eski nişanlı, kalp ağrısı, mantık hatası...

pansax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
42
11
ayrıldığımızda da yazmıştım kızlar. link bu (http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ildim-kendimi-cok-yalniz-hissediyorum.726250/)
hem basit hem de önemli şeyler yüzünden. şeytan ayrıntıda gizlidir sonuçta beni çok üzdü ama küçük bir yerde yaşadığımızdan sürekli onu gördüğüm için unutamadım da. ayrıldıktan sonra sigaraya başladım. kistlerim oluştu (dr psikolojik olduğunu söyledi) uyku muyku kalmadı. neyse. ayrıldıktan sonra sadece iki kere mesaj attı biri kandil biri doğum günü mesajı. ben ondan sorunları çözecek evet eşşeklik yaptım özür dilerim hadi telafi edelim bir fırsat ver diyen bir konuşma somut bir çözüm beklerken bu mesajlar bana yetrerli olmadı. cevap vermedim. tatilde ailemin yanında onu çok düşünmedim ama hep bir kez daha konuşsakda içimde kalmasın dedim ama yapamadım. kaç mail yazıp yollamadım, kaç mesaj yazıp da sildim, kaç kere annesini(onu aramaya asla cesaret edemezdim) arayıp "o nasıl" demeyi düşündüm bilmiyorum. neyse yaz geçti. okullara geldik. ilçe de bir kurs açıldı. ben yüksek yaptığım için öğretici oldum hem de öğrenciydim kursta ve tabi o da vardı. bir kere benimle göz göze gelse bir merhaba dese nasılsın dese diye çok bekledim nafile. sonra okulundan yakın bir arkadaşını yakaladım. seninle bir şey konuşmam lazım dedim gene " o nasıl " diyecektim ki işim var dedi ben de bir daha konuşamadım. kurs bitti falan benim duyguların kabardığı bir pazar sabahı yatağımda gene yalnız uyanıp boş duvarlara bakıp okkalı bir mail yazdım gene. ama yollamadan o kadar da duygularımı belli etmek istemedim. mesaj daha iyi olur dedim. whatsapp a baktım ki ne göreyim. başka bir kızla ve altında " al ömrümü koy ömrüme" yazıyor. Allahtan yollamamışım dedim. bu olaular ekim gibi oldu. ben de başkaları ile görüştüm ama olmadı. içime sinmedi. devam etmedi. şubat tatilinden dönünce kendisine güvendiğim bir arkadaş ile görüşürken laf ondan açıldı. onun aslında beni hiç unutmadığından beni hep anlatmaya devam ettiğinden yeni kızın ona çok ilgisi olduğu için boşluğu doldurma çabaları falan olduğunu söylediler. o, yeni kızı hiç sevmemiş (sevmediyse iki günde neden fotolar konulup al ömrümü koy ömrüme yazıyordu!) zaten şimdi ayrılmışlar dedi. ben he dersem takla atarak geri geleceğini vb konuşuldu. aklım kalbim çok karıştı. arkadaş beni baya gaza getirmeye çalıştı bir mesaj at ne kaybedersin gibi ama ben öyle bir şey yapamam asla, hele de onu gözümün önünde bir kızla gördükten sonra dedim. ama adam gibi karşıma çkar konuşursa medenice konuşmaya çalışırım dedim. tabi onun geldiği yok ama ben arkadaşıma biraz kapı aralarsam hemen ortam yaratır. ne yapmalıyım. biraz fikir verir misiniz kızlar? arada atladığım ayrıntılar da var sorarsanız söylerim.

içimde sadece bir inat uğruna geleceğimi tamamen yalnız mı geçireceğim korkusu var galiba. dediğim gibi bir iki mesaj attı ama beni etkileyen bir yanı olmadı :/

Arada ayrilik olunca insanlar duzeliyor mu saniyorsunuz?

Çok net olarak söylüyorum arkadaşının gazıyla hareket etme. O gelsin sana.

Aslında mesaj atarak sana yaklaşmaya çalışmış ama cevap alamayınca ümidi kesmiş olabilir demek ki hayırlısı buymuş takmamaya çalış en zor dönemleri yaşamışsın zaten :KK43:

Hayırlısı buymuş deyip önünüze bakabilirsiniz. Olaki tekrar bir araya geldiniz, aklınıza o kız hiç gelmeyecek mi? Dediğim gibi Hayırlısı budur belki de. Tabi karar size kalmış. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Canım eski konunuda bu konunuda tam olarak okudum. Ayrılmakla doğru yaptığını düşünüyorum. Ki doğru da yapmışsın. Mantıksal olarak ayrılman çok doğru. Ama duygusal olarak hala kopamamışsın ondan. Hangimiz kopabildik ki? Sana barışma yazma vs. demiyeceğim. Demeye hakkımda yoktur, bi ay önce, benim kalbimi çok kıran bi adama nasılsın yazmıştım, gurursuzcaydı. Kendim bunu yapmışken sana nasıl dur diyebilirim ki?
Eğer onu seviyorsan -ki seviyorsun- konuşmaya çalış. Arkadaşlar genelde abartırlar ama unutamamış seni vs.. Belki dedikleri doğrudur. Bundan emin ol. Ve konuşursanda onda bişeyler değişmiş mi buna dikkat et. Bakarsın hala aynı dangoz, vazgeçersin. Hiç değilse içinde kuruntu kalmaz. Keşke demezsin. Ama ne yaparsan yap gönlünden geçeni yap.. mantık aşkta işlemiyor malesef..

Eski konunuzu okudum. Başınız sağolsun öncelikle.
Bence o duygularınızı kalbinize gömün. Siz dayınızı kaybetmissiniz onun hal ve hareketlerine bakın. :KK57: :KK57: :KK57:Çocuk bile yapmaz belki. Sakın... aramayın.
Kendinize yazık edersiniz.

acizane kul teşekkür ederim. biraz daha mantık biraz daha akıl akıl akıl gel peşime takıl. her acının elbet sonu var di mi dayanıcam kızlar! belki gene uyuyamayacağım ama dayanıcam. napalım hayırlısı belki yalnızlık. yalnızlık ömür boyuuuu :)

O arkadaşını gaza getirsin senin yerine

Eski konunu okudum canım. Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin. Böyle cimri bir adamla ömür geçmez diye düşünüyorum. Arabanin borcunu falan da sana yikmaya kalkarmis. Dayınin vefati konusundaki umursamazlik zaten olacak şey değil senin acını paylaşması yanında olması lazımdı. Sabırlı olmya çalış. En doğrusunu yaptn bence.

Gerçekten seni çok sevseydi ve senin istediğin gibi bir ilişki için istekli olsaydı, emin ol bunu çoktan yapardı.Eline de sürekli fırsatlar geçmişken hem bir adım atmamış, hem de gitmiş aşk acısını dindirmek ya da kıskandırmak isteyen ergenler gibi yeni sevgili bile yapmış.Benim en emin bildiğim şeylerden biridir, erkek gerçekten çok severse dağları bile deler, bin kere kovsan yine sever yine gelir.Ama gelmiyor, belki senin ona gitmeni bekliyor. Sen gidince ipleri iyice eline aldığını düşünecek, ayrılma sebeplerin artarak sürecek. Senin adım atman, ona her şeyi ile razı olduğun anlamına gelecek. Çünkü o senin her haline razı olsaydı, gelirdi sana.

Orada kendini yalnız hissettiğin için ve onu çok üzdüğünü sanıp vicdan karmaşası yaşadığın içi aklından çıkaramıyorsun bence. Ama yine de sen bilirsin, ona razıysan ara ve dön, ama değişmiş biri bulacağını da umma derim.

acizane kul teşekkür ederim. biraz daha mantık biraz daha akıl akıl akıl gel peşime takıl. her acının elbet sonu var di mi dayanıcam kızlar! belki gene uyuyamayacağım ama dayanıcam. napalım hayırlısı belki yalnızlık. yalnızlık ömür boyuuuu :)

Rica ederim.
Aşk iki kişiliktir canım. Karşı tarafta bi sevgi kırıntısı dahi göremedim. Derdi evlenmekti bence. Kim bilir seni kim bekliyor. Zamanı gelince çıkacak karşına.
Unutursun sen de... merak etme.
Ne güzel mesleğin var.
Hayatına bak. :KK76:

Sevgili konu sahibi, önceki konunuzu okudum. Fikirlerinize zerre kadar değer vermeyen bir adamla yeniden hangi özelliği için beraber olmak istiyorsunuz, doğrusu hiç anlamadım. İş ciddiye binince, gerçek yüzü ortaya çıkmış. Evendiğiniz taktirde, hep ikinci planda kalan, benim dediğim doğru diyip sizi susturan bir eş ile ömrünüzü heba edeceksiniz. Bu apaçık ortada. Silin atın bu insanı kafanızdan, bunu kendinize yapmayın.

Sevgili konu sahibi, önceki konunuzu okudum. Fikirlerinize zerre kadar değer vermeyen bir adamla yeniden hangi özelliği için beraber olmak istiyorsunuz, doğrusu hiç anlamadım. İş ciddiye binince, gerçek yüzü ortaya çıkmış. Evendiğiniz taktirde, hep ikinci planda kalan, benim dediğim doğru diyip sizi susturan bir eş ile ömrünüzü heba edeceksiniz. Bu apaçık ortada. Silin atın bu insanı kafanızdan, bunu kendinize yapmayın.

Adamın derdi sadece evlenmek... hayatı paylaşmak diye bir şey var. :)))) bi haber beyfendi.

teşekkür ederim bütün yorumlar için. konuşacak kimsem yok şu anda. burası çok iyi geldi bana şimdi. bu kadar sabrettikten sonra biraz daha dayanabilirim bence. yoruldum galiba. ondan kafamı takıp duruyorum. beni gaza getiren arkadaş da eşiyle 9 ay ayrı kaldıktan sonra barışmış ve evliler şimdi. o da iyi niyetinden öyle söylüyor ama herkes onun kadar şanslı değil. eşinin onun için yaptıklarının yarısını yapsayı bana zaten şimdi biz bu halde olmazdık. derdimi paylaştığınız için çok teşekkür ederim :) Allah herkesin hepinizin gönlüne göre versin :)

Adamın derdi sadece evlenmek... hayatı paylaşmak diye bir şey var. :)))) bi haber beyfendi.

Katılıyorum. Ben de nişanlıyım ve bu yüzden konu sahibini iyi anlıyorum sanırım. Ben de bu evrelerden geçtim ama konu sahibi gibi olumsuz şeylerle karşılaşmadım. Nişanlım, kararlarımı çok ciddiye alan ve buna göre hareket etmeye çalışan biri olmasına rağmen, ben bile bazen en ufak şeyde demorolize olabiliyorum. Kaldıki konu sahibinin yaşadıkları hiçte azımsanacak kadar ufak tefek şeyler değil.

Bence bu defter kapandığı için şükredin. Sanırım hayatınızda kimsenin olmaması da sizi eskiyi kurcalamaya itiyor. Bu süreci kazasız bir şekilde atlatabilirseniz, emin olun karşınıza size değer veren biri mutlaka çıkacaktır. Biraz sabır sevgili pansax.

o sahiden çok bencil ve düşüncesiz biri. ben ayrılıktan kısa bir süre sonra internet üzerinden danışmanlık yapan bir site ile görüştüm. konuştuğum kadın "bence birbirinize ziyan etmişsiniz" vb cümleler kurdu. bir ara onunla terapi gibi bir şeye gitmeyi ya da internet üzerinden bunu görüşmeyi falan düşündüm ama gene teklifin karşı taraftan gelmesini bekledim tabi. ben de çok mu nazlıyım. böyle profesyonel yardım alsa mıydık? biraz kendimizi inleyip bir daha denese miydik vs diye çok düşündüm. kendimce elimden gelen her şeyi yaptım ama zor bu saatten sonra. arkadaşlar ne kadar seni çok seviyordu dese de o kurduğu düzenin bozulmasını planlarının suya düşmesini kaldramadı bence. bence de sevseydi ama gerçekten sevseydi kimse olmamalıydı hayatında. biraz gayret bekledim. somut adımlar.

X