Merhabalar ben 2 ay önce fazla is olmayan bi atolyede calisiyordum ortam iyi degildi bodrum kat ve havasiz. Uzerine maasi aksatmaya baslayinca bende istifa ettim ve 1 yillik evli oldugum icin tazminat hakki kazandim. Neyse suan evimden freelance calisiyorum hemen hemen ayni maasa denk geliyo. Beni eski isyerimden aradilar gel tekrar vs vs . Simdi ben bu freelance yaptigim isi orada yapabilirim . Oradaki pc daha kaliteli hem. Kazancimda 2 kati olmus olacak cumartesi pazar tatil. Siz olsaniz ne yaparsiniz
Konuyla alakasız ama evden freelance ne yapıyorsunuz
Merhabalar ben 2 ay önce fazla is olmayan bi atolyede calisiyordum ortam iyi degildi bodrum kat ve havasiz. Uzerine maasi aksatmaya baslayinca bende istifa ettim ve 1 yillik evli oldugum icin tazminat hakki kazandim. Neyse suan evimden freelance calisiyorum hemen hemen ayni maasa denk geliyo. Beni eski isyerimden aradilar gel tekrar vs vs . Simdi ben bu freelance yaptigim isi orada yapabilirim . Oradaki pc daha kaliteli hem. Kazancimda 2 kati olmus olacak cumartesi pazar tatil. Siz olsaniz ne yaparsiniz
Aklıma monitör başında örgü ören devlet memurları geldiBence etik değil.
Davet eden iş yerine bu fikrinizi iletin "işyerinizdeki işlerimi aksatmamak üzere, bunu yapmamda sakınca yoksa teklifinizi kabul ediyorum" gibi mesela.
Kabul ederlerse, ancak o zaman etik olabilir.
Toplamda iki kisi calisiyoruzHavasiz bodrum katta baskalari ile calisacaksaniz bence baslamayin.
Cocuk kitabi cizerligi :)Konuyla alakasız ama evden freelance ne yapıyorsunuz
Hayir zaten beni takip etmeleri imkansiz ben asil isyerinin disinda bir atolyede calisiyorumBence başlayın
Olmazsa çıkarsınız
Ama diğer işyeri için sorun yaratır mı
Cocuk kitabi cizerligi :)Bende merak ettim
TesekkurlerDeneyin bir bakin,alaniliyorsaniz iyi olur sizin icin
Aslinda iki kisi calisiyoruz en son artik o aradi beni kirma dedi bende isim oldugunu soyledim burda yaparsin dediBence etik değil.
Davet eden iş yerine bu fikrinizi iletin "işyerinizdeki işlerimi aksatmamak üzere, bunu yapmamda sakınca yoksa teklifinizi kabul ediyorum" gibi mesela.
Kabul ederlerse, ancak o zaman etik olabilir.
Onun vaktinden ayirmiyorum aslinda sadece fazlaca zamanim kaliyoİşverenle bunu konuşursanız neden olmasın
Ama mutlaka bildirmeniz gerek, onun vaktinden ayırıp yapacaksanız olmaz
İşte asil mesele bu .. tazminati geri vermem ki zaten henuz yatirmadilar. Bilginiz varsa bana anlatirmisiniz bu durumda ne yapilabilir oyle bi haklari var mi?İsyeriniz size odedigi tazminatı geri isteyebilir aklinizda olsun
HehehehAklıma monitör başında örgü ören devlet memurları geldi
Toplamda iki kisi calisiyoruz
Cocuk kitabi cizerligi :)
Hayir zaten beni takip etmeleri imkansiz ben asil isyerinin disinda bir atolyede calisiyorum
Cocuk kitabi cizerligi :)
Tesekkurler
Aslinda iki kisi calisiyoruz en son artik o aradi beni kirma dedi bende isim oldugunu soyledim burda yaparsin dedi
Onun vaktinden ayirmiyorum aslinda sadece fazlaca zamanim kaliyo
İşte asil mesele bu .. tazminati geri vermem ki zaten henuz yatirmadilar. Bilginiz varsa bana anlatirmisiniz bu durumda ne yapilabilir oyle bi haklari var mi?
Heheheh
İşte asil mesele bu .. tazminati geri vermem ki zaten henuz yatirmadilar. Bilginiz varsa bana anlatirmisiniz bu durumda ne yapilabilir oyle bi haklari var mi?
Hayir ben arastirdim evlilik nedeniyle istifa edildiginde tekrar calisabiliyorsunuz ki ben istifa edip ciktim cikis yapmadilar. Baska biyere basladim orada sigorta girisi yapildi. Yani bi sure calismama gibi bi durum yok. Tazminati vermemek gibi bi durum yok cok bisey degil zaten yerime birini bulamadilar o yizden geri cagiriyorlarVar canim oyle bir haklari , o tazminati aldiktan sonra bir sure hicbir yerde calismamaniz gerekiyor
Bence sirf tazminati odememek icin bile gel basla demis olabilirler , dikkatli olun
Ama yasal olarak odemek zorunda sigorta cikisimi tazminat alabilecegim sekilde yaptirdimamaçları muhtemelen vermemek
yani zaten yatırmadı ise siz orada işe başlayınca o parayı ödemez ki
Hayir ben arastirdim evlilik nedeniyle istifa edildiginde tekrar calisabiliyorsunuz ki ben istifa edip ciktim cikis yapmadilar. Baska biyere basladim orada sigorta girisi yapildi. Yani bi sure calismama gibi bi durum yok. Tazminati vermemek gibi bi durum yok cok bisey degil zaten yerime birini bulamadilar o yizden geri cagiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?