Eski iş arkadaşımla nasıl dostluk kurabilirim?

İlk başta ben de direkt görüşme taraftarıydım birkaç arkadaşım böyle olmasının uygun olmadığını Elifin adım atması gerektiğini söyleyince sizlerden de fikir almak istedim. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.. :)
Rica ederim umarım en kısa zamanda ulaşırsınız arkadasiniza :)

Mustafa ileilişki durumunuz Elif ile arkadaşlığınızı neden etkilesin. Ben anlamadım ki?

Şöyle ki Mustafa ile bazı sebeplerden dolayı düşman gibi ayrıldık eminim ki Elif ile zamanında görüştürmeyen kişi ayrıldıktan sonra da rahat duracağını pek zannetmiyorum. Ben adım atsam da uzun sürmez arkadaşlığımız diye düşünmüştüm. Ama Elif adım atarsa içinden geldiği için kimse engel olamaz düşüncesindeydim..

Mustafa dan haber almak mı istiyırsunuz acaba içten içe

Mustafa'dan haber almak istesem Elif'ten önce daha yakın kişiler var. :işsiz:Mesele Mustafa'ya ulaşmak veya barışmak değil ki.. Aşkta problemli olsam da çok şükür dostluk konusunda çok sağlam dostluklarım oldu. Bir kere dargınlığım küslüğüm olmadı kimseyle. 20,13,10,8..... senelik dostluklarım hep. Normal arkadaşlıklarım da gayet iyi ve Elif arkadaşımla da sağlam bir dostluğun temelini atacağımı hissediyordum. Bu yüzden buradan belki akranlarımdan belki büyüklerimden yardım istedim. Öyle bir problemim olsa Mustafa ile barışmak için konu açar yardım isterdim. . Dediğim gibi Elif ile nasıl arkadaşlık kurabilirim bunu merak ettim. :KK54:

Back
X