- 2 Haziran 2018
- 76
- 35
- 18
- 32
- Konu Sahibi Boncuk2092
-
Akarsu yada çayda üreyip yaşayan tatlı su alabalığıAlabalık fitil derken. Denizde yüzen kokan balık olan alabalıkmı bu
Neremize sokcaz bunu:)Akarsu yada çayda üreyip yaşayan tatlı su alabalığı
O bi ilaç olarak hazırlanıyor ve her gece Rahime yerleştirip yatıyorsun birliktelik olacaksa fitili koyduktan sonrA en az yarım saat geçmesi gerekiyor. Ben denedim fitilim dün bitti şimdi sonuç bekliyorum yazarım muhakkak. Ama rahim kendini bu süreçte çok güzel temizledi bunu söyleyebilirim.Neremize sokcaz bunu:)
Yazarım canım merak etme. Yok ben öyle bişey olacağını düşünmüyorum. Alabalığın bir çok şeye faydası var. E sarımsak zaten doğal antibiyotik iltihap yapmaz varsa daha da akıtır. Yapan kadın bu ay kalırsın Allah’ın izniyle dedi ama şayet olmazsa diğer ay tekrar edicez dedi bakalım ne olacak. Adet günümde hiç belli değil nasıl yapıcam hiç bilmiyorumMutlaka yaz canım daha neler duyucaz neler yapıcaz inşallah enfeksiyon gibi bişey yaşamazsın sana şifa olur
Amin teşekkür ederim. Bu ne ki ben neler denedim neler.. Ama inşallah vesile bundadır.Cok saskinim insallah sifa olsun insanin denemeyecegi gida kalmiyor rabbim vesile kilsn insallah ne diyeyim
Amiiinn rabbim kucaginzi doldursun insallah ❤Amin teşekkür ederim. Bu ne ki ben neler denedim neler.. Ama inşallah vesile bundadır.
Amiin cümlemizin inşallahAmiiinn rabbim kucaginzi doldursun insallah ❤
Ay yok ya ben korkarm rahime konulabilen sınırlı sayıda fitil var zaten florası bozulur daha cok mikrop kapmayasınızO bi ilaç olarak hazırlanıyor ve her gece Rahime yerleştirip yatıyorsun birliktelik olacaksa fitili koyduktan sonrA en az yarım saat geçmesi gerekiyor. Ben denedim fitilim dün bitti şimdi sonuç bekliyorum yazarım muhakkak. Ama rahim kendini bu süreçte çok güzel temizledi bunu söyleyebilirim.
Şuanda kadar çocuğu olmayan bir çok kadın kullandı ve Allah’ın izniyle hamile kaldı çok şükür. Alternatif tıpta önemli. İçinde kötü bir malzeme yok. Bazen koca karı ilaçları da fayda eder. Nasibin nerden olduğunu bilemeyiz. Ben hiç korkmadım yaptım. Bişey olmadı sadece akıntım oldu temizlendi resmen. Şimdi de bekleyip sonucu görmek istiyorum ama en az 2 ay oda ilk ayda olmazsa eğer.Ay yok ya ben korkarm rahime konulabilen sınırlı sayıda fitil var zaten florası bozulur daha cok mikrop kapmayasınız
O bi ilaç olarak hazırlanıyor ve her gece Rahime yerleştirip yatıyorsun birliktelik olacaksa fitili koyduktan sonrA en az yarım saat geçmesi gerekiyor. Ben denedim fitilim dün bitti şimdi sonuç bekliyorum yazarım muhakkak. Ama rahim kendini bu süreçte çok güzel temizledi bunu söyleyebilirim.
Merhaba bu Alabalık fitilini nereden temin edebilirim acana yardımcı olursanız sevinirim.O bi ilaç olarak hazırlanıyor ve her gece Rahime yerleştirip yatıyorsun birliktelik olacaksa fitili koyduktan sonrA en az yarım saat geçmesi gerekiyor. Ben denedim fitilim dün bitti şimdi sonuç bekliyorum yazarım muhakkak. Ama rahim kendini bu süreçte çok güzel temizledi bunu söyleyebilirim.
Allah için çok merak ettim sonuç ne olduŞuanda kadar çocuğu olmayan bir çok kadın kullandı ve Allah’ın izniyle hamile kaldı çok şükür. Alternatif tıpta önemli. İçinde kötü bir malzeme yok. Bazen koca karı ilaçları da fayda eder. Nasibin nerden olduğunu bilemeyiz. Ben hiç korkmadım yaptım. Bişey olmadı sadece akıntım oldu temizlendi resmen. Şimdi de bekleyip sonucu görmek istiyorum ama en az 2 ay oda ilk ayda olmazsa eğer.
Arkadaş hamile kalmamış ki.Merhaba bu Alabalık fitilini nereden temin edebilirim acana yardımcı olursanız sevinirim.
Hamile kaldınız mı bende aldım Allah nasip etti akıl yok diyende kendi beynıne hakaret ediyor tıbbın bılmedıgı yerde koca karı ilaçları da ise yarıyor ben pcoluyum 2 pakette hamıle kaldımAmiin cümlemizin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?