınca düzelir diyemem ama
tabiki inicek zamanla
ayrıca hayran kaldım sana 10 kilo ile doğum yapıp
17 gün de 5 kilo fazlan kalmış

ben tam 28 kilo aldım 7 sene önce
bir dönem
20 kilosunu verdim
ama aldıklarımı da hesap edince
şuan bana fazlada
15 kilo kaldı

Emziriyorsan uzun sure bu sekilde kalır. Sonra da eskisi gibi kucuk olmaz ama simdi ki
Kadar da buyuk olmaz

Erken doğum yapmışsınız galiba ( hamilelik takviminizde 21.07 doğum yazıyor ) , bebek ve siz iyisinizdir umarım . Hayırlı olsun bebeğiniz .
İlk aylardan sonra biraz küçülür , emzirme dönemi bitip tüm kiloları geri verince , göğüslerde eski haline dönüyor , endişe etmeyin geçici .

Bebeğinizi 1,5-2 yaşına kadar emzirirseniz öyle bir küçülür ki siz bile üzülürsünüz

kırkın çıkana kadar küçülmez ama zamanla tabiki de küçülecektir.

bende bu arada hamileyken 9 kg aldım. 7 kg siz doğumda gitmişti zaten. 2 kg yuda 1 hafta 10 gün içinde vermiştim
tabi sonra emriyorum diye homini gırtlak yedim aldım sonra kilo ama olsun yani :)

vaktinde dogum yaptim cok sukur.tam 40+2 de yanliz telden hamilelik takvimini ayarlamistim sanirim yanlis olmus zaten telden gorunmuyor.
normalde 13 kg almistim 3 kg si bebek onu ondan saymiyorum normalde 13 kg vermis gibi oluyorum ama o 3 kg bebek oldugu icin saymadim
dogumdan sonra 10 kg fazlam vardi ve depresyonla 5 kg verdim 15 gunde son 2-3 gundur kilom sabit
yeni giysiler almam gerekiyor sanirim duymeler kapanmiyor cunki gecen yazdan giymedigim o kadar cok sey vardi ki etiketiyle duruyordu.
ben aynada guzel gorunursem moralim iyiye gidiyor aksi takdirde depresyona giriyorum goguslerim iriydi iyice buyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…