Eski mevzular:((

Serenayyys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
10
1
1
Sevgilim terk etti beni. Hem de uc kere falan. Ben arkadaslarimla paylastim bunu yani icimi dokmek anlaminda. Baya agladim yanlarinda, cok uzuldum. Onlar da cok sinirlendiler eski sevgilime. Baya sinirli tepkiler verdiler. Yani gidip kotu bir laf etmediler tabi ama selamina karsilik vermeyip atarli bir sekilde kafalarini cevirip gittiler bu tarz seyler iste. Ben boyle davranin demedim onlara. Ama kendileri tepkilerini boyle koydular ortaya. Sizce ben eski sevgilimin arkasindan konusan pis bir insan profili mi cizdim acaba? O beni oyle kotu goruyor mudur ki?

Siz nasıl görünmek isterseniz isteyin eski sevgiliniz sizi görmek istediği gibi görecektir. Çok da takılmayın belki de sizin dolduruşunuz olarak düşünmez de arkadaşlarınızın ayrılma sebebiyle böyle davrandığını düşünmüştür.

Ilk iki cumlenden sabah okudugum konuyu acan kiz oldugunu anladim. Sevgilin dengesizmis bunu onceki konunda da yazdim hala ne diye kendini suclu goruyorsun.

Adamin gozunde melek olsan barisacak misiniz? Birakin bir adam icin kendinizi ezdiginiz ya.

Bu sevgilinin karakterine bagli bir durum. Ne dusundugunu ondan ve Allah'tan baska kim bilebilir??? Bdv'de boyle yetenekler mi var yoksa ben mi yabanci kaldim. Bazi konular cok sacma.

Bu saatten sonra kötü dese ne, iyi dese ne?

Sanırım konu tekrar nasıl barışırıma gelecek.

Biten bir ilişkinin ardından baskalarına karsı tarafı kötülemek,iyi niyetli degil.
Ne olursa olursa olsun,iki kisinin arasındaki özel birseydir.
Ve karakter ayrılıkta belli olur.

Ne büyük bi dert ...
Allah yardimcin olsun icim parcalandi suan insallah oyle sanmamistir gelismelerden haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…