Eski hediyeler

Ağlarken güldürdünüz beni :)
O sadece kendisini seviyor sanırm

Aaa kuzucum niye ağlıyorsun? Bir gram gözyaşına değecek biri değil, kurtulmuşum bu pinti heriften diye sevinmen lazım. Umarım karşına bol bol seveceğin ve sevileceğin insanlar çıkar. Kendini hiç üzdüğüne değmez, bu pinti herife mi kaldın sanki.

Aaa kuzucum niye ağlıyorsun? Bir gram gözyaşına değecek biri değil, kurtulmuşum bu pinti heriften diye sevinmen lazım. Umarım karşına bol bol seveceğin ve sevileceğin insanlar çıkar. Kendini hiç üzdüğüne değmez, bu pinti herife mi kaldın sanki.
Güzel duranların için teşekkürler
Hepimiz sevip sevilelim inşallah
İnan ben maddi değerinde değilim hediyenin Doğum günümde almıştı bide
Nasıl üzülmeyeyim ki

Sevinin ki karşınıza çıkarmış Rabbim ,nasıl bir kişilikteymiş öğrenmiş oldunuz, yanlız hediyeyi nesil'den nesile akratacak bu gidişle antika gibi değerlenecek yıllarca :) kızmayın yorumuma lütfen ,gözyaşlarınızı silin iyi ki bitmiş deyin...

Sevinin ki karşınıza çıkarmış Rabbim ,nasıl bir kişilikteymiş öğrenmiş oldunuz, yanlız hediyeyi nesil'den nesile akratacak bu gidişle antika gibi değerlenecek yıllarca :) kızmayın yorumuma lütfen ,gözyaşlarınızı silin iyi ki bitmiş deyin...
Ne güzel şeyler yazıyorsunuz sağolun
Kızmadım hiç aksine gülümsettiniz
Sizlerin desteği iyi geliyor bana :)

Demek ki esyalara anlam yuklemiyor.Bende bana gelen hediyeleri vermedim ama o aldi bana onu hatirlatiyor diye bi sey kesinlikle yok.Bazi insanlar duygusal bakar hep onu hatirlatir ama bende de bu durun yok mesela.Bana cok abarti gelmedi.

Benim iş arkadaşımın eski nişanlısı, arkadaşıma evlenme teklifi ettiği tektaşı şimdiki karısına takmış mesela. Erkekler böyle şeyler yapabiliyor.

Adam çöpe atmayacagina göre mantıklı olanı yapmış birine vermekle ama bu kişi sevgilisi olmamaliydi

Çünkü kız bi bilse eski sevgilisinin takisini hediye ettiğini olay çıkardı

Ben olsam terk ederim hatta

İçimdeki ses çek bi mesaj diyo hanımefendiye ! Diye ama değer mi tartışılır

Yapma sakın, kıskandığını zanneder. Sana siz sevgiliyken eski sevgilisinden öyle bir mesaj gelse hemen inanır mıydın yoksa "Aaa delinin zoruna bak beni stalklamış iftira atıyor" mu derdin? Boşver artık, yoluna bak sen. İleride harcadığın zamana üzüleceksin.

Yapma sakın, kıskandığını zanneder. Sana siz sevgiliyken eski sevgilisinden öyle bir mesaj gelse hemen inanır mıydın yoksa "Aaa delinin zoruna bak beni stalklamış iftira atıyor" mu derdin? Boşver artık, yoluna bak sen. İleride harcadığın zamana üzüleceksin.
Yapmaya kalsa yapardım çoktan ama o kadar canımı yaktı ki ne düşündükleri umrumda bile değil diyorum bazen

Back
X