Eski işyerimi kullanmalı mıyım?

giraphhe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
46
37
3
35
Merhabalar ben 2 ay önce fazla is olmayan bi atolyede calisiyordum ortam iyi degildi bodrum kat ve havasiz. Uzerine maasi aksatmaya baslayinca bende istifa ettim ve 1 yillik evli oldugum icin tazminat hakki kazandim. Neyse suan evimden freelance calisiyorum hemen hemen ayni maasa denk geliyo. Beni eski isyerimden aradilar gel tekrar vs vs . Simdi ben bu freelance yaptigim isi orada yapabilirim . Oradaki pc daha kaliteli hem. Kazancimda 2 kati olmus olacak cumartesi pazar tatil. Siz olsaniz ne yaparsiniz

Konuyla alakasız ama evden freelance ne yapıyorsunuz

Bence başlayın
Olmazsa çıkarsınız
Ama diğer işyeri için sorun yaratır mı

Deneyin bir bakin,alaniliyorsaniz iyi olur sizin icin

İşverenle bunu konuşursanız neden olmasın
Ama mutlaka bildirmeniz gerek, onun vaktinden ayırıp yapacaksanız olmaz

Havasiz bodrum katta baskalari ile calisacaksaniz bence baslamayin.
Toplamda iki kisi calisiyoruz
Konuyla alakasız ama evden freelance ne yapıyorsunuz
Cocuk kitabi cizerligi :)
Bence başlayın
Olmazsa çıkarsınız
Ama diğer işyeri için sorun yaratır mı
Hayir zaten beni takip etmeleri imkansiz ben asil isyerinin disinda bir atolyede calisiyorum
Bende merak ettim
Cocuk kitabi cizerligi :)
Deneyin bir bakin,alaniliyorsaniz iyi olur sizin icin
Tesekkurler
Bence etik değil.
Davet eden iş yerine bu fikrinizi iletin "işyerinizdeki işlerimi aksatmamak üzere, bunu yapmamda sakınca yoksa teklifinizi kabul ediyorum" gibi mesela.
Kabul ederlerse, ancak o zaman etik olabilir.
Aslinda iki kisi calisiyoruz en son artik o aradi beni kirma dedi bende isim oldugunu soyledim burda yaparsin dedi
İşverenle bunu konuşursanız neden olmasın
Ama mutlaka bildirmeniz gerek, onun vaktinden ayırıp yapacaksanız olmaz
Onun vaktinden ayirmiyorum aslinda sadece fazlaca zamanim kaliyo
İsyeriniz size odedigi tazminatı geri isteyebilir aklinizda olsun
İşte asil mesele bu .. tazminati geri vermem ki zaten henuz yatirmadilar. Bilginiz varsa bana anlatirmisiniz bu durumda ne yapilabilir oyle bi haklari var mi?
Aklıma monitör başında örgü ören devlet memurları geldi
Heheheh

Var canim oyle bir haklari , o tazminati aldiktan sonra bir sure hicbir yerde calismamaniz gerekiyor
Bence sirf tazminati odememek icin bile gel basla demis olabilirler , dikkatli olun

Var canim oyle bir haklari , o tazminati aldiktan sonra bir sure hicbir yerde calismamaniz gerekiyor
Bence sirf tazminati odememek icin bile gel basla demis olabilirler , dikkatli olun
Hayir ben arastirdim evlilik nedeniyle istifa edildiginde tekrar calisabiliyorsunuz ki ben istifa edip ciktim cikis yapmadilar. Baska biyere basladim orada sigorta girisi yapildi. Yani bi sure calismama gibi bi durum yok. Tazminati vermemek gibi bi durum yok cok bisey degil zaten yerime birini bulamadilar o yizden geri cagiriyorlar

amaçları muhtemelen vermemek

yani zaten yatırmadı ise siz orada işe başlayınca o parayı ödemez ki
Ama yasal olarak odemek zorunda sigorta cikisimi tazminat alabilecegim sekilde yaptirdim

Ben calisirken oyleydi , demek degismis kanun , o zaman baslamak istiyorsaniz baslayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…