Eski nişanlım Kabus olup döndü ancak

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
Arkadaslarım sızden fikir almak ıstedım burayı bir aradasım tavsiye etti Benim bir sorunum var şöyleki
Ben 2013 subat ayında nısanlandın ve 2014 yılının ocak ayında nısanı attım düğüne 3 ay kala cok severke ayrılmak zorunda kaldım ailesi ilk etapta beni cok sevmelerine rağmen Hayatımıza çocukmuşuz gibi yön vermeye calıstılar ailemde ıstemıyordu ben 27 o 33 yasında suan yüzüğü atmak zorunda kaldım sonra dayanamdım nişanlıma aileni devre dışı bırakırsan bize ziyan etmeyelim dedım ve pısmanlık duydum o bunu yapmadı ..3 ay bekledim herseyi düzeltmesini ama yapmadımı bana sahip cık derken ben kendime bile sahip çıkamıyorum dedı ailelerin baskısıyla ayrıldık ..Cok kötü zamanlar gecırdım nişanlımla aylarca kopamadık birbirimizden 5 ayın sonunda komple bitti.. Cok sancılı ve zor bir süreçti ama alışmıştım Şimdi 6 aya yakın bır beraberlıgım var ve evlenmeyi düşünüyoruz ve cok sevıyorum onu ..2 hafta sonra isteme olayı olacak 1 hafta önce resım attım faceye sevgilimle ve eski nişanlım bunu görmüş o gece aradı açmadım Yalvarıyordu teli ac diye açmadım mesajlar attı senı sevıyorum cok pısmanım affet dıye ve en sonunda seni ona bırakmam gibi tehdit mesajları ben cevap vermeyince hızını alamadı bu sefer özel anlarımızı anlatırım dedı(beraberlik olmadı ama yüzeysel seyler yasadık onunla) beni bunlarla tehdit edıyo ne yapmalıyım? Ben kan kusarken ağlarken o oralı olmadı gayette kolay vazgectı benden ..Şimdi benden ne ıstıyorsun Su saatten sonra hayatta olmaz çünkü cok cok cirkin seyler yasandı aile arasıında

Sevgilinizle durumu konuşamaz mısınız? Durumu önce siz izah edin; ondan sonra ne yapabilir ki?

ısıracak köpek havlamaz derler
adam değilmiş
adam olsa böyle bir şeyi tehdit konusu yapar mıydı?
hiç önemseme, cevap verme
biraz oluruna bırak

Geçti Bor'un pazarı, sur esegi nigdeye..:KK14:
İyi de neden korkuyorsunuz ki. Adamin dediklerine mi inancaklar size mi.
Ailenizle paylaşmaya kalkarsa, iftira dersiniz olur biter.
Eğer gerçekten hayatinizdaki şahıs sizi seviyorsa bu adamcigi neden dert ediyorsunuz, takmamaya çalışın bu adamı mutluluklar.

Yok hayır söyleyemem muhattap olmasını istemiyorum onunla
Tamam da o söylerse daha mı iyi? Bire bin de katabilir. Hangi devirdeyiz; erkek arkadaşınıza ulaşması çok zor olmayacaktır.

Ama önce şunu deneyebilirsiniz: Tehditlerine devam ederse şikayetçi olacağınızı ve korkacak bir şeyinizin olmadığını söyleyin. Savcılığı duyunca korkabilir.

İlk olarak ailenİzde en güvendiğiniz kişiyle paylaşın derim .. Bu tehtitlrr devam ederse savcılıktan başka şansınız yok .. Sosyal medya hesaplarınızı ya kapatın ya dondurun .. Tehtit şçeren msjlarını silmeyin iş ciddileşirse kanıt olarak kullanıcaksınız .. Ve lütfen korkmayın korktuğunuzuda belli etmeyin .. Tekrar tehtit ederse aileme hemen söylüyorum msjlarınla beraber savcılığı gidiyorum deyin ve gidin ..

33 Yaşında eşek kadar adam (!) sizi bu şekilde tehditmi ediyor :KK57: bence hiç bişey yapmayın, havlayan köpek ısırmazmış, eğer yinede bişey söylerse şimdiki erkek arkadaşınıza,zaten onun du dengesiz ve çocukça hareketleri Yüzünden bitmişti,doğru değil dedikleri dersiniz.nitekim yalanda değil dengesiz bi tip

Hiç bişey olmaz, yeni sevgiline de hiç bir şey söyleme , öbürüyle her türlü iletişimini kes, face den, whatssaptan , telden engelle,, eger ki gelip özelinizi anlatırsa da kesinlikle kabul etme...

33 Yaşında eşek kadar adam (!) sizi bu şekilde tehditmi ediyor :KK57: bence hiç bişey yapmayın, havlayan köpek ısırmazmış, eğer yinede bişey söylerse şimdiki erkek arkadaşınıza,zaten onun du dengesiz ve çocukça hareketleri Yüzünden bitmişti,doğru değil dedikleri dersiniz.nitekim yalanda değil dengesiz bi tip

Hiç birseye söz hakkı tanımadılar benim güzel bir düğün hayal etmıstım ve durumlarıda iyi düğün salonu diye tutturdu ailesi ve o ağzını açıp hıc bırsey söyleyemedı ınanılmaz pasıf

Hiç birseye söz hakkı tanımadılar benim güzel bir düğün hayal etmıstım ve durumlarıda iyi düğün salonu diye tutturdu ailesi ve o ağzını açıp hıc bırsey söyleyemedı ınanılmaz pasıf
ucuz kurtulmusun,bak böyle igrenc bir karaktere sahip oldugunud yeni ögreniyorsun.azcik gurur ve karakter olsa,yasadiklarinizi anlatmakla tehdit etmez.hic bir akli basinda insanda bu eskinin söylediklerine inanmaz meram etme.ama tehdit önemli bir sorun.korkmadigini anlasin savciliga sikayet edecegim diye sende onu tehdit et.

Eski nişanliniz ailesi için yüksek miktarda kredi çekip ev mi aldı?

onun ilişkisi yok ki şu an. o değildir yani. geçen bi konuda konuştuk epey. aynı sebepten ben de ayrılıyorum. karşıma çok iyi biri çıktı şimdi mutluyum falan demedi yani.

X