- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Albatrosanda
-
Yorumunuzu cok begendim ve okurken direk aklıma şu geldi sanki Kıvanç Tatlıtuğ Adriana Lima gibi bir kadınla mı evlendi? :) Güzellik göreceli zaten bir insan birini gönülden sevdimi, sevdiği ona zaten dünya güzeli değil mi?Seni güzel kılan kaşın gözün değil ki.3 senedir hayatındaymış, oda artık bunun farkındadır herhalde.Kaybedersen özgüven eksikliğinden kaybedersin.O da Kıvanç Tatlıtuğ'a benzemiyordur değil mi?
3 senedir berabersin takılmışsın..
Bu kişi seni beğeniyor seviyor ve değer veriyor ki seninle olmaktan mutlu...
Kendi kendine kuruntu yapıyorsun...
Her bayan güzeldir bakım yaptığı sürece...
Kendisi ile ilgilenmeyen bayan vardır..
Toplumda böylelerine "çirkin" adı veriyor..Sadece BU canım..
Peki özgüvenimi nasıl kazanabilirim bu konuda, nasıl evet ben buyum diyebilirim. Yoksa dediğiniz gibi özgüven problemim ilişkime zarar vericek.Seni güzel kılan kaşın gözün değil ki.3 senedir hayatındaymış, oda artık bunun farkındadır herhalde.Kaybedersen özgüven eksikliğinden kaybedersin.O da Kıvanç Tatlıtuğ'a benzemiyordur değil mi?
Son derece haklısınız bunları ben de düşünüyorum ama kendime de bir turlu engel olamıyorum. Özgüven gerçekten çok çok önemli. Eskiden kendime güvenim var sanırdım ama ard arda olan bazı olaylar beni sarstı sanırım. Hastalikli düşünceler ağ gibi beynimi kapladı.İşte feminizm bunun için gerekli. Siz bu ruh durumuna düşmeyin kendinizi sevin, saygı gösterin, kimseden onay beklemeyin diye. Kendinizi bu konuda geliştirmenizi öneririm.
Beden olumlama nedir? Yaratılan algı nedir? Gerçekten güzel olmak zorunda mıyız? Biz çiçek bahçesi gibi saatlerce giyinip misler gibi gezerken bizi yeterince güzel bulmayan(!), eleştirme hakkı olan erkeklerin neden deodorantın icadından ve modadan haberi yok acaba? En son ne zaman dişlerini fırçaladılar mesela? Yüz yıkamaktan haberleri var mı? Kendileri çirkin(!) bile olsa biz kadınlar için olan güzellik algıları neden onlar için yok, neden onlara bakarken güzelliklerini görebiliyoruz?
Koskoca meseleyi anlatamam buraya ama konu öz saygı. Öz saygınızı kazanın.
Kendini sevmekle başlayabilirsin.Kimse mükemmel değil sonuçta.Sen kendine değer verdiğin sürece başkalarından da değer görürsün.Peki özgüvenimi nasıl kazanabilirim bu konuda, nasıl evet ben buyum diyebilirim. Yoksa dediğiniz gibi özgüven problemim ilişkime zarar vericek.
Son
Son derece haklısınız bunları ben de düşünüyorum ama kendime de bir turlu engel olamıyorum. Özgüven gerçekten çok çok önemli. Eskiden kendime güvenim var sanırdım ama ard arda olan bazı olaylar beni sarstı sanırım. Hastalikli düşünceler ağ gibi beynimi kapladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?