Eski kafalı tuhaf düsünceli kaynanam

umitetveinann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
94
41
31
Arkadaslar bi kv . Var sessiz sakin ama huyları hic iyi deil.8 aylık hamileyim erken dogum riskim var .Sancılarım var acile gityik gecen doktor dikkat et dedi.Hic biyere gitmiyorum hep evdeyim.Hic biyerden kastim kendi akrabam arkadasim felan.Arkadasimin kinasi oldu uzaga gitcek gelin onun yanina dahi gidemedim sancilardan.Ama kv. Her yere zorla götürür.Gecen oturdugumuz yere 2 saat uzaklikta bi yere kinaya götürdü hemde rahatsizken.Bugün kendi annesine götürcekti kac defa rahatsîzım sırtım agriyo duramiyorum dedim olsun yürürsün gecer diyo_Onun dîsında is yaptirir.Evimiz altlı üstlu ama yeme icme bir.Kv böyle olan varmi cıldırcam.Güya geliniyle övünecek millete.Ya zaten sorunlu hamileligim.Insan bi derki kızim kalkma dikkat et dime senin torunun sonucta.Haksızmıyım

Bu öyle yapıyor ediyor diye susulacak bir şey değil sonuçta sizin ve bebeğin sağlığı var işin ucunda biraz sert ve kesin bir şekilde hayır demelisiniz... Ayrıca eşiniz bir şey demiyor mu bu duruma?

Esime göre annesi kanatsiz melek.Isin ucu hep tartısmaya gidiyo.Ben 6.5 ay kustum hep yataklardayim hamileligim bu ayina kadar binbir zorlukla geldim.Ilk aylarda yatıyodum surekli cünkü berbat durumdaydim sürekli kusma bulanti mahvetti beni.Bi gün kv. Komsusu gelmis evine bana dedigine bakin.Komsunun akrabasinin gelini hamileymis hic odasindan cıkmıyomus.Seninde adin cıkmasın oyle.2

Once gecmis olsun . Saglicakla bebegini kucagina almak nasip etsin allah

senin bu durumunu nasil bilmiyor ev ayri olsa da yeme icme birdemissin . Hic mi doktora gittgini duymadi hassas oldugunu bilmiyor mu
esine soyle o anlatsin

Sen de gitmeyecegini net soyle

Bu kaynanalar bir alem yatana yatıyor derler yatmayana yat bebeğe bir şey olucak derler... Siz de tepkinizi koyun doktor böyle böyle dedi biliyorsunuz yolda Allah korusun bir şey olsa bebeğe ya da bana o zaman ne olacak deyin... Siz kararlı bir şekilde tavrınızı koyun kolunuzdan sürükleyip götürmez sanırım

Israrla gelmiyorum diyeceksiniz, başka yolu yok gibi görünüyor. Eşinizin de bu noktada devreye girmesi gerekiyor. Onun çocuğunu da yaşıyorsunuz, duyarsız olmaya hakkı yok. Sizinki de can. Rahatsızsanız önem göstermeliler.

X