- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Öncesinde görüşüyorlardı. evlendikten sonra kesildi..
Çok zor günler geçirdin biliyorum, elinden geleni yaptığından da eminim ama bazen benden bu kadar demek lazım. Neden bekarlığın tadını çıkarmıyorsun? Bu günler geri gelmez bir daha. Ücretli öğretmenlikle ilgili ne düşünüyorsun?Bırlıkteyken oldugunu ogrendım cnm hem de 5 ayı bızımleyken onunla olmus .Eskı ıs arkadası oldugu ıcın gayet emınım maalesef..Kız zaten eskı ısınden tanıdık bırı oldugu ıcın ne oldugunu da bılıyorum,patronlar dahıl herkes kız hakkında bunu dusunuyor ve ex kocama da salak gözuyle bakıyorlar.Yasadıklarımı bılıyorsan kızım ıcın nelere katlandıgımı da bılıyorsundur,bunu hak etmek ıcın mı bunları yasamısım dıyo ınsan gercekten uzun sure affedemıycem bılıyorum.
Benim de 23 mayısta nişanım varetkiler mi acaba
Umitsiz olma illa is bulursun .Cok gencsin daha ve bir evladin var guclu ol.Inanki Allah sana yardimci olucaktir tum kalbimle soyluyorum.Benimde cok bunalip umidimi kaybettigim oluyor ama bunlar gecici bir surec.Insallah en kisa zamanda uygun bir is bulursun .Eski esin eger maasli calisiyorsa zaten kacari yok odemek zorunda yoksa mahkemeye verirsin.Benim ex kocanın evlenecegı de senın metresın aynısı cnm tum ısyerındekıler arkasından konusuyo ex bunu nasıl aldı dıye,ınan ınsan yedıremıyor boyle bı sacmalıgı gercekten!İşim olsa zaten endısem bıle olmazdı hala ıs bulamadım umudumu kaybedıyorumBabamdan bes kurus alamam zaten o yuzden korkuyorum.
İşte böyle seylere dayanamıyorum ben ya,anormal mıyım bılmıyorum.Haklısınız oyle bı babadansa babasız olması daha ıyı;ama kaldıramıyorum bunu.İşim ve ıkımıze aıt bı hayatım olsa emın ol senın gıbı bakıs acım olurdu..su an kör bır gırdaptayım..
şimdi bilmiyorum konu sahibi yapmasın amakonu tanimina uyan profilim yok ama kendimce bi yorum yapim.
icini rahatlatir mi bilmem ama 23 mayista merkur geri gidiyor,yani 16 mayista bu retro baslayacak ve 6 hazirana kadar devam edecek bu surecte yapilan kontratlar,anlasmalar genelde ters teper,hatta mumkunse hicbir yeni baslangic yapmamak,imza atmamak gerekir..
zaten yuva yikanin yuvasi olmaz.evlensinler uzulme..
ilahi adelet elbet bigun tecelli eder.
şimdi bilmiyorum konu sahibi yapmasın ama
eger eskı esım metresıyle evlenseydı bende o zaman ıssız asksız olsaydım sanırım artık napar ne eder onların kurdukları yuvayı baslarına calardım. calmak ıcın herseyıde yapardım buradakı konulardakı eskı es kadınlardan beter olur analarından emdıklerı sutu burunlarından getırırdım.
hıc eyvallahım yok kolumu bukenen kolunu cıkarırım ben
yok canım hala gormuyorözlemişim senin yorumlarını
biyolojik baba egeyi görmüyodu dimi gelişme yok yani o konuda
bir kaç arkadas var forumdan benı sosyal medyadan takıp edıyorlarKonu sahibi arkadaşım dilerim sende CuteMom gibi yeniden aşk evliliği yaparsın kızın baba hasreti çekmez, çünkü bazen cidden biyolojik ebeveynin göstermediği yakınlığı toplumda üvey diyip geçtiğimiz o insanlar gösteriyo
Rabbim hayırlı yazılar yazsın
insan nasıl çocuğunu görmek istemez diyecektim ki sevgili EBRU 72 yazmış, cok üzücü, kız çocuk için baba çok önemli
Yazinizi gorunce dayanamadim. Bu yuzden konu sahibinden ozur diliyorum. Benim nikahim 9 ocakta oldu. Dugunum 23 Mayista olacak bu durum beni de etkiler mi acep?
ay ne tatlısın sen :) süper alkışlar kocaman kocamankonu tanimina uyan profilim yok ama kendimce bi yorum yapim.
icini rahatlatir mi bilmem ama 23 mayista merkur geri gidiyor,yani 16 mayista bu retro baslayacak ve 6 hazirana kadar devam edecek bu surecte yapilan kontratlar,anlasmalar genelde ters teper,hatta mumkunse hicbir yeni baslangic yapmamak,imza atmamak gerekir..
zaten yuva yikanin yuvasi olmaz.evlensinler uzulme..
ilahi adelet elbet bigun tecelli eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?