Eski mi yeni yöntem mi bilmiyorum ama alabalıkla hamile kalan duydunuz mu ??

Boncuk2092

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
76
35
18
32
Kızlar merhaba 🙂 6 senedir çocuğum olmuyor. Ama hangi hastaneye gidersek gidelim hiç bişey de çıkmıyordu. Son 2 yıl içerisinde pko olduğumu öğrendim ve aşılama tedavisine başladık. Birinci aşılamam tuttu ama düşükle sonuçlandı. Diğerleri hiç yapılmadı bile ama aşılama hakkım bitti. Tüp bebeğe geçecektik ki tam maddi açıdan sıkıntı yaşadık o sırada komşumuzun kızı da ilk aşılama ilke hamilr kaldı Doğum yaptı. 2. Çocuğu iÇin aynı hastaneye gitmesine rağmen olmuyordur. Bir kadın bulmuşlar ve kadın alabalık fitili ile bir çok uzunca zaman çocuğu olmayan kişilere çocukları olması iÇin vesile olmuş. Yani uzun lafın kısası kadın bu fitili kullanıcıya ben hamile kalmadık diyenini duymadım daha. Vesilesi benden nasibi allahtan diyor. Siz hiç alabalık ve bir kaç malzemeyle daha yapılmış bir fitil kullanıpta hamile kalanı duydunuz mu ? Çok uzun oldu kusura bakmayın ama bunu duymaya gerçekten çok ihtiyacım var 🙏🏻

Alabalık fitil derken. Denizde yüzen kokan balık olan alabalıkmı bu

Neremize sokcaz bunu:)
O bi ilaç olarak hazırlanıyor ve her gece Rahime yerleştirip yatıyorsun birliktelik olacaksa fitili koyduktan sonrA en az yarım saat geçmesi gerekiyor. Ben denedim fitilim dün bitti şimdi sonuç bekliyorum yazarım muhakkak. Ama rahim kendini bu süreçte çok güzel temizledi bunu söyleyebilirim.

Mutlaka yaz canım daha neler duyucaz neler yapıcaz inşallah enfeksiyon gibi bişey yaşamazsın sana şifa olur

Mutlaka yaz canım daha neler duyucaz neler yapıcaz inşallah enfeksiyon gibi bişey yaşamazsın sana şifa olur
Yazarım canım merak etme. Yok ben öyle bişey olacağını düşünmüyorum. Alabalığın bir çok şeye faydası var. E sarımsak zaten doğal antibiyotik iltihap yapmaz varsa daha da akıtır. Yapan kadın bu ay kalırsın Allah’ın izniyle dedi ama şayet olmazsa diğer ay tekrar edicez dedi bakalım ne olacak. Adet günümde hiç belli değil nasıl yapıcam hiç bilmiyorum

Cok saskinim insallah sifa olsun insanin denemeyecegi gida kalmiyor rabbim vesile kilsn insallah ne diyeyim 😔

O bi ilaç olarak hazırlanıyor ve her gece Rahime yerleştirip yatıyorsun birliktelik olacaksa fitili koyduktan sonrA en az yarım saat geçmesi gerekiyor. Ben denedim fitilim dün bitti şimdi sonuç bekliyorum yazarım muhakkak. Ama rahim kendini bu süreçte çok güzel temizledi bunu söyleyebilirim.
Ay yok ya ben korkarm rahime konulabilen sınırlı sayıda fitil var zaten florası bozulur daha cok mikrop kapmayasınız

Ay yok ya ben korkarm rahime konulabilen sınırlı sayıda fitil var zaten florası bozulur daha cok mikrop kapmayasınız
Şuanda kadar çocuğu olmayan bir çok kadın kullandı ve Allah’ın izniyle hamile kaldı çok şükür. Alternatif tıpta önemli. İçinde kötü bir malzeme yok. Bazen koca karı ilaçları da fayda eder. Nasibin nerden olduğunu bilemeyiz. Ben hiç korkmadım yaptım. Bişey olmadı sadece akıntım oldu temizlendi resmen. Şimdi de bekleyip sonucu görmek istiyorum ama en az 2 ay oda ilk ayda olmazsa eğer.

Acaba yaptınız mı alabalıkla fitili merak ediyorum ben de 10 yıllık evliyim lütfen bana da yardımcı olun cevap verirseniz sevinirim

Merhaba bu Alabalik fitilini nereden temin ettniz bana bir Adres veya Telefon numarası verebilirminiz rica etsem

Merhaba bu Alabalık fitilini nereden temin edebilirim acana yardımcı olursanız sevinirim.

Şuanda kadar çocuğu olmayan bir çok kadın kullandı ve Allah’ın izniyle hamile kaldı çok şükür. Alternatif tıpta önemli. İçinde kötü bir malzeme yok. Bazen koca karı ilaçları da fayda eder. Nasibin nerden olduğunu bilemeyiz. Ben hiç korkmadım yaptım. Bişey olmadı sadece akıntım oldu temizlendi resmen. Şimdi de bekleyip sonucu görmek istiyorum ama en az 2 ay oda ilk ayda olmazsa eğer.
Allah için çok merak ettim sonuç ne oldu 🙄

Merhaba bu Alabalık fitilini nereden temin edebilirim acana yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaş hamile kalmamış ki.
Zaten alabalığı rahme yerleştir diyen birini çok ciddiye alma.
images (6).webp

Daha vajina ile rahimin farkını bilmeyen insanlar alabalığı içine sokuyor 😐😐😐 o akanlar iltihaplar heralde :(

Back
X