- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
- Konu Sahibi mutluluk1982
Ben en çokta o kadına sevindim oh iyi olmuş onunla seni aldatmıştı şimdi başkasıyla onu ilahi adalet ihanet asla kabul edilmemeli bence asla kabul etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski eşi ile 2. Kez denemiş birisi olarak sakın diyorum.
Uzak dur o pişman olursun diyenler sonrasında hiç denememeliydin diyenlere dönüşüyor :)
Ben en çokta o kadına sevindim oh iyi olmuş onunla seni aldatmıştı şimdi başkasıyla onu ilahi adalet ihanet asla kabul edilmemeli bence asla kabul etme
lütfen artık eski kocanın oyuncağı etme kendini de çocuklarını da.Eski eşim boşandı.Ve bize dönmek istedi. Yıllardır onun geri dönmesini isterken nedense artık umrumda değil.. Çocuklarım ve ben istemiyoruz. Bu günleri yaşayacağımı tahmin bile edemezdim. Bir gün bizi terk edip benden kurtulduğu için kurbanlar kestğini söyleyen adam bana geri döndü.. İlahi adalet.. Ve ben ilk defa onu istemediğimi anladım. Ve gerçekten istemiyorum. Değişmediğini görüyorum. O kadınıda aldattığını görüyorum. ve artık hayat çok kısa .. üzülmek istemiyorum. kendime bir düzen hayat kurdum. mutluyum.. ve üstelik yeni yeni toparlandım.. evlatlarımla mutluyuz.. üstelik en zor zamanlarda kızlarım ve ben bir çok güzel şeyler başardık. Kızımın teog sınavı vardı. bir yanlış ile sınavını verdi. Fen lisesine gidecek. Ben işyerinde terfi aldım. Maaşım arttı. Borçlar bitti. Ve tam ayağa kalktık o boşandı yanımıza gelmek istedi. ve kızım ve ben istemiyoruz.
yanlız ailem ve çevremdeki arkadaşlarım diyorki şimdi havalandın... o adam tekrar başka biri ile evlenirse yanar tutuşursun diyorlar. Şimdi ayağına geldiği zaman yok diyorsun.. ama tekrar kaybedersen yine üzülürsün diyorlar.. ben böyle asla düşünmüyorum.. hatta evet kızlarımızı yine evlenmeden birlikte büyütebilirizi savunuyorum... farklı düşünüyroum..sizce bu duygularım değşirmi? Pişman olurmuyum. Adam asla değişmedi.Çapkın küfürbaz.. saygısız.. vefasız..nanakör... evet öncede bunları gördüğün halde yinede istiyordun diyorlar.. özellikle annem.. şimdi o adam gelmişken kabul et.. sessiz kal.çocuklarını analı babalı büyüt diyor..
Allah pişman etmesin.. ama kapımın önünden bile geçme dedim.. yıllardır köpek gibi istedğim adama.. bu hayatta çocuklarımı tek başına büyütkemkten korktuğum için yanlız kalmaktan korktuğum için köpekler gibi onu istiyordum...
belkide ayakta kalabildğimi görünce bu hayatta ve güzel şeyler başardğımızı görünce o nalet adama ihtiyacımız olmadğını anladım.. kimse bunu anlamıyor... evet.. okyanus nicklede yaznıştım.. çok şeyler yaşadım.. ama çok eminim duygularımdan... sizcede en iyisi bu dğeil mi ... arkaya bakma ayağın takılır düşersin demişti.. şimdi o lafı ben kendine söyledim.. güle güle dedim..haklıyım dğeilmi arkadaşlar ? bu hayatta 2 kızımla aslanlar gibi yaşayablirim artık..ben buna inanıyorum....
Oooo oo başıma ne geldiyse kocaman dilimin yüzünden geldi. IsırıyorumOkyanus zaten aynı adamla iki kere evlendi. Adam üçüncü kere dönüyor.
yanlız ailem ve çevremdeki arkadaşlarım diyorki şimdi havalandın... o adam tekrar başka biri ile evlenirse yanar tutuşursun diyorlar
Çapkın küfürbaz.. saygısız.. vefasız..nankör...
çocuklarını analı babalı büyüt diyor..
Sakin annenin yada cevrenin sacmaligini takma kafana dik dur neyin kafasini yasiyorlar bilinmez sen zorluklar cekerken cevre yoktu yaninda kim ne kadar tuttu elinden? Kimse kimsenin basarisini azmini cekemiyor zaman oyle bir zaman ,herkes herkesi mutsuzluga mahkum etmek ister olmus,kendi basaramadiklarini basaran kadinlari hep bir assagi cekme haliEski eşim boşandı.Ve bize dönmek istedi. Yıllardır onun geri dönmesini isterken nedense artık umrumda değil.. Çocuklarım ve ben istemiyoruz. Bu günleri yaşayacağımı tahmin bile edemezdim. Bir gün bizi terk edip benden kurtulduğu için kurbanlar kestğini söyleyen adam bana geri döndü.. İlahi adalet.. Ve ben ilk defa onu istemediğimi anladım. Ve gerçekten istemiyorum. Değişmediğini görüyorum. O kadınıda aldattığını görüyorum. ve artık hayat çok kısa .. üzülmek istemiyorum. kendime bir düzen hayat kurdum. mutluyum.. ve üstelik yeni yeni toparlandım.. evlatlarımla mutluyuz.. üstelik en zor zamanlarda kızlarım ve ben bir çok güzel şeyler başardık. Kızımın teog sınavı vardı. bir yanlış ile sınavını verdi. Fen lisesine gidecek. Ben işyerinde terfi aldım. Maaşım arttı. Borçlar bitti. Ve tam ayağa kalktık o boşandı yanımıza gelmek istedi. ve kızım ve ben istemiyoruz.
yanlız ailem ve çevremdeki arkadaşlarım diyorki şimdi havalandın... o adam tekrar başka biri ile evlenirse yanar tutuşursun diyorlar. Şimdi ayağına geldiği zaman yok diyorsun.. ama tekrar kaybedersen yine üzülürsün diyorlar.. ben böyle asla düşünmüyorum.. hatta evet kızlarımızı yine evlenmeden birlikte büyütebilirizi savunuyorum... farklı düşünüyroum..sizce bu duygularım değşirmi? Pişman olurmuyum. Adam asla değişmedi.Çapkın küfürbaz.. saygısız.. vefasız..nanakör... evet öncede bunları gördüğün halde yinede istiyordun diyorlar.. özellikle annem.. şimdi o adam gelmişken kabul et.. sessiz kal.çocuklarını analı babalı büyüt diyor..
Allah pişman etmesin.. ama kapımın önünden bile geçme dedim.. yıllardır köpek gibi istedğim adama.. bu hayatta çocuklarımı tek başına büyütkemkten korktuğum için yanlız kalmaktan korktuğum için köpekler gibi onu istiyordum...
belkide ayakta kalabildğimi görünce bu hayatta ve güzel şeyler başardğımızı görünce o nalet adama ihtiyacımız olmadğını anladım.. kimse bunu anlamıyor... evet.. okyanus nicklede yaznıştım.. çok şeyler yaşadım.. ama çok eminim duygularımdan... sizcede en iyisi bu dğeil mi ... arkaya bakma ayağın takılır düşersin demişti.. şimdi o lafı ben kendine söyledim.. güle güle dedim..haklıyım dğeilmi arkadaşlar ? bu hayatta 2 kızımla aslanlar gibi yaşayablirim artık..ben buna inanıyorum....