Eski Hikaye TRT 1

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
ARC Film'in yapımcılığını üstlendiği,yönetmenliğiniBahadır İnce’nin yaptığı “Eski Hikaye” dizisinin kadrosubelli oldu.
Mete’nin (Buğra Gülsoy)hayattaki tek akrabası olan dayısının intikamını almak üzere giriştiği uğraşın hikayesi gibi görünse de aslında kahramanın geçirdiği değişim anlatılacaktır.
Daha önce Buğra Gülsoy, Funda Eryiğit,Uraz Kaygılaroğlu isimleri açıklanmıştı.
Dizinin diğer oyuncuları da belli oldu.
Buğra Gülsoy ile birlikte “Fatmagül'ün Suçu Ne?” dizisinde rol alan Murat Daltaban, Damla Debre, Tuğçe Kumral, Ali Barkın, Tayfun Erarslan, Sermet Yeşil, Osman Alkaş, Ferda Işıl, Songül Sevdik, Diren Polatoğlulları, Mehmet Esen, Sinan Demirer rol alıyor. “Eski Hikaye” dizisinin eylül ayında TRT 1 ekranlarında yayınlanması planlanıyor.

ProxyImage

Son düzenleme:
buğra gülsoy çok seviyorum bu adamı hatta bayılıyorummmmmm konuşmalarına gülüşüne ses tonuna en kısa zamanda başlar umarım :16:

Diziyi izler miyim bilmiyorum ama tanıtım on numara olmuş!

[video=youtube;aDfKrjNTwUI]http://www.youtube.com/watch?v=aDfKrjNTwUI[/video]

Son düzenleme:
İlk bölümü çok beğendim. Bizdeki İntikam dizisinin erkek versiyonu olsa bile... Buğra Gülsoy'un o cool oyunculuğunu çok seviyorum. Sermet Yeşil'i görmek çok güzeldi zaten bir tane dandik, mankenden bozma çakma oyuncu yok. Hepsi eğitimli tiyatro kökenli oyuncular kadro çok sağlam. Ama bence aşka değil de intikama odanlansalar ilk bölümün ilk dakikaları gibi heyecan ön planda olsa çok iyi olacak ama aşka odaklanacaklar galiba. Çok romantizme bağlarlasa Şubat gibi bu diziyi de bırakırım.

2.bölümü de yayınlanmış ama daha izlemedim...

Değişik farklı birşeyler arayanlara kesinlikle tavsiye ederim zaten TRT son zamanlarda dizide çığır açtı bence çok güzel dizileri var...

Burayı daha önce keşfedebilseydim keşke
Benim için diğer yayınlanan dandik dizilerin çok üzerinde bir senaryoya sahip olan izlediğim tek dizi
TRT tarafından bitirildi maalesef
Çok üzüldüm,final bölümünde çok ağladım
ama her güzel şey bitermiş
onun gibi dizi de çok erken bitti
Ve final bölümü maalesef çok saçmaydı
etkileyici olmak adına ve sanırım biraz da aceleye getirildiği için olmamış final
Saçma sapan bir sürü dizi izlenme rekorları kırar, iyi oyuncuların çok iyi bir senaryonun olduğu dizi reyting kaygısı yüzünden bitirilir
böyle işte...

Back
X