Eski kocam boşandı.Bana ve çocuklarına dönmek istedi. İlk defa hayır istemiyorum dedim.

Ben en çokta o kadına sevindim oh iyi olmuş onunla seni aldatmıştı şimdi başkasıyla onu ilahi adalet ihanet asla kabul edilmemeli bence asla kabul etme

Eski eşim boşandı.Ve bize dönmek istedi. Yıllardır onun geri dönmesini isterken nedense artık umrumda değil.. Çocuklarım ve ben istemiyoruz. Bu günleri yaşayacağımı tahmin bile edemezdim. Bir gün bizi terk edip benden kurtulduğu için kurbanlar kestğini söyleyen adam bana geri döndü.. İlahi adalet.. Ve ben ilk defa onu istemediğimi anladım. Ve gerçekten istemiyorum. Değişmediğini görüyorum. O kadınıda aldattığını görüyorum. ve artık hayat çok kısa .. üzülmek istemiyorum. kendime bir düzen hayat kurdum. mutluyum.. ve üstelik yeni yeni toparlandım.. evlatlarımla mutluyuz.. üstelik en zor zamanlarda kızlarım ve ben bir çok güzel şeyler başardık. Kızımın teog sınavı vardı. bir yanlış ile sınavını verdi. Fen lisesine gidecek. Ben işyerinde terfi aldım. Maaşım arttı. Borçlar bitti. Ve tam ayağa kalktık o boşandı yanımıza gelmek istedi. ve kızım ve ben istemiyoruz.
yanlız ailem ve çevremdeki arkadaşlarım diyorki şimdi havalandın... o adam tekrar başka biri ile evlenirse yanar tutuşursun diyorlar. Şimdi ayağına geldiği zaman yok diyorsun.. ama tekrar kaybedersen yine üzülürsün diyorlar.. ben böyle asla düşünmüyorum.. hatta evet kızlarımızı yine evlenmeden birlikte büyütebilirizi savunuyorum... farklı düşünüyroum..sizce bu duygularım değşirmi? Pişman olurmuyum. Adam asla değişmedi.Çapkın küfürbaz.. saygısız.. vefasız..nanakör... evet öncede bunları gördüğün halde yinede istiyordun diyorlar.. özellikle annem.. şimdi o adam gelmişken kabul et.. sessiz kal.çocuklarını analı babalı büyüt diyor..
Allah pişman etmesin.. ama kapımın önünden bile geçme dedim.. yıllardır köpek gibi istedğim adama.. bu hayatta çocuklarımı tek başına büyütkemkten korktuğum için yanlız kalmaktan korktuğum için köpekler gibi onu istiyordum...
belkide ayakta kalabildğimi görünce bu hayatta ve güzel şeyler başardğımızı görünce o nalet adama ihtiyacımız olmadğını anladım.. kimse bunu anlamıyor... evet.. okyanus nicklede yaznıştım.. çok şeyler yaşadım.. ama çok eminim duygularımdan... sizcede en iyisi bu dğeil mi ... arkaya bakma ayağın takılır düşersin demişti.. şimdi o lafı ben kendine söyledim.. güle güle dedim..haklıyım dğeilmi arkadaşlar ? bu hayatta 2 kızımla aslanlar gibi yaşayablirim artık..ben buna inanıyorum....
lütfen artık eski kocanın oyuncağı etme kendini de çocuklarını da.
bunu başar lütfen.
eski eşin hayatını yeniden tarumar edicek sen çok çok iyi biliyorsun.
umarım aldığın kararın arkasında durur ,yeni bir aciziyet örneği göstermeden bu beş para etmez adama direnebilirsin.
kusura bakma evet çocuklarının babası ama senin hayatını rezil etmiş bir adam.
geri kalanını kurtarmanı dilerim...

Ya gelin de bir alnınızdan öpeyim sizi!! Ne bileyim ayağa kalkıp alkışlayayım!! Omzunuzu falan sıvazlayım!! Sizin bir erkeğe hele hele bu kadar iğrenç özelliklere sahip bir adama nasıl ihtiyacınız olabilir ki? Üstelik çocuklarınızın bile ihtiyacı yok. Kimse bu adamı istemiyorken başkaları ne karışabilir? Güzel giden hayatınıza çomak sokmayın. Asla bu adamı kabul edip kendinizin ve çocuklarınızın geleceğinden, mutluluğundan, huzurundan, rızkından çalmayın.

Şeytana uymayın. Hayatınızda pek çok güzel şey olurken bozmayın bunu.

yıkanmış suyla abdest olmaz canım ,

bak çok şukur ayağa kalkmışsın ve en önemlisi mutlusun artık , lütfen annen dahil kimseyi dinleme , hem niye pişman olacakmışsın ,köpekler gibi pişman olan o , sakın geri dönme ve aynı pis duyguları yeniden yaşama ,

boşanan herkesin çocugu rezil olmuyor

yanlız ailem ve çevremdeki arkadaşlarım diyorki şimdi havalandın... o adam tekrar başka biri ile evlenirse yanar tutuşursun diyorlar

arkadaşım bu insanlar senin dostun mu düşmanın mı belli değil..
ailen ve annen de olsa, bence artık onlardan da biraz uzaklaşmalısın..
yanlış bir karar vermene neden olabilirler...

Çapkın küfürbaz.. saygısız.. vefasız..nankör...

çocuklarını analı babalı büyüt diyor..

üst satırdaki karaktere sahip bir babayla büyütmektense yalnız başına hem analık hem babalık yapabilirsin çocuklarına zannımca... hem de bunu hakkıyla yaparsın ben sende o gücü hissettim... çevren ne derse desin...
edit: sen zaten şimdiye kadar yalnız büyütmüşsün evlatlarını.. bundan sonra da sırtına yük alma! derim ben.

Ailrn nasil boyle dusunuyo.adam aldatmis evlenmis colugunu cocugunu birakip.simdi de bosanmis geri gelmis kabul.mu et diyolar.yoksa sonra uzulursun.
Kurtulmusken hersey normale donmusken yeniden altust olmaniza izin verme.iki gun sonra birini bulunca daha fazla yikilir cocuklariniz.

iyide zaten hayatını nı düzenini kurmuşun bunu sana diyenlerden uzaklaş bence aman tekrar evlenip aynı kocanın kahrınımı çekecen 7 sinde neyse 70inde odur gül gibi yaşa çocuklarınla sen o sanşı vermişin ona daha önce o kullanmamış elinden geleni yapmışın daha ne başına belamı arıyorsun boşver sakın çevreye inanma

Eski eşim boşandı.Ve bize dönmek istedi. Yıllardır onun geri dönmesini isterken nedense artık umrumda değil.. Çocuklarım ve ben istemiyoruz. Bu günleri yaşayacağımı tahmin bile edemezdim. Bir gün bizi terk edip benden kurtulduğu için kurbanlar kestğini söyleyen adam bana geri döndü.. İlahi adalet.. Ve ben ilk defa onu istemediğimi anladım. Ve gerçekten istemiyorum. Değişmediğini görüyorum. O kadınıda aldattığını görüyorum. ve artık hayat çok kısa .. üzülmek istemiyorum. kendime bir düzen hayat kurdum. mutluyum.. ve üstelik yeni yeni toparlandım.. evlatlarımla mutluyuz.. üstelik en zor zamanlarda kızlarım ve ben bir çok güzel şeyler başardık. Kızımın teog sınavı vardı. bir yanlış ile sınavını verdi. Fen lisesine gidecek. Ben işyerinde terfi aldım. Maaşım arttı. Borçlar bitti. Ve tam ayağa kalktık o boşandı yanımıza gelmek istedi. ve kızım ve ben istemiyoruz.
yanlız ailem ve çevremdeki arkadaşlarım diyorki şimdi havalandın... o adam tekrar başka biri ile evlenirse yanar tutuşursun diyorlar. Şimdi ayağına geldiği zaman yok diyorsun.. ama tekrar kaybedersen yine üzülürsün diyorlar.. ben böyle asla düşünmüyorum.. hatta evet kızlarımızı yine evlenmeden birlikte büyütebilirizi savunuyorum... farklı düşünüyroum..sizce bu duygularım değşirmi? Pişman olurmuyum. Adam asla değişmedi.Çapkın küfürbaz.. saygısız.. vefasız..nanakör... evet öncede bunları gördüğün halde yinede istiyordun diyorlar.. özellikle annem.. şimdi o adam gelmişken kabul et.. sessiz kal.çocuklarını analı babalı büyüt diyor..
Allah pişman etmesin.. ama kapımın önünden bile geçme dedim.. yıllardır köpek gibi istedğim adama.. bu hayatta çocuklarımı tek başına büyütkemkten korktuğum için yanlız kalmaktan korktuğum için köpekler gibi onu istiyordum...
belkide ayakta kalabildğimi görünce bu hayatta ve güzel şeyler başardğımızı görünce o nalet adama ihtiyacımız olmadğını anladım.. kimse bunu anlamıyor... evet.. okyanus nicklede yaznıştım.. çok şeyler yaşadım.. ama çok eminim duygularımdan... sizcede en iyisi bu dğeil mi ... arkaya bakma ayağın takılır düşersin demişti.. şimdi o lafı ben kendine söyledim.. güle güle dedim..haklıyım dğeilmi arkadaşlar ? bu hayatta 2 kızımla aslanlar gibi yaşayablirim artık..ben buna inanıyorum....
Sakin annenin yada cevrenin sacmaligini takma kafana dik dur neyin kafasini yasiyorlar bilinmez sen zorluklar cekerken cevre yoktu yaninda kim ne kadar tuttu elinden? Kimse kimsenin basarisini azmini cekemiyor zaman oyle bir zaman ,herkes herkesi mutsuzluga mahkum etmek ister olmus,kendi basaramadiklarini basaran kadinlari hep bir assagi cekme hali
Eski esine donersen neler olacagini nasil bir ruh haline girecegini sende biliyorsun her 10 ciftten 6sinin cocugu annenin deyimine gore babasiz buyuyor artik devir o devir (bosaniyor herkes)kimseninkininde kafasindan bacagi cikmiyor yani huzursuz mutsuz anne baba ev'dense yanliz mutlu ebevyn her daim daha iyidir

Masallah kurmussun duzenini giderken arkana bakma takilir dusersin diyen adama eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagardi de don git
Cocuklariyla ilgilensin yeter fazlasina luzum yok o simdi yanliz kalmistir bekle 3,5 aya yenisini bulur zaten hata yapmadigini anlarsin

Son düzenleme:
YAPMA ABLAM SAKIN ÖYLE BİR HATA.EN GÜZEL ZAMANLARINDA SENİ BIRAKIP GİTTİ ŞİMDİDEN SONRA ARKASINI MI TOPLAYACAKSIN.DÜZENİNE DOKUNMASINA İZİN VERME.SEN ONSUZ DA YAPABİLİRSİN.KIZLARINA BABALIK YAPAMAYA KALKIŞACAK EVDE OTERİTE KURMAK İSTEYECEK KIZLARININ VE SENİN NE KADAR HOŞUNA GİDECEK?

Eski konularina baktim ve hatirladim cocuguna nafaka vermek istemeyen verdigi uc kurus odev masrafini nafakadan kesen ha bire mal mulk yapip senden kaciran seni drluk derecede bunalima sokan Aciz kendine guvensiz biri yaratan aylarca burada girdigin depresyonda sana destek verenlerin hakki uzerinde sakin hayatini bilerek b..a batirma sonra yazarsan bide buradan darbe yersin herkes dovmekten beter eder seni bile bile celladina yurumek olur yoluna bak o gelicektir kendini sana baktirsin parasiylada kacak gocek senden gizli mal mulk yapsin

Asla kabul etmeyin, Allah çocuklarınızla bahtınızı güzel etsin.

günümüzde ayakları üstünde duran hayatını düzene sokan annelere haset edenlerin lafı olmuş"sen havalandın"
sen muhtaçken kçını dönenler şimdi bk atmaya yer arıyor.
bu lafın çoğu adam tarafının dedikodusudur kesin.
kimsenin manevi baskısına boyun eğmeyin.kendinizi manevi yönden de koruyun.çünkü geri döndürmek için büyü dahil her yolu deneyecek kadar şerefsiz insanlar.
Allah korusun sizi yolunuzdan dönmeyin.
o herfite hayatının kalan kısmını pişmanlıkla geçirsin.

Back
X