Eski hediyeler

Adamin kendisine saygisi yok size veya o kiza saygısı olsa ne olmasa ne cimri erkeklerden nefret ediyorum ya benimki de bana sevgililer gununde kinder supriz almıştı ay sinirlendim sgdgd

Yapmaya kalsa yapardım çoktan ama o kadar canımı yaktı ki ne düşündükleri umrumda bile değil diyorum bazen

Zamanla o canının yanması da geçecek. Onları bu kadar takip etme, yoklarmış gibi davran. Unuttukça her şey yoluna girecek zaten. Ben de yeni ayrıldım sayılır sevgilimden, inan sosyal medya hesaplarına bakmıyorum hiç. Bakarsam hem zor unuturum, her yaptığından bir mana çıkarabilirim. Önüme bakıyorum.

Zamanla o canının yanması da geçecek. Onları bu kadar takip etme, yoklarmış gibi davran. Unuttukça her şey yoluna girecek zaten. Ben de yeni ayrıldım sayılır sevgilimden, inan sosyal medya hesaplarına bakmıyorum hiç. Bakarsam hem zor unuturum, her yaptığından bir mana çıkarabilirim. Önüme bakıyorum.
Takip etmeyi bırakmıştım uzun zamandır ama dün gece olan oldu :(

O kadar farklı bi insan ki
Şöyle bişey var hediyeyi atar kat kat üstünde şey alıp verebilecek biri o
Kafamı karıştıran da bu oldu
Maddi olarak hiç bi sıkıntısı yok
Belki de o sıra hic vakti olmadi ya da sıkıştı bilmiyorum ama kizi pek sallamiyor gibime geldi garibim de sevinmistir simdi bana hediye aldi diye ayrica sizin geri verdiğiniz hediyeyi niye o kadar sure saklamis ki acaba

Arkadaşlar eski sevgilimin hediyelerini geri vermiştim
Ayrılalı yıllar oluyor
İşte o hediyelerden birini şimdiki sevgilisinde gördüm tesadüf eseri şok oldum
Hediyeyemi saygısı Yok bana mı o kişiye mi anlayamadım
Sizce?
Hediye ise ( takı)
ya ayrılmışsınız elinde hazır ürün var. masraf mı yapsın... ben olsam bende verirdim.. sizde göndereceginize çöpe atsaydınız. veya madem sizin için önemli saklasaydınız. yada kız arkadaşlarınıza hediye etseydiniz.
mısır firavunu gibi adam yıllarca onları toprak kapta bekletip , vakti geldiginde onlar mı gömülsün :KK70:
abartmayın eski sevgili nihayetinde sizi ilgilendirmiyor artık kime neyi vermiş vermemiş...

6 yıl öncesinden kalan hediye bu ve şimdi karşıma çıkınca ister istemez çok şaşırdım
6 yıl mı... atmış bir köşeye demek ki... yada aynısını buldu aldı. veya klasik hediyesi bu dur. 5 tane almıştır. 5 senede bir tane herkese vermiştir :D gibi...

adamın size verdiği hediyelerin aynısı yada benzerini sevgilisine alıyorsa adam basma kalıp

Ee çöpe atacak değil günü gelince lazım olur diye saklamış yeni sevgiliye vermiş masraf etmemiş tekrarr

Back
X