Merhaba, daha önce defalarca konu açmıştım.. Kıskançlıktan dolayı problemli geçen bir nişanlılık dönemi yaşamıştım.. Ayrıldık ve en son açtığım konu, tüm çeyizleri birlikte almıştık ve şimdi onları napıcamı bilmiyorum demiştim.. Birçok insan madem seviyorsunuz tekrar deneyin demişti.. Kısa bir süredir internetten yazışıyoruz.. Mailimdeki sohbet penceresinden yani, msn bile açmıyordum biri görmesin diye.. Henüz tlfnumu bilmiyordu ve yüzyüze dahi görüşmemiştik.. Bazı şeylerine baktığımda sorumluluk almış iş güç derdine düşmüş ve tek isteği hala bendim..
Şimdi asıl konuya geleyim, dün akşam bilgisayarı ortada bıraktım, pencereyi kapatmamışım.. Babam maillere bakmak için pcyi almış, bunu görünce kardeşime hemen her şeyi kapatmasını söyledim ancak iş işten geçmiş..
Mutfağa girip bişeyler anlattım ve akabinde annem; bak baban bişey görmüş onu soruyor dedi ve babam böyle böyle maili açtığımda onun sana nerdesin yazdığını gördüm görüşüyor musunuz dedi. Evet bi kaç gündür yazışıyoruz dedim, neden dediklerinde ise içten gelen bişey olduğunu söyledim. İşte o an patladı.. Herkesin içinden bişeyler gelebilirmiş, engel olmalıymışım, daha önce ben bitirmişim bu işi, istemiyorum demişim.. Annemde yüksek tansiyon var, ölümüme sebep olursun dedi, babam hayatta en son beklediğim şeydi bu dedi.. Dünden beri odamdan çıkmadım, hatta yataktan çıkmadım..
Şimdi düşünüyorum, biz hoş olmayan şeyler yaşadık evet ama dayanamıyorum onsuzluğa, yapamıyorum başkasıyla.. Onu çok özlüyorum.. En son ayrıldığımızda annem, daha önceki gibi kötü olmayın birbirinizi gördüğünüzde selam verecek yüzünüz olsun, kaderinde o varsa zaten kimse engel olamaz demişti, sanırım tamamen beni avutmak içinmiş.. Her ettiğim duada Allahım hayırlısıysa ver, olmayacaksa al içimden sevgimi diye dua ettim, engel olamıyorum kendime.. Belki gerçekten o benim kaderim ki kopamıyoruz bi şekilde.. Ama bastırmam gerekiyormuş duygu düşüncelerimi, istediğim gibi davranamazmışım.. Off içim öyle daralıyor öyle üzgünüm ki.. Geçmişi geri getirip değiştirip düzeltemem bazı şeyleri ancak bundan sonrası için ben ne yapacağım?..
ONLAR'dan (eski sevgili nişanlı eşler) başkalarıyla yapılamıyor başkası sevilemiyor olsa bunca ayrılan boşanan insanlar nasıl mutlu olabilirdi sence
hatırladığım kadarıyla sorunlarınız küçük şeyler değildi hatta tehdit bile etmişti galiba sizi nasıl bir daha böyle insanların sözlerine güvenip yüzüne bakabiliyorsunuz ve hayatınıza bu şartlarda devam edebiliyorsunuz (yanlış konu da hatırlıyor olabilirim )
canım neden ayrılmıştınız nişanlınla?hem de iki defa..
Canım;
Öncelikle hep dua et ..
ve İçini Ferah tut..
unutmaki kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız, yani boşuna üzülmenin hiçbir yararı olmaz, ne gideni geri getirir nede başka bişey yapar..
Düşünki nişanlanmanızda bir hayır vardır, düşün ki nişanın bozulmazsında bir hayır vardır, düşün ki tekrar yazışmanızda bir hayır vardır ve düşünki babanın bunu görmesinde bir sebep vardır..
herşey olacagına varır..
insanlar hayatları boyunca değiştiremeyecekleri 3 şey vardır
1. Doğduğu Gün..
2. Evleneceği İnsan
3. Öleceği Gün..
yani biz illee de istesekte kaderimizde o insan yoksa zaten olmayacak bişeydir.. biz istemesekte anlımıza o yazılmışsa o olacaktır...
annen baban ne kadar oyle tepsi verselerde olacak birşey varya yapılacak hiçbişey yok..
hiç canını sıkma..
hep dua et..
illa o olsun diye birşey yok, Rabbim hep hayırlısını versin..
heepp böyle dualar et canım...
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...
Amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?