- 11 Aralık 2014
- 120
- 69
- 39
tam 13 temmuz 2014 de ailesin gazına gelip ailemle oturcam işine geliyorsa diye dayatma sonucu ve bunun çok daha fazla problemlerden dolayı problemli bir şekilde hakaretler içeçrsinde nişanım atıldı.o gün bile babam bunların arasına bir soğukluk girmiş bi ay bi düşünsünler taşınsınlar dedi.ama erkek tarafı bencil ukala zaten istemeden bu yana ailemi adam yerine koymadı için kaale bile almadan gittiler ertesi günde tüm bohçaları gönderdim.nişanlım pardon eski nişanlım hemen hala kızını isteddi kendine kız kabul etmedi başka görücüler de olmamış. benim teyzemin kızı onun halasınn gelini ondan haber almıştım bunları da. tabi nişan atılınca bana atılan iftiralarda cabası.
aradı beni iş yerimi numaram değişti bilmiyor.kaçalım deedi.1 ay gelmeyiz hiç dedi.ben çok pişmanım dedi.zamanı geri alamıyorum dedi. cevabım tabi ki hayır oldu. ama eğer evlenmiş olsaydı yani kendini kabul eden olsaydı ben aklına bile gelmicekdim boşta kalınca beni bundan başkası almaz mantığı mı oldu bilmiyorum
aradı beni iş yerimi numaram değişti bilmiyor.kaçalım deedi.1 ay gelmeyiz hiç dedi.ben çok pişmanım dedi.zamanı geri alamıyorum dedi. cevabım tabi ki hayır oldu. ama eğer evlenmiş olsaydı yani kendini kabul eden olsaydı ben aklına bile gelmicekdim boşta kalınca beni bundan başkası almaz mantığı mı oldu bilmiyorum