- 2 Kasım 2018
- 38
- 37
- 3
- Konu Sahibi ortakkardeshesabi
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim, ismim Elif. Avm de bir mağazada kasiyer olarak işe başladığım zaman abi kardeş gibi olan kasa şefim Mustafa ve kasiyer adaşım Elif diye iki yakın arkadaşla samimi olmuştum. Çalıştığım süre boyunca bana her işi öğrettiler, beni diğer çalışanlara ezdirmediler, yanımda oldular vs. Ama ben işin yoğunluğuna dayanamadım işten ayrıldım. Ayrıldıktan sonra Mustafa benimle görüşmek istedi sevgili olduk. Daha sonra anlaşamadık bazı sebeplerden dolayı düşman gibi ayrıldık. Mustafa'dan ayrıldıktan sonra Elif'ten de haber alamadım. Kız çok iyi temiz kalpli biriydi. Samimiyetine güveniyorum ve onunla gerçek dost olmak istiyorum. Ama bu eski sevgilimden dolayı imkansız gibi. Ben adım atamam. Mustafa'dan dolayı tepkisini bilemem. Mustafa ile tekrar barışmak istediğimi düşünüp bu yüzden yazdığımı düşünebilir o yüzden ilk adım atan taraf olmak istemiyorum. Dostlukların kıymetini bilen biriyim Elif ile dost olursak ömürlük devam edebileceğine inanıyorum. Avm de iş çıkışına denk gelip tesadüfen Elif'le karşılaşmış gibi yapsam konuşsak devamı gelir mi bilmiyorum.. Tek bildiğim Mustafa Elif ile arkadaş olmamıza engel... Ancak Elif'in bana adım atmasıyla bu arkadaşlık başlar. Sizin fikriniz nedir? Ne yapmalıyım? Aynı durumda siz olsaydınız ne yapardınız? Elif ile dost olmayı gerçekten çok istiyorum benim için çok değerli...