- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 39
- Konu Sahibi hayalkenti
-
bu tehdıtlerını yazılı olarak ıspatlamaya calıs, sonra da savcılığa suc duyurusunda bulun, en kabadayısı bıle, savcılık lafını duyunca kuyruğunu kıstırıyor.. hele devlet memuru ıse zaten o sana yalvarmaya baslar sonrasında, tecrübeyle sabıt
genelde boylelerı sen bırıyle evlılık yoluna gıdene kadar, o çoktan coluk çocuğa karışmış oluyor , sen yoluna o yoluna... şimdilik size sarıyor işte.
o ailesi ıcın 400 milyar borca gırdı 34 yasında üstelik evlenebılecegını sanmıyorum:) o yüzden basıma bela olacak
Eski konuyu hatirliyor gibiyim biraz. Adam seninle evi olsun diye para cekmedi mi? Suan adama 400 bin kazik atmis oldun.pek anlayamadım?
Burda bazı arkadaşlara kurs verilsin.
Noktalama işaretlerinin kullanımı hakkında...
Eski konuyu hatirliyor gibiyim biraz. Adam seninle evi olsun diye para cekmedi mi? Suan adama 400 bin kazik atmis oldun.
Erkek adına bi facebook al bugünden, bi ay sonra onu arkadaş olarak ekle ondan sonraki bi iki ay sonra herkese görünür şekilde ilişkisi var yap erkek profilinle, akrabalarına falan engellersin ilişki durumunu
Ama hemen yapma biraz olaylar soğusun, biraz unutulsun, iki-üç ay sonra ilişkisi var yaparsın
Bakalım erkek facebook adresine falan göndermeye kalkacak mı fotoğrafları.??
Öpüşme resimleri nedir.Öpüşme annda resim mi çektirdiniz.Ayrıldık bende herkeze gerçek sebebını söyledim 220 milyara sıfırdan kredı cekıp 400 milyara borca gırmıstı eski nişanlım bende asıl sebebını herkeze anlattım o yüzden nişan attım dedım bunu soyledıgım ıcın kıyametler kopardı öpüştüğümüz resimler var bazı yasadıgımız yakınlaşmaları evlendiğimde kocama söyleyecekmıs herkeze rezil edecekmiş cunku nıyetı karsısına çıkan kızları benım gıbı kandırmak son anda söyleyecek hatta çalıştırıp aılesının borcunu odetmeye çalışacak bunun yanında sürekli evden kovulurdu amcası yetıstırmıs ona bile ev alma planı var annesı soyledı sonra ben kızarmışım çocuklarımın rızkını yedırıyor dıye bu adam basıma bela olurmu? öpüşme resımlerı ayrıca yakınlaşma oldu benden öcunu alacak Allahtan tehdit mesajı var senı rezıl edıcem* dıye bende savcılığa gıdıcem dıyınce sustu ..İlerde evlenirsem kocama söyleyecekmiş ne yapmalıyım ?
Öpüşme resimleri nedir.Öpüşme annda resim mi çektirdiniz.
yaptığının arkasında duramayan insanlar iş kötüye dönünce işte böyle tutuşurlar
ya kardeşim madem bu kadar korkaksın ne demeye öpüşürsün hadi öpüştün ne diye resimlendirirsin belgelersin
allah çoluk çocuğumuza akıl fikir versin
evlenicez kesin diye bir şey var mı yaevlenıcez kesin sandım
Ayrıldık bende herkeze gerçek sebebını söyledim 220 milyara sıfırdan kredı cekıp 400 milyara borca gırmıstı eski nişanlım bende asıl sebebını herkeze anlattım o yüzden nişan attım dedım bunu soyledıgım ıcın kıyametler kopardı öpüştüğümüz resimler var bazı yasadıgımız yakınlaşmaları evlendiğimde kocama söyleyecekmıs herkeze rezil edecekmiş cunku nıyetı karsısına çıkan kızları benım gıbı kandırmak son anda söyleyecek hatta çalıştırıp aılesının borcunu odetmeye çalışacak bunun yanında sürekli evden kovulurdu amcası yetıstırmıs ona bile ev alma planı var annesı soyledı sonra ben kızarmışım çocuklarımın rızkını yedırıyor dıye bu adam basıma bela olurmu? öpüşme resımlerı ayrıca yakınlaşma oldu benden öcunu alacak Allahtan tehdit mesajı var senı rezıl edıcem* dıye bende savcılığa gıdıcem dıyınce sustu ..İlerde evlenirsem kocama söyleyecekmiş ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?