Eski konuştuğum cocuk kankama yaziyor

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar geçen yaz bir çocukla konuştum buluştuk felan .Ama sevgili olmadık denedik.olmadi gibi yani.Benim çok yakın dediğim.bir arkadaşım.var onu ınstagramdan eklemis arkadaşım da silmiş. Ama uzun süre durmuş isteği. Yine.eklemis bu çocuk arkadaşım gösterdi bak dedi senin arkadaşın yine eklemiş. Bende demek ki herkese yazıyor gibi bir şey dedim .Ama silip engelleyebilir .Bu durum.hic hoşuma gitmiyor kızlar . Arkadasimdan uzak durup sebebini sorunca bu durumu soylesem cok mu ayip olur

Komik olur.

Yaşlar küçük anladığım kadarıyla, bu yaşlarda her şeye bu kadar önem atfetmek normal. Ama inan ki düşündüğün kadar önemli şeyler değil.
Aslında küçük değiliz 25 yaşındayız ama bilmiyorum zoruma gitti yaptığı

Aslında küçük değiliz 25 yaşındayız ama bilmiyorum zoruma gitti yaptığı

25 yaş için çok daha komik. Ben 15-16 diye tahmin etmiştim.

Sizin herhangi bir bağınızın olmadığı, sadece bir dönem hayatınızın kesiştiği, sevgiliniz olmayan, hoşlanmadığınız bir adamla arkadaşınızın konuşması, arkadaş olması, belki birbirlerinden etkilenip sevgili olmaları gayet normal. Burda sizi etkileyen bir durum yok bence.

Kankanızında hoşuna gitmiş yoksa basardı engeli muhattab olmazdı bile
Üzgünüm ama öyle

Yani burda arkadaşının bakış açısı önemli. Bazı arkadaşlar belki ikisi sevgili olabilir demiş. Doğru olabilir ama o arkadaş daha önce bu kişinin seninle sevgili olmak istediğini bile bile onunla bir gelecek düşünür mü, bu sorgulanmalı. Sonuçta ilk tercih kendisi değildi. Seninle olmayınca ona yazdı. Gurur kırıcı bir durum.

Siz 25 yaşında iseniz "cocuk"diye bahsettiğiniz kişi kaç yaşında?25 yada üstü ise ona çocuk değil adam denir.Ben inanmadım yaşınıza..

Hayatınıza giren her insanın ilk tercihi olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Ya da hayatınızdaki insanlar ilk tercihleriniz miydi? Tercih edilen bişey yok ortada zaten.

Kankanızında hoşuna gitmiş yoksa basardı engeli muhattab olmazdı bile
Üzgünüm ama öyle
Ya benim de zaten zoruma giden o oldu .Hoşuna gitmemis gibi davranıyor ama belli ki hoşuna gidiyor

Ya benim de zaten zoruma giden o oldu .Hoşuna gitmemis gibi davranıyor ama belli ki hoşuna gidiyor
Ya bıraksın biz çok gördük böyle tipleri
Dostum dediğimiz tipler neler yaptı
Hepsini çıkardım hayatımdan oh mis şimdi
Sevdiğim güvendiğim insanlarla arkadaslık yapıyorum

Sevgili olamadiniz ama niyet oydu neticede
Ama arkadasini da suclayamayiz kiz kabul etmiyor adami sonucta ....kiza bilenmek icin daha erken bence

Yakın arkadaşım eski sevgilimle birlikte olsa ben de çok gerilirdim.
Ancak öyle bir durum yok. Sorun yakın arkadaşınızda değil eski sevgilinizde. Takip isteği atan o. Kabul etmeyen de arkadaşınız.
Hayatım boyunca kimseyi engellemedim. Gerek duymadım. Eski sevgiliniz rahatsızlık verecek şekilde sarkıntılık mı yapmış da engellesin? Bence siz eski sevgiliniz arkadaşınızdan hoşlanıyor diye düşündünüz ve hıncınızı arkadaşınızdan almak istiyorsunuz. Çok gereksiz.

Sizin eski sevgiliniz olsa hadi tamam diyecegim de
ELektriginizin tutmadigi biri arkadasinizin sevgilisi bile olsa -ki daha oyle bir durum yok- ölmezsiniz

Arkadaşınız kabul etmemiş zaten durup durmadık yere neden bir insanı engellesin allah aşkına ?? Abartmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…