ESKİ NİŞANLIM HELALLİK İSTEDİ?

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
Merhaba arkadaşlarım. biliyorsunuz buradan eski nişanlımla ilgili çok konu açtım bana her sinirlendiğinde yüzüğünü al ayrıl demesi, bana sinirlenince hakaret edip, anneme saygısızlık edip ayrıldığımız. sonrasında bir ay dolmadan sevgili buldu ve yine ben iki ay boyunca nasıl ağladım nasıl acı çektim burada konu ustune konu açtım.. bugun bana eski nişanlım mesaj attı hakkına gırdım hakkını helal et diye. ha bu arada sevgilisinden ayrılmış ıkı uc gun oldu sanırım bilmiyrum da ablası öyle dedi. ha eski nişanlımın mesajı üzerine ben bana çok sey cektırdıgını ben af etsem bile Rabbimin af edecegının önemli oldugnu ve beni gerçek sevmedıgını anladığımı, nutursam yaptıklarını o zaman af edecegımı yazdım konuşacak bırsey yok dedim. ha bu arada ablasını severim ablası da af etmem tekrar barışmam yönünde mesaj attı bugun. yapamazdım bana aileme yaptıklarını ve yiğenin en yakın arkadaşıyla olmasının en buyuk darbesini unutup onunla olmazdım tekrar. benim durumda olan küçüklerim yaşıtlarım varsa veya haksızlığa uğrayıp hep üzülecegını düşünen varsa VALLAHA BİLLAHA İLAHI ADALET VAR.. çok ağladım iki ay boyunca o mutluyken baskasıla nolur bu durumda olan varsa Rabbine yönelsin.. ve kendilerine aileleine yapılan haksızlık varsa geri dönüş yapmasınlar.. çok huzurluyum mutluyum..

Sevgilisinden ayrılmasını senin ahını almasına bağlamış ve mutlu olamamaktan korkup helallik istemiş.
HA BU ARADA af dilerken barışalım manasında dediğini zannetmiyorum, nazarını üzerimden çek manasında sanki...Olsun bu da bir şey.

Sevgilisinden ayrılmasını senin ahını almasına bağlamış ve mutlu olamamaktan korkup helallik istemiş.
HA BU ARADA af dilerken barışalım manasında dediğini zannetmiyorum, nazarını üzerimden çek manasında sanki...Olsun bu da bir şey.

aynen canım :) bende aynen böyle düşündüm baktı yolunda gitmiyr alayımda helallık kurtulayım dedi bence de :))))) olsun bu bile bişi dedğiğin gibi

Ahla alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Öyle denk gelmiştir.
O sana en ufak şeyde ayrılma lafını ettiyse ve sen bunlara katlanıp böyle bir insanla ilişki sürdürmeye çalıştıysan suç sendedir. Kendine değer vermemişsin, olmayacak olanı oldurmaya çalışmışsın.
Ne mal olduğu zaten belliymiş. İzin vermeseydin. Neyin ahı yani?
En pis adamları çekip ahımı aldı demek saçmalıktır.
Kendini kandırmaktır. Onun da vicdan yapacağı bir durum yok ortada.
Ama işte bir tarafı kurban olarak görmek ego tatmini yaratıyor herhalde. Ondan böyle oluyor.

Ahla alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Öyle denk gelmiştir.
O sana en ufak şeyde ayrılma lafını ettiyse ve sen bunlara katlanıp böyle bir insanla ilişki sürdürmeye çalıştıysan suç sendedir. Kendine değer vermemişsin, olmayacak olanı oldurmaya çalışmışsın.
Ne mal olduğu zaten belliymiş. İzin vermeseydin. Neyin ahı yani?
En pis adamları çekip ahımı aldı demek saçmalıktır.
Kendini kandırmaktır. Onun da vicdan yapacağı bir durum yok ortada.
Ama işte bir tarafı kurban olarak görmek ego tatmini yaratıyor herhalde. Ondan böyle oluyor.

zaten butun suc bende canım.. ailemi dinlemedim yok ah etmedim zaten ALLAHA havale etmiştim. ama kendisi dedi hakkına girdim diye.. ama ben onca saygısılıga ragmn durdum hata bende idi anneme yapılana razı gelmediim ayrıldım.. çok haklısın canım ama dediğim gibi gerçekten hakkıma gırdı...

Ablası tavsiye ettiği şeyi kendisi yapar mıymış acaba?
Başlatmasın bence kardeşine de, tavsiyesine de.
E senin de bu herif için açtıgın kaçıncı konu, artık şu sülaleyle komple bi irtibatını koparmanın zamanı gelmedi mi sence de?

Simdi hatırladım sizi galiba yigeninin yakın arkadasıyla sevgili olan adam dolap kapagıyla ilgili falan da bir seyler hatırlıyorum niyeyse ya da bu dolabı yanlıs hatırlamısta olabilirim ama sizi kesin hatırladım.Simdi bir de af mı diliyor? İlk okudugumda da bu ne igrenc adam demistim.Suan yine sinirlendim

Aynen öyle eninde sonunda pisman oluyor bunlar.Nisanlı oldugun kadından ayrılır ayrılmaz gidip yigenin en yakın arkadasıyla sevgili ol (nisanlıykende düsünmüs gibi) sonra da af dile
Erkeklerden nefret ettim resmen.
Cok sinirlendim
(YA BU KONU BÖYLE MİYDİ?)

Ablası tavsiye ettiği şeyi kendisi yapar mıymış acaba?
Başlatmasın bence kardeşine de, tavsiesine de.
E senin de bu herif için açtıgın kaçıncı konu, artık şu sülaleyle komple bi irtibatını koparmanın zamanı gelmedi mi sence de?

simdi dert olarak açmadım cok sukur canım.. :) yorumların harika ben zaten artık kurmuyrm irtibat bayagııdır. bugun onlar geldi beni buldu :)

Simdi hatırladım sizi galiba yigeninin yakın arkadasıyla sevgili olan adam dolap kapagıyla ilgili falan da bir seyler hatırlıyorum niyeyse ya da bu dolabı yanlıs hatırlamısta olabilirim ama sizi kesin hatırladım.Simdi bir de af mı diliyor? İlk okudugumda da bu ne igrenc adam demistim.Suan yine sinirlendim

Aynen öyle eninde sonunda pisman oluyor bunlar.Nisanlı oldugun kadından ayrılır ayrılmaz gidip yigenin en yakın arkadasıyla sevgili ol (nisanlıykende düsünmüs gibi) sonra da af dile
Erkeklerden nefret ettim resmen.
Cok sinirlendim
(YA BU KONU BÖYLE MİYDİ?)

aynen böyleydi dolap hariç canım :) dedim zaten af edemem de seni konuşacak birsey de yok dedim :)

simdi dert olarak açmadım cok sukur canım.. :) yorumların harika ben zaten artık kurmuyrm irtibat bayagııdır. bugun onlar geldi beni buldu :)
İşte cevap vermeyeydin iyiydi, sevgilisinden ayrılmak ona "o kadar" koymuş ki hayatı boyunca senin ahının tutmasından korkup helallik istemiş. Sana yaptıklarına pişman oldugundan değil yani, kendi bencilliğinden.

aynen böyleydi dolap hariç canım :) dedim zaten af edemem de seni konuşacak birsey de yok dedim :)
Dolap neydi ya :KK70: İyi demissiniz ablasıyla da konusmayın kendisiyle de uzak durun hicte rahatlamasın ici.Pisman olanlara üzülürüm normalde de buna hic üzülmedim niyeyse ben

Bir şey soracağım normalde de konuşurken her iki cümle başında HA BU ARADA diyormusun?

X