Aslında küçük değiliz 25 yaşındayız ama bilmiyorum zoruma gitti yaptığıKomik olur.
Yaşlar küçük anladığım kadarıyla, bu yaşlarda her şeye bu kadar önem atfetmek normal. Ama inan ki düşündüğün kadar önemli şeyler değil.
Aslında küçük değiliz 25 yaşındayız ama bilmiyorum zoruma gitti yaptığı
Siz 25 yaşında iseniz "cocuk"diye bahsettiğiniz kişi kaç yaşında?25 yada üstü ise ona çocuk değil adam denir.Ben inanmadım yaşınıza..
Yani burda arkadaşının bakış açısı önemli. Bazı arkadaşlar belki ikisi sevgili olabilir demiş. Doğru olabilir ama o arkadaş daha önce bu kişinin seninle sevgili olmak istediğini bile bile onunla bir gelecek düşünür mü, bu sorgulanmalı. Sonuçta ilk tercih kendisi değildi. Seninle olmayınca ona yazdı. Gurur kırıcı bir durum.
Ya benim de zaten zoruma giden o oldu .Hoşuna gitmemis gibi davranıyor ama belli ki hoşuna gidiyorKankanızında hoşuna gitmiş yoksa basardı engeli muhattab olmazdı bile
Üzgünüm ama öyle
Ya bıraksın biz çok gördük böyle tipleriYa benim de zaten zoruma giden o oldu .Hoşuna gitmemis gibi davranıyor ama belli ki hoşuna gidiyor
Biraz nispet yapıyor gibi sankiYa benim de zaten zoruma giden o oldu .Hoşuna gitmemis gibi davranıyor ama belli ki hoşuna gidiyor
Dimi ya .En azından söylemeseBiraz nispet yapıyor gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?