Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BulamazEski nişanlım aldattı ve şuan yeni evli aldattığı kızla evlenmedi başka kızla evlendi ama mutlu eden bulurmu
Takip etmeyi bırak kendi hayatına bakEski nişanlım aldattı ve şuan yeni evli aldattığı kızla evlenmedi başka kızla evlendi ama mutlu eden bulurmu
Üzülmüyorum 3 yıl olmuş atlattımSen hala takipdemisin bırak takip etmeyii üzülürsün
Peki neden takip ediyorsun bide konu aciyorsunÜzülmüyorum 3 yıl olmuş atlattım
büyük ihtimalle çok mutlu olur, ahirete artık.Eski nişanlım aldattı ve şuan yeni evli aldattığı kızla evlenmedi başka kızla evlendi ama mutlu eden bulurmu
İçimdeki sevgi değil yapılan haksızlıktayım o yüzden olabilirmiPeki neden takip ediyorsun bide konu aciyorsun
Ben bile Allah'a havele ettim sende Allah'a havale et hayatina bakİçimdeki sevgi değil yapılan haksızlıktayım o yüzden olabilirmi
Ah bile etmedim Allah’a havale ettim zaten mutlu olduğunu görünce sanki ben aldattım ben çekiyormuşum gibi oluyor bilemedimBen bile Allah'a havele ettim sende Allah'a havale et hayatina bak
Elbet çeker kimsenin yanına kalmazAh bile etmedim Allah’a havale ettim zaten mutlu olduğunu görünce sanki ben aldattım ben çekiyormuşum gibi oluyor bilemedim
Mutlu olduğunu ne biliyorsun kimse kimsenin hanesinin içini bilemez.Ah bile etmedim Allah’a havale ettim zaten mutlu olduğunu görünce sanki ben aldattım ben çekiyormuşum gibi oluyor bilemedim
Aradan koca 3 sene geçmiş şimdi haksızlığa uğramayı konuşmanın kime faydası var. Bırakında yaptığıyla kalsın siz kafanızı yormayın sonuçta evli barklı adam.Yaptığı şey çok kötü birşey ve bunu Allah katında misliyle öder zaten.Gün gelir Hatırlar nasıl böyle biriyle birlikte oldum diye gülüp dalga geçersiniz. O yüzden kısacık Dünya hayatında geçmişi bu kadar günyüzüne sermemek lazım olmuş bitmiş birşey.İçimdeki sevgi değil yapılan haksızlıktayım o yüzden olabilirmi
1-Profilini açık yapması kötü birşey değil neden kötü bir şeymiş gibi vurguluyorsunuz?Eşi profilini herkese açık yapmış ordan gördüm yani evlisin neden herkese açık yaparsınki fazla takıpçiside yok
Orası sizi ilgilendirmez.Eşi profilini herkese açık yapmış ordan gördüm yani evlisin neden herkese açık yaparsınki fazla takıpçiside yok