- 17 Aralık 2014
- 2.002
- 891
Merhaba arkadaşlarım. biliyorsunuz buradan eski nişanlımla ilgili çok konu açtım bana her sinirlendiğinde yüzüğünü al ayrıl demesi, bana sinirlenince hakaret edip, anneme saygısızlık edip ayrıldığımız. sonrasında bir ay dolmadan sevgili buldu ve yine ben iki ay boyunca nasıl ağladım nasıl acı çektim burada konu ustune konu açtım.. bugun bana eski nişanlım mesaj attı hakkına gırdım hakkını helal et diye. ha bu arada sevgilisinden ayrılmış ıkı uc gun oldu sanırım bilmiyrum da ablası öyle dedi. ha eski nişanlımın mesajı üzerine ben bana çok sey cektırdıgını ben af etsem bile Rabbimin af edecegının önemli oldugnu ve beni gerçek sevmedıgını anladığımı, nutursam yaptıklarını o zaman af edecegımı yazdım konuşacak bırsey yok dedim. ha bu arada ablasını severim ablası da af etmem tekrar barışmam yönünde mesaj attı bugun. yapamazdım bana aileme yaptıklarını ve yiğenin en yakın arkadaşıyla olmasının en buyuk darbesini unutup onunla olmazdım tekrar. benim durumda olan küçüklerim yaşıtlarım varsa veya haksızlığa uğrayıp hep üzülecegını düşünen varsa VALLAHA BİLLAHA İLAHI ADALET VAR.. çok ağladım iki ay boyunca o mutluyken baskasıla nolur bu durumda olan varsa Rabbine yönelsin.. ve kendilerine aileleine yapılan haksızlık varsa geri dönüş yapmasınlar.. çok huzurluyum mutluyum..