• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kocamin bayan arkadasi varmis

eski kullanici adini biri hatirlatsa ben ortaya dokerim ama unuttum:)
Eski konularına bakmanız yeterli hatta Bi konusunda biriyle tanışmış İnternet sitesinden falan aşık olmuş bişiler 😀 yani olaylar hiç bitmiyor hatta çocuğu bana baba götür diyormuş tutarsizliklar çok

Adamı hep beraber gömelim istiyor yazıklar olsun çocuğun var boşanmışsin olabilir rahip hayatı yaşamak zorundasın dememiz gerekiyor tabi konu sahibi aşık olursa oh iyi yaptın dememiz gerekiyor şimdi önce adam bulduğu için konu sahibi telaşa kapıldı çocuğun üzerinden yazıyor çocuk hassas damar bizim toplumda fakat gerçekler bence daha güzel siz birini bulsanız bunlar umurunuzda olmazdı konu sahibi.O da olur kaderde varsa genede her ilişkide anlamanız gereken gideni gerçekten bırakmak çünkü boşanmak küsmek değildir .Sizde sadece eski eş siniz o çocukta büyüyecek ve onu şimdiki gibi haber alma aracı yapamayacaksınız inanın set yazmıyorum belki kendinize gelirsiniz iyi gelir umuyorum
Genelde de bu durumda önce adamlar bulur zaten çünkü erkeğin çalışma mekanizması gerçekten bizden çok farkli

Eski konularına bakmanız yeterli hatta Bi konusunda biriyle tanışmış İnternet sitesinden falan aşık olmuş bişiler 😀 yani olaylar hiç bitmiyor hatta çocuğu bana baba götür diyormuş tutarsizliklar çok
hayir bu uyeligi 2021den basliyor
asil olay onceki uyeliklerinde

Bari şeyi öğrenseydim ya; eşinin spermini şırıngayla kendine pıslatan uye bu mu😅
Yok pıslatmamış. Pamuk vaji olduğu için sürtünerek ilişkiye giriyolarmış. Olmuş işte bi şekilde detaya girmek ıstemıyom. 😂

Ay biri nolur kronolojik sırasıyla bana bu olayı detaylı anlatsın 🥲 İnanılmaz gerçekten

Bi tane babaya dayak konusu bu 💁🏻‍♀️

hayir bu uyeligi 2021den basliyor
asil olay onceki uyeliklerinde
böyle bir konu buldum ama bu o kişi miydi yav :)

Adı üstünde eski kocanız.Sizi ilgilendiren bir durum yok ortada.Boşu boşuna kendinize eziyet etmeyin.Kendi yolunuza bakın.Kim bilir belki siz de yakında yolunuzu beraber yürümek isteyeceğiniz birini bulursunuz.

Genelde de bu durumda önce adamlar bulur zaten çünkü erkeğin çalışma mekanizması gerçekten bizden çok farkli
Yooo bence yoluna bakan geçmişi geçmişte bırakmayı öğrenen kıymetli olan benim hayatım diyen kazanır her zaman.Birini bulmak değil birbirini bulmak.Kari koca birini bulup evlenmiş birbirlerini bulmayip ayrılmış.Simdi ya çürürsün bir köşede pas tutarak yada devam edersin.Bir iki teselli gelir sonrada bıkar insanlar hep aynı dramı depresyonu dinlemekten bu iş böyle

Niye oyle dediniz ki, bu çok can acitici
Bilmiyorum tuhaf bi üye çocuğu umrunda değil ders konusunda açtığı konusu vardı korkuyorum dediği halde uzağa taşındı evde yalnız bırakacak çocuğu. Mesela annemin de 2. Evliliği üvey babamın kızı bizimle yaşamak istedi beraber büyüdük

Back
X