Ne bicim adam bekaret testi istyor sizden kurtulduguna sukret iftira bile atar bu
kisiliqi oturmamiş yada psikolojk sorunlari war sakin lafina kanma barişma derim
sevqili kalalim ne demek annene Allahtan acil sifa diliyorum gecmiş olsun sikma canini
tövbe tövbe... Ayrildiniz bitti neyin pesinde daha onami dusmus bekaret testi bu ne bee
baban hayatta mı? şöyle bi görünsün ex-nişanlıya.
Bu ne saçmalık ya. O kim oluyor da istiyor bunu. Yapacağın şey belli. Bu sana bir hakarettir. Hakaretlerin en büyüğü hemde. Görüşme, ısrar ederse de şikayette bulunacağını söyle. Hastalıklı düşüncelerini kendine saklamayı öğrenir böylece.
Çok şükür kurtulmuşsun o kişiliksizden ya ne biçim konuşmalar. İşte bana bunları diyecek bi insan oldugum için senden sogudum diyeydn. uyuz oldum şu an..
peki sokaktaki insan çağırsaydı onunla görüşmeye gider miydin?
aynen böyle düşün ve ne konuş ne yanına git.
sanki sokaktan biri gibi muhattap olma.
mrak etme iftira atsa bile insanlar aldırmaz bence adam kalkıp gelecek millette anlamayacak kimde sorun olduğunu???
canını sıkma
yokmuş gibi davran son çırpınışlar bunlar
Canım anneciğine şifalar dilerim.Eski nişanlına gelince, onu kendinden soğutmaya çalış.Yani seni ulaşılmaz sanmasın.He tabi sana ulaşmasında ama ne bileyim işte ona öyle şeyler söyle ve öyle şeyler yapki seni görmek bile istemesin.Belliki bir tutku haline getirmiş seni.Bu arada ikinci seçenek.Sende onu tehdit et.Savcılığa başvurucam falan de.Belki çekinir.Ama sakin olmaya çalış.Kendini üzüp harap etme.Ve annene yansıtmamaya çalış...
erkek diyince durup düşünmek lazım istisnaslar hariç hiçkimse için kendini helak etme ailenden kıymetlisi yok üzülme ve annenede üzüldüğünü gösterip onuda üzme sonra kendini çok suçlu hissedersin tek düşüncen annen olsun derim el oğlu ancak bukadar insan olabiliyo hevesleri geçince insanlıkta çıkıyolar allah şifa versin annene
Amin sağ ol.. İnsan bu kadar utanma duygusundan yoksun olabilir.. Buluşup yüzüne tükürmek istiyorum..[/QUO
buluşursan yüz bulur hiç uğraşma derim
hasta mı eski nişanlın ya da canı temiz bi dayak mı çekiyor? o kimmiş de sana bekaret testi yaptıracakmış,bu ne hadsizlik böyle? yok mu abin,baban falan nişanlının ağzıyla burnunu yer değiştirip bu hakareti ona iade etseler,çok sinirlendim!
adam olsaymış da ona buna sığınmak yerine seni bırakmasamış,değerini bilseymiş.böyle hastalıklı birini de ilk defa gördüm.
Etrafinda kimse yokmu buna bir ayar cekecek..
sakin bulusma yuz yuze gelme bununla sagi solu belli olmaz..
Amin sağ ol.. İnsan bu kadar utanma duygusundan yoksun olabilir.. Buluşup yüzüne tükürmek istiyorum..[/QUO
buluşursan yüz bulur hiç uğraşma derim
Yüzüğe kadar istediler utanmadan, giderken biletini almak istiyorum bende 5 kuruşu kalmasın..
hasta mı eski nişanlın ya da canı temiz bi dayak mı çekiyor? o kimmiş de sana bekaret testi yaptıracakmış,bu ne hadsizlik böyle? yok mu abin,baban falan nişanlının ağzıyla burnunu yer değiştirip bu hakareti ona iade etseler,çok sinirlendim!
adam olsaymış da ona buna sığınmak yerine seni bırakmasamış,değerini bilseymiş.böyle hastalıklı birini de ilk defa gördüm.
Ki Trye geldiğinde defalarca yalnız kaldık, geldiğinde bizde kaldığı bile olmuştu ankara da yakınları olmadığı için.. Yapacak insan olsam o zaman yapardım onunla.. Namusuma laf ettirmem ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?