eski kız arkadaşı!

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
Sevgilimin eski kız arkadaşı sürekli okulda karşımıza çıkıyor. üstelik kampüste bir kere özellikle benim yanımdan geçti yolunu uzatıp sonrada tip tip baktı. sevgilim o sırada telefonla konuşuyordu dememe ragmen yok yapmaz öyle şey dedi. Bir seneden fazla oldu onlar ayrılalı. sadece 2 ay beraberlermiş. uzun bi dönem unutamamış sevgilim onu. çünkü ilk yakınlaşmasını onunla yaşamış. sevgili olduğumuz 2. ayda telefonunda o kızın resimleri hala duruyodu. Telefon abimindi sd karttakilerin hepsini aktarmıştım bakmadan. haberim bile yoktu albümdeki fotoğraflardan dedi ve sildi. İnanmak istedim ve inandım. onca aradan sonra dün kız sevgilime mesaj atmış. telefonumda hala sizin evin gps konumu duruyor. silemiyorumda nasıl yapıcam demiş.sevgilimde bilmiyorum demiş. oke demiş. bir daha konuşmamışlar. ben mi abartıyorum bu kız resmen saçma sapan bahane uydurmuş sevgilime yakınlaşmaya. tel no.sunu ver kızın dedim sildim numarası yok mesajı zaten sildim dedi. şeyttan diyor kızın faceine gps kullanımı hakkında bir link at:KK62:. 9 aydır sevgiliyiz ama bazen o kız bişiyler yapıp tekrar onu etkiliycekmiş geliyor. ne yapsam gözdağı versem mi kıza?:KK14:

kız pişman olmuş galiba...ilk yakınlaşması onla olduğu içinm, unutamamış..bunu size açık açık söyledimi.
Bence önce sevgilinden emin ol.ve o kızın mesaj atma cesaretini ondan aldığını unutma.

etkilenecekse zaten sana olan sevgisi yeterince kuvvetli değildir. Kızla konuşma bence gereği yok münakaşaya girmeye ne gerek var

Valla facebooktan gps kullanim hakkında link atarsaniz savaş başlamış olur. Ugrasirim hak etti diyorsaniz bence atabilirsiniz bozulur

evet sen abartıyorsun. ortada bu kadar sinire kesecek bir şey yok. hem kendinize hem yanınızdaki adamlara güvenin azıcık ya, şu sizin dışınızdaki kadınları da potansiyel erkek avcısı olarak görmekten vazgeçin, lütfen yani.

evet sen abartıyorsun. ortada bu kadar sinire kesecek bir şey yok. hem kendinize hem yanınızdaki adamlara güvenin azıcık ya, şu sizin dışınızdaki kadınları da potansiyel erkek avcısı olarak görmekten vazgeçin, lütfen yani.
ama burdaki herhangi biri değil.eski sevgili...hemde yeniden iletişime geçmeye çalışan biri.

2 ay önce sevgilim eski sevgilisinin ona yazabiliceğini yanlış anlamamı söyledi. çünkü o gece whatsappda yazıyor diye gözüyormuş sonra kız yazmamış.sevgilimde engellemiş.ver tel.ini dedim kızın vermedi. bir şey yazarsan kavga edersen gözümden düşersin bile dedi. o zamana kadar neden engellemedin diye kavga ettik. çoktan ayrılmıştım ama heryerde ikimizin resmini kullanıyor.ailesi beni tanıyor. sürekli beraberiz.o kızı sevse mesafeli olurdu bana diye düşündüm hep ama tam güvenemiyorum hala

sorun kızda değil senin sevgiline olan güvensizliğinde yapacaksa her türlü yapar

sen içten içe onu unutamadığını düşünüyorsun belli

kızın daha öncede yazma girişimleri oldu. iyi niyetindenden yazdığını düşünmüyorum.

ama burdaki herhangi biri değil.eski sevgili...hemde yeniden iletişime geçmeye çalışan biri.
bence yeniden iletişime geçmeye çalışmamış ki soru sormuş ve cevabı alınca konuyu kapatmış üstelik herhangi bir samimiyet belirtisi bile yok mesajında. olur böyle şeyler, bunlar kan davalı değil, iyi kötü gün paylaşmış eski sevgili, birbirlerine selam vermeyeceklerse, bir soru soramayacaklarsa o iyi günlere de yazık o zaman.

bence yeniden iletişime geçmeye çalışmamış ki soru sormuş ve cevabı alınca konuyu kapatmış üstelik herhangi bir samimiyet belirtisi bile yok mesajında. olur böyle şeyler, bunlar kan davalı değil, iyi kötü gün paylaşmış eski sevgili, birbirlerine selam vermeyeceklerse, bir soru soramayacaklarsa o iyi günlere de yazık o zaman.

kötü ayrılmışlar sevgilime küfür etmiş. sevgilimde kötü davranmış ona . şimdiye kadar iletişimleri olmayan insanlardan bahsediyorum. senin evin gpssi kalmış kapatamıyorum ne demek? internet yok mu. sorucak tek kişi eski sevgili mi

kızın daha öncede yazma girişimleri oldu. iyi niyetindenden yazdığını düşünmüyorum.
eğer ısrarla iletişime geçmeye çalışıyorsa haklı olabilirsin ama ben anlattığın kadarına yorum yaptım. elbette sevgilisi olan eski sevgiliyle iletişime geçmek hoş değil, yolda görürsün selam verir geçersin, zorunda kalmadıkça yazmazsın falan ama ısrarla yazıyorsa, iletişim yolu kurmaya çalışıyorsa ihtimal vardır elbet. niyeti hoş olmayabilir.

kötü ayrılmışlar sevgilime küfür etmiş. sevgilimde kötü davranmış ona . şimdiye kadar iletişimleri olmayan insanlardan bahsediyorum. senin evin gpssi kalmış kapatamıyorum ne demek? internet yok mu. sorucak tek kişi eski sevgili mi
tabii bu ayrıntıları bilmediğim için tek bir mevzu üzerinden yorumladım ben, o zaman gereksiz olmuş, yol arıyor demek ki

eğer ısrarla iletişime geçmeye çalışıyorsa haklı olabilirsin ama ben anlattığın kadarına yorum yaptım. elbette sevgilisi olan eski sevgiliyle iletişime geçmek hoş değil, yolda görürsün selam verir geçersin, zorunda kalmadıkça yazmazsın falan ama ısrarla yazıyorsa, iletişim yolu kurmaya çalışıyorsa ihtimal vardır elbet. niyeti hoş olmayabilir.

birşey yapmalı mıyım peki? kıza gps hakkında link atsam utanır mı acaba

birşey yapmalı mıyım peki? kıza gps hakkında link atsam utanır mı acaba
eğer dediğin kafaydaysa utanmaz hatta daha fazla üsteler, iyice sinir olursun görmezden gel, o senin sevgilin seninle birlikte. o niyeti bozmadıktan sonra kız istediği kadar tepinsin anca toz kaldırdığıyla kalır.

neden ayrılmışlar

sevgilime önceden erkeklerle yaptıklarını çok anlatmış. zamanla sevgilim soğumaya başlamış. sevgilimde bir dönem ayrılmak için bahaneler uydurmuş sonra kızı geçmişiyle kabul etmeye karar verip konuyu kapatmış bunu kızada itiraf etmiş. kız başta sorun etmemiş ama bir gün sen benden ayrılmak istiyodun ayrılalım demiş sevgilim istemiş ama ayrılmışlar.

X