Kendisi istemiyor birakmayi. Ama kafasi duzgun calismiyor ki. Disaridan yardim sartKendisi isteyerek kurtulabilir
Sizin çabalarınız özellikle sert yaptırımlar karşılık bulamayacak tir diye düşünüyorum
Biz cok geri dondurmeye calistik. Ama olan oldu artik.Polis daha da hircinlastirabilir.. Lise caglarindada degil kocaman adam kendisi istemeden birsey yapamazsiniz ki..
Belki adam olur diye evlendirmelere sinir oluyorum. Evlendigi kizcagizin ne suçu vardi?
Olan kimseye olmuyor biliyor musun? Bir o kızcağıza oluyor, bir de o yavrucağa...Biz cok geri dondurmeye calistik. Ama olan oldu artik.
Ben de endiseleniyorum dogrusuUyusuturucu işi bu ara ayrı bi sakat biliyorsunuz dimi? Yani sadece uyuşturucu kullanıp kendine zarar vermeyp cevresnede ciddi zarar verip hatta öldürebilir . Yeni çıkan zombiye çeviren uyusturucudan bahsediorm Türkiye'de bile kullanan olmuş adam arkadasni öldürüp ic orgnlarni yemiş esiniz bian önce şikayet etsin
Metamfetamin bazli bi hapBen yardımcı olabilirim . Ne kullanıyor? Bir de yurtdısında nerdesiniz?
O nedir yaaaUyusuturucu işi bu ara ayrı bi sakat biliyorsunuz dimi? Yani sadece uyuşturucu kullanıp kendine zarar vermeyp cevresnede ciddi zarar verip hatta öldürebilir . Yeni çıkan zombiye çeviren uyusturucudan bahsediorm Türkiye'de bile kullanan olmuş adam arkadasni öldürüp ic orgnlarni yemiş esiniz bian önce şikayet etsin
Metamfetamin bazli bi hap
Biz avrupadayiz. Ulke soylemeyeyim
Flakka . Bath Salts . Zombi uyusturucusu.O nedir yaaa
Sizin meslek neFlakka . Bath Salts . Zombi uyusturucusu.
Cezaevine girip 1.2 yil yatsa kurtulur.ama istekte onemli o 1.2 yil boyunca zaten arinmis olur tekrar keyfi olarak gidip kullanirsa o baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?