• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kocamin bayan arkadasi varmis

Kızlar eski kocam cocugumu samsuna 1000 km lik yola o kadinla gelmiş.ucakla gelmişler cocugu bana vermeye, araba kiralamış ve kadin da arabanın içindeymiş.sok oldum ben.biz flört ederken yemek parasını bana odeten adam elin kadını icin uçak bileti alip araba kırılıyor ve 1000 km kadinla samsuna geliyor.ben de cocugum geliyor diye ona özel yemekler yaptim.cocugumu alırken çöp tenekesine de çöpu boşalttim.ben kendi isimde günümdeyim.kadin da.eski kocamla mahallede gelmiş cocugumu bana vermeye.Ama bir oha derim ben buna.cok sinirliyim.eski.kocam beni gordu kaçtı resmen dün, meğer arabada sevgilisi varmis. Ama bu bana yapılan terbiyesizlik.ben başka adamla bunu yapsam o ne dusunurdu acaba
Neden terbiyesizlik olsun, size ne gibi bir borcu var?
Aranızdaki ilişki nikahtan ibaretti, boşandınız bitti.
Ben ilk mesajınızdaki buzlu çay olayının da parayla alakalı olduğunu biliyordum da gırgır geçtik yine de.
Para o'nun, keyif o'nun. Ayrıca yanındaki kadın sizin için yabancı olabilir ama adamın sevgilisi.
Ha başka adam bulabilseniz yapacağınızı hepimiz biliyoruz zaten.

Bu normal bir.iliski.mi?kadin adamla 1000 km yol gidiyor, geziyorlar eğleniyorlar.yanında da benjm cocugum var.6 aydır tanıyormuş kadını.gerekirse uyaracağım.bu ilişki benim cocuguma örnek olamaz.benjm çocuğumun yanında bulusmasin.tamam tanıştırma tamam da.kadin benim mahalleme gelmiş. E çüş yani.

gezecek eğlenecekler tabi hazır samsuna geliyormuş adam kadında gelmiştir ne var bunda bir iki gün kalıp tatil yapmışlardır.

Başınıza böyle bir şey gelmesi lazım ki bunu anlayın.yapilan inanılmaz bir saygisizlik

yani adamın sana yaptığı onca şeyden sonra bunu mu saygısızlık olarak değerlendiriyorsun?
olayları değerlendirme algına şaşırmamak imkansız. adam hamileyken karnını tekmeledi bu saygısızlık değildi çocuk benden değil dedi bunları kendine saygısızlık olarak görmedin boşandıktan sonra bile görüştün adamla sevgilisi olup çocuğu bırakmaya beraber geldiler diye sana saygısızlık oldu.
kıskandım desene dümdüz şuna.

ay bu konudan nefret ettim ya...çocukluk travmalarım canlandı. babam sevgilisiyle tanıştırmıştı, 8- 9 yaşlarında filandım herhalde. kadının evine gitmiştik. kadın çok özenmişti, güzel bi sofra vardı hatırlıyorum. kadının kızıyla da tanışıp oynamıştık. güzel bir akşam geçirmiştim. sonra anneme anlatınca çocuk halimle bana demediğini bırakmamıştı. nasıl yemek yermişim tanımadığım kadının evinde, babama bir daha o kadınla görüştürme demeliymişim vs...kendiniz ne yaşarsanız yaşayın içinizde ama çocukları hiçbir şeye alet etmeyin. onların yanında mal mal konuşup, saçma sorularla psikolojilerini bozmayın. çocuklar anası babası biriyle tanıştırdı diye üzülmez ama diğer ebeveyninin hal ve tavırlarından, yanlış cümlelerinden çok etkilenip suçluluk duyabilir....

Ağlayacağım.cocugum babasının yanında 5 hafta kaldı ve dün geldi.eski eşim mayısta evlilik teklif etmiş ve ben kabul etmemiştim.cekincelerkm vardı.0glum babasının kendisini bir bayan ve oğluyla tanistirdigjni kafeye gittiklerini kadının sürekli soğuk çay istediğini söyledim oğlum once üzülmüş beni artık istemediği için babasi.ama kadını da sevmiş sonradan.anne cok komik biri ve beni de sevdi anne.babamla iyi de anlaşıyorlar ama el ele tutusmadilar dedi.bu adam.4 ayda nasıl sevgili.buldu.moralim bozuk.ben napicsm bilmiyorum.
sizde bulun ah vahla geçmez koca bir ömür

Geç kalınmışlıklar bizi hep üzer, üzecekte.
Geç kalmayı sağlayan duygulardan kendinizi arındırmanız gerekirdi.
" -Di " takısını geçersek ve yeniden kullanmak istemezsek, şu an için söylüyorum, kendinizi yeni hayatınıza hazırlayın.
Bu kez geçmişten arının.

Benim çocuğum isin içindeyse üzülüyorsun benimle ilgilidir.ve ayrica bir kadin olarak hem kıskandım hem de üzüldüm.
üzülmen doğal. insan kıskanır, üzülür. Ama çocuğuna negatif laflar edip babasıyla veya o kadınla arasını bozmaya çalışma. Kendi hislerin yüzünden çocuğun psikolojisiyle oynama. Adam tanıştırdığına göre niyeti ciddi, evlenecek. Yarın öbür gün o hanımı da sık sık görecek oğlun. Araları iyi olsun. Gerçek bir anne, evladı herkesle iyi geçinsin ister. Bencillik yapmaz.

Adamdan boşanmışsınız.
Adam sonra barışmak istemiş.
Barışma isteğini reddetmişsiniz.
Adam yeni birini bulmuş. Şimdi neden üzülüyorsunuz? Ömür boyu peşinizden koşacaktı, siz de reddedip duracaktınız. Planınız buydu sanırım.
Çocuğunuzu doldurup durmayın. Gereksiz travmatize olmuş sizin yüzünüzden.
Belkide çok iyi bir kadındır, bir yerlere gidip bir yemek yiyip çay içmekten ne olacak.

Back
X