Eski kocam boşandı.Bana ve çocuklarına dönmek istedi. İlk defa hayır istemiyorum dedim.

mutluluk1982

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
700
334
303
43
Eski eşim boşandı.Ve bize dönmek istedi. Yıllardır onun geri dönmesini isterken nedense artık umrumda değil.. Çocuklarım ve ben istemiyoruz. Bu günleri yaşayacağımı tahmin bile edemezdim. Bir gün bizi terk edip benden kurtulduğu için kurbanlar kestğini söyleyen adam bana geri döndü.. İlahi adalet.. Ve ben ilk defa onu istemediğimi anladım. Ve gerçekten istemiyorum. Değişmediğini görüyorum. O kadınıda aldattığını görüyorum. ve artık hayat çok kısa .. üzülmek istemiyorum. kendime bir düzen hayat kurdum. mutluyum.. ve üstelik yeni yeni toparlandım.. evlatlarımla mutluyuz.. üstelik en zor zamanlarda kızlarım ve ben bir çok güzel şeyler başardık. Kızımın teog sınavı vardı. bir yanlış ile sınavını verdi. Fen lisesine gidecek. Ben işyerinde terfi aldım. Maaşım arttı. Borçlar bitti. Ve tam ayağa kalktık o boşandı yanımıza gelmek istedi. ve kızım ve ben istemiyoruz.
yanlız ailem ve çevremdeki arkadaşlarım diyorki şimdi havalandın... o adam tekrar başka biri ile evlenirse yanar tutuşursun diyorlar. Şimdi ayağına geldiği zaman yok diyorsun.. ama tekrar kaybedersen yine üzülürsün diyorlar.. ben böyle asla düşünmüyorum.. hatta evet kızlarımızı yine evlenmeden birlikte büyütebilirizi savunuyorum... farklı düşünüyroum..sizce bu duygularım değşirmi? Pişman olurmuyum. Adam asla değişmedi.Çapkın küfürbaz.. saygısız.. vefasız..nanakör... evet öncede bunları gördüğün halde yinede istiyordun diyorlar.. özellikle annem.. şimdi o adam gelmişken kabul et.. sessiz kal.çocuklarını analı babalı büyüt diyor..
Allah pişman etmesin.. ama kapımın önünden bile geçme dedim.. yıllardır köpek gibi istedğim adama.. bu hayatta çocuklarımı tek başına büyütkemkten korktuğum için yanlız kalmaktan korktuğum için köpekler gibi onu istiyordum...
belkide ayakta kalabildğimi görünce bu hayatta ve güzel şeyler başardğımızı görünce o nalet adama ihtiyacımız olmadğını anladım.. kimse bunu anlamıyor... evet.. okyanus nicklede yaznıştım.. çok şeyler yaşadım.. ama çok eminim duygularımdan... sizcede en iyisi bu dğeil mi ... arkaya bakma ayağın takılır düşersin demişti.. şimdi o lafı ben kendine söyledim.. güle güle dedim..haklıyım dğeilmi arkadaşlar ? bu hayatta 2 kızımla aslanlar gibi yaşayablirim artık..ben buna inanıyorum....

Vallahi abla taktir ettim helal olsun sana.. Ona cesaret edemeyip hertürlü huzursuzluğu yaşayan yeni bir Anneyim ve hala cesaret edemiyorum oğlum daha 24 günlük ve Anneler hep ne yaşarsak yaşayalım yuvanı yıkma diyor ki bizi Babasız ne emeklerle büyüttü Annem yine de bana yuvanı yıkma diyor . Gidecek sığınacak kimsem gücüm de yok. Helal olsun sana Rabbim seninle olsun.

Kesinlikle geri dönme yoksa başa saracaksinşiddet hakaret göreceksin hiç gerek yok bir kadının ayakta durması için erkeğe ihtiyacı yoktur helal olsun size ki evlatlarınızı eğitime yönelik buyutuyorsunuz hiç bir şekilde bu kararinizdan pişman olmicaksiniz eski kocanız yakında başka bir kadın bulur bırakır peşinizi

Asla pişman olmazsın canım güçlüsun kızlarinla dimdik ayakta duran bir kadınsin helal olsun. Bu adam değişmedi diyorsun emin ol barisirsan pisman olursun..

Belki terk edildin o evlendi diye icinde bir yerlede dönsün diyen noktan vardi ve döndü.egon tatmin oldu ki bu cok cok normal.
Ama sen zaten adami biliyorsun taniyorsun hayatini kurmussun ve mutlusun.
O sebeple seni hak edene ver o ikinci sansi.katiyen eski esine degil

Benim aklima hayat sarkisi dizindeki zeynep ve hüseyin ikilisi geldi .. Kadini aldatti göz göre göre sonra ne oldu bitti gene karisina evlenme teklif etti ..ve da kabul etti zeynep ..tuhafima gitti dogrusu

Sizi tebrik ederim. Diger konularinizi okumustum.Cevrenizdeki insanlarin dediklerine kulaklarinizi tikayin bence.Moralinizi bozmalarini izin vermeyin.
Ayri iken de gayet anne babalik edersiniz .
Ayrica eski esinizin degisecegini hic sanmiyorum.

Şimdi seni görüyor ya güçlüsün, mutlusun. Geri dönecek, seni yine üzecek, o eski kendisine muhtaç pısırık haline geri döndürüp yine seni yarı yolda bırakacak , adım gibi eminim. Sakın sakın affetme, sakın
O kadının da hakkına girmiş, ilahi adalet işte mutlu da olamamış , seni tekrar üzmesine sakın izin verme. Allah senin ve kızlarının yardımcısı olsun, kimseye muhtaç değilsin, onların aslanlar gibi anneleri var

Kesinlikle öyle. Babam sorumsuzluğu yüzünden annemi kaybetti. Bu sorumsuzluğun içinde herşey vardı aldatma da dahil. 18 sene annem bizim için katlandı daha sonra ayrıldı ve 2008 de boşandı. 2001 den beri abim ben ve annem beraber yürüdük. Babam hep barışmak istedi peşimizden geldi Türkiye'ye. Annem barıştı da Türkiye'ye geldikten sonra bi kaç kere ama dediğim gibi sonra boşandılar. Ve ikisi içinde 2008 de herşey bitti tamamen. Bosanildiktan sonra geri dönmek biraz saçma. O noktaya gelene kadar bazı şeylerin net olarak çözülmesi gerekiyordu sonradan çözümleme mantıksız. Şimdi ikisi de farklı insanlarla evliler. Herkes kendi hayatında çok mutlu. Boşandıktan sonra babam gelmek isteseydi annem kabul etmezdi çünkü o tirnaklariyla kaziya kaziya sirtinda 2 kucuk çocuğuyla bugunlere gelmis onlari evlendirmis güçlü bi kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…