eski mutfak dolabını yenileyerek değerlendirdim

Elossa

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
6.681
159
363
merhaba arkadaşlar...şu anki daireme taşınalı çok az bi zaman oldu..mutfak dolaplarını çıkarttırıp yeni yaptırdık ve ben eskileri attırmamıştım..balkonun bi kenarında bikaç parçasını değerlendirmek üzere bekletiyordum..bugün eve gelirken yapışkanlı folyolardan aldım siyah deri görünümlü..ve dolabın bir parçasını önüme alıp başladım işe koyulmaya:)))
yalnız dolabı ben tert kullandım..baş aşağı ters yani..çünkü mutfak dolabı olduğundan kapak açılması için kulpların yön değiştirmesi gerekti..sanıyorum kullanmadığımız eski ayakkabı terlikleri felan koyarım tam olarak neye kullanacağımıda bilemiyorum..
altlarına 4 tane ayak taktım..zemine sıfır hoş olmazdı çünkü..
tamamen doğaçlama oldu şekilleri felan anlık yaptım ama güzel bişey çıktı ortaya..sadece ön beyaz kapakları kaplamadım diğer her yanını kapladım deri folyo ile..resimler karışık olabilir paylaşmak istedim sizlerle..

Son düzenleme:
bende çok begendim maşallah diyelim tasarımlarının devamını bekliyorum canım

mercanakik ve mlk2004 çokk tşk ederim sağolunn:))))

canımcım ben ahsap rengı tahta gorunumlu mermer gorunumlı felan gordumde bu derı gorunumluyu gormedım nerden aldın sorabılırmıyım...... senden esınlernerek bende bıseyler yapmayı dusunuyorum..... cocukların odası nın elden gecmesı lazım resımlerı gordunmu bılmıyorum ama ev kısmına koymustum..... e hadı bakalım fıkırler sızden uygulama benden

merhaba canımm..özel mesajını aldım fakat özel yazamıyorum henüz limitim dolmamış:)))
ben deri görünümlü kağıdı japon pazarından aldım..1,5 tl ye...2 metreydi ve tam geldi bana..

elline sağlık cnm ama birde aşama aşama fotolayıp bizlere iletseydin,yaparken uygulamamız kolay olurdu.çok şık olmuş tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…