Eski kocam sevgili yapmis

Ne güzel bi işiniz var ve ona odaklanın lütfen...şu an zor bi süreç ama geçecek. .dua edin o hasta kişilikli insandan kurtulduğunuza. Ya ben anlamıyorum insanlarda vicdan merhamet Allah korkusu kalmamış...
Çok şükür çocuğum yok ve isim var asla ona muhtaç olmadım bir de öyle olsaydim maazallah daha başıma neler kakilirdi tahmin dahi edemiyorum çok merhametsiz acımasız biridir gerçekten ruh hastası ben aşırı iyi niyetliyim gereksiz merhamet insana zarar veriyor

Böyle hödük adamlar da odun davranışlarına karşılık seksilik bekliyorlar ya öh yani. Doğruysa eğer o kıza Allah bilir ne romantiklikler ne işveler yapıyordur da kız da karşılığını veriyordur.
Allah kurtarmış sizi de ne diyeyim.

Böyle hödük adamlar da odun davranışlarına karşılık seksilik bekliyorlar ya öh yani. Doğruysa eğer o kıza Allah bilir ne romantiklikler ne işveler yapıyordur da kız da karşılığını veriyordur.
Allah kurtarmış sizi de ne diyeyim.
Bana romantiklik yapmamışti dilbazdir ve sözde kendine çok güvenir konuşmaların dan etkilemiştim ben sanırım şimdilik iyi davraniyor dur ama çok yakın da onu anasindan doğduğuna pişman eder

Bana romantiklik yapmamışti dilbazdir ve sözde kendine çok güvenir konuşmaların dan etkilemiştim ben sanırım şimdilik iyi davraniyor dur ama çok yakın da onu anasindan doğduğuna pişman eder
Ona göre cinsel hayatın duygusallikla hiçbir bağlantısı yokmuş ve olamazmis her türlü hakaret aşağılamayı yapıp ondan sonra türlü türlü beklentilere girmek nedir ben anlamış değilim biz İnsanız hayvanlardan farkımız olmalı dedim ama onun hiçbir farkı yok o konuda :D

Canım kurtulmuşsun bu pislikten şiddette uygulamış sana. Bu hayata bir defa geliyorsun hiçbir pislik için ömrünü feda etme. Kurtulmuşsun senin adına çok sevindim. İnşallah yakın zamanda tayinin de çıkar ilk başlarda unutamazsın belki zamanla unutulmayan hiçbirşey olmuyor. Yolun açık olsun.

Evden ayrılması ve bosanma mız 20 gün içinde oldu ani bir karar gibi gözükse de aylarca onun psikolojik baskısına maruz kaldığım için gözümü kirpmadan bosandim o da şiddet uyguladığı için anlaşmalı boşanmayi kabul etti yoksa mahkeme de delil olarak sunacagimi söyledim. Ama insan kendine yediremiyor ayrılığı bir ruh hastasının bile düzelcegine inanmak istiyorsunuz çok kötü bir durum Rabbim kimseye vermesin :KK43: Teşekkürler
Adam seni dövmüş, boşanmışsın 4 ay geçmiş içinde hala barışma isteği var. Bu adam gerçekten pişman olsa ne olmasa ne? Dövmüş seni bunun affı yok ki. Ayrıca şiddetin ardı da kesilmez yine yapar. İyi ki adam salakmış sevgilim var demiş de soğumuşsun.

Back
X