- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi sonsuzakadars
Adamin kendisine saygisi yok size veya o kiza saygısı olsa ne olmasa ne cimri erkeklerden nefret ediyorum ya benimki de bana sevgililer gununde kinder supriz almıştı ay sinirlendim sgdgd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmaya kalsa yapardım çoktan ama o kadar canımı yaktı ki ne düşündükleri umrumda bile değil diyorum bazen
Canım cimri biri kesinlikle değil aksine gayet cömert bi insanAdamin kendisine saygisi yok size veya o kiza saygısı olsa ne olmasa ne cimri erkeklerden nefret ediyorum ya benimki de bana sevgililer gununde kinder supriz almıştı ay sinirlendim sgdgd
Takip etmeyi bırakmıştım uzun zamandır ama dün gece olan olduZamanla o canının yanması da geçecek. Onları bu kadar takip etme, yoklarmış gibi davran. Unuttukça her şey yoluna girecek zaten. Ben de yeni ayrıldım sayılır sevgilimden, inan sosyal medya hesaplarına bakmıyorum hiç. Bakarsam hem zor unuturum, her yaptığından bir mana çıkarabilirim. Önüme bakıyorum.
Hmm cok enteresan bana kiza pek deger vermiyor da hediyeyi son ana getirmis gibi geldi o halde üzüldüm kizaCanım cimri getirmisinlikle değil aksine gayet cömert bi insan
Kolyeyi neden verdiğini çözemedim
O kadar farklı bi insan kiHmm cok enteresan bana kiza pek deger vermiyor da hediyeyi son ana getirmis gibi geldi o halde üzüldüm kiza
Belki de o sıra hic vakti olmadi ya da sıkıştı bilmiyorum ama kizi pek sallamiyor gibime geldi garibim de sevinmistir simdi bana hediye aldi diye ayrica sizin geri verdiğiniz hediyeyi niye o kadar sure saklamis ki acabaO kadar farklı bi insan ki
Şöyle bişey var hediyeyi atar kat kat üstünde şey alıp verebilecek biri o
Kafamı karıştıran da bu oldu
Maddi olarak hiç bi sıkıntısı yok
Kafada deli sorular oluyor işteBelki de o sıra hic vakti olmadi ya da sıkıştı bilmiyorum ama kizi pek sallamiyor gibime geldi garibim de sevinmistir simdi bana hediye aldi diye ayrica sizin geri verdiğiniz hediyeyi niye o kadar sure saklamis ki acaba
ya ayrılmışsınız elinde hazır ürün var. masraf mı yapsın... ben olsam bende verirdim.. sizde göndereceginize çöpe atsaydınız. veya madem sizin için önemli saklasaydınız. yada kız arkadaşlarınıza hediye etseydiniz.Arkadaşlar eski sevgilimin hediyelerini geri vermiştim
Ayrılalı yıllar oluyor
İşte o hediyelerden birini şimdiki sevgilisinde gördüm tesadüf eseri şok oldum
Hediyeyemi saygısı Yok bana mı o kişiye mi anlayamadım
Sizce?
Hediye ise ( takı)
6 yıl mı... atmış bir köşeye demek ki... yada aynısını buldu aldı. veya klasik hediyesi bu dur. 5 tane almıştır. 5 senede bir tane herkese vermiştir6 yıl öncesinden kalan hediye bu ve şimdi karşıma çıkınca ister istemez çok şaşırdım
Yok o hediyenin aynısını bulmak zoradamın size verdiği hediyelerin aynısı yada benzerini sevgilisine alıyorsa adam basma kalıp