Eski nişanlım ve ailesi ile mahkemelik olduk

E ne yapsın buradaki insanlar, annesiyle mi konuşsun gidip? Korkunun ecele faydası yok. Nişanlınız "Benden çocuk aldırdı habersiz" demedikçe mahkeme bunları kurcalamaz ve sorgulamaz, önceki konunuzda da defalarca aynı şey söylendi. Annesinin iftirasıyla da o.. olmadığınıza göre. Yapacak bir şey yok.

Az önce birine açıkladım ayni şeyi
Konunu kapatiyorlar ayni konuyu acmak yasak yonetici gelip kilitliyor o arkadaslar o yuzden yaziyor ayni konu uzerinden edit yapip yeni durumunu ekleyebilirsin ama devam niteliginde yeniden konu acarsan kaparlar
Ayrica ailenle konusmaktan baska yapacagin bise yok cirkef insanlara denk gelmissin hersey olur ailende neyle karsilasacagini bilsin ki onlemini alsin

Ya Allah razı olsun İnan aynı konuyu açmaktan bende bıktım ama içimdeki korkuları bir gösterebilsem. Özel bi hastaneydi aynen

İnkar edeceksin biraz dik dur ayrıca bu adama karşı. Böyle sinersen çok üstüne gelir daha. Sizin mahkemenin konusu bu değil yani bu araştırılmaz. Ama şu var, bu adam kendi de gelip şu şu doktorda çocuk aldırdık diyebilir. Onu nasıl halledeceksin.

Böyle düzgün açıklamak yerine ters konuşmak neden işte bunu anlamadım bende. Sağol teşekkür ederim uyardığın için forumla alakalı pek bi bilgim yok o yüzden.
Aileme de anlatmam imkansız (

Ya senin derdin ne? Niye ters çıkışıyosun

Yapmadığım halde öyle büyük iftiralar attılar ki oda iftira konumunda olur ama mahkeme tarafından araştırılma olmasın bana yeter

Ya senin derdin ne? Niye ters çıkışıyosun

Ters çıkışmıyorum, yapacak bir şey yok diyorum ki cidden yok. Mahkeme kurcalamaz diyorum nişanlınız "Benden habersiz çocuk aldırdı, babalık haklarım" falan diye birtakım şeyler söylemezse. Ya dik durup yüzleşeceksiniz ya da geri çekileceksiniz. Buradaki insanların da eski konunuzda da burada da söyleyeceği şeyler aynı. Ha ayrıca, nişanlınız kendisi de gelip direkt ailenize söyleyebilir o kadar pis bir aileyse yaparlar.

İnkar etsen bile ailen nasıl bi aile, kızım doktora gidelim rapor alıp yüzlerine çalalım diyecek bir ailemi yoksa biz her türlü kızımızın arkasındayız diyecek bir aile mi

Ortaya çok rahat çıkar emin ol. Anlamıyorum bu kadar sıkı bir ailede otele gidip bu işi yapmak nasıl cesaret? Neyse bir şey olmaz artık olmuşla ölmüşe çare yok. Annene anlat bari bilsin.

Eee bu iddialar ortaya atılınca inkar edeceksin yalan söylüyolar diyeceksin onlar bu iddialara devam ettikçe baban mahkemede kanıtlamak için seni doktora götürmek isterse o zaman ne yapacaksın???

Onlar bu iddialara devam ettikçe ailende bu durumun üzerine gider...
Elbet açığa çıkacak ya annenle konuş bu mevzuyu yada olacaklara hazırlıklı ol...

İnkar etsen bile ailen nasıl bi aile, kızım doktora gidelim rapor alıp yüzlerine çalalım diyecek bir ailemi yoksa biz her türlü kızımızın arkasındayız diyecek bir aile mi
2. Seçenek, arkasındayız. Bunu da ona belirttiler. Ne yaşamış olursanız olun bu iş bitti demişti. Çocuk sustu annesi susmuyor

Beni hastaneye hiç bi şekilde götürmez ailem sadece araştırılmasından korkuyorum mahkeme tarafından

Şu birlikte olmayı da işler ters gidince hata saymayı anlayamıyorum ya.Evde otururken olaylar gelişse okey de otelde olmuş olay nasıl nefse uymuş oluyorsunuz bu durumda ,garip.Arkasında durucaksın yaptığının olan olmuş başka ülkede olsa mahkeme bunu takar mı bilmem ama burası türkiye.Ailen de bu kadar takıntılıysa bu mevzuya otel doktor deyince isgillenirler gayet.Öyle ölmeye falan kalkma usulünce anlat ailene senin arkanda dursunlar.

Beni hastaneye hiç bi şekilde götürmez ailem sadece araştırılmasından korkuyorum mahkeme tarafından

Mahkeme siz bakire değilsiniz ve cocuk aldırdınız diye aleyhinize sonuçlanmaz. Mahkeme başka bir şeyin davasını güdecek. Ha ama bir şeyler açığa çıkar, babama anneme ne derim derseniz eğer onda yapacak bir şey yok. İsterseniz söyleyin.

Karşı tarafa cok güldüm. Siz bakire olmasanız Bile sizi biri "kabul etti" diye onunla evlenmek zorunda değilsiniz. Yıldız tilbe İbrahim Tatlıses olayına dönmüş. Halbuki Kendi hayatınız kime ne?

Arkadaşım genelleme yapma. Evet kendi isteğimle beraber oldum ama bu olaylar buraya gelmeden önce de neler yaşadığımı bilmiyosun. Ben burda bu mevzuyu soruyorum düşüncelerinizi soruyorum. Ve sorumda ne olur kınamayın demişim buna rağmen eleştiri yapıyosun bişey demiyorum. Gene de teşekkür ederim

Mahkemeye bu kızla otelde birlikte oldum dese bile araştırılmaz kim napsın sizin yatak hikayenizi.Kadın doğuma da birlikte gittiyseniz benden habersiz çocuk aldırdı da diyemez ama böyle bi iddia ortaya yine de atarsa mahkeme konuyu araştırır.Haklı siz çıkarsınız ama olaylar karışır sizin tarafınızda haliyle.O yüzden arkasında durun yaşadıklarınızın ve anlatın diyoruz.Aileniz öyle bi şey yok rahatlığındayken pat diye doktor kaydı gelirse önlerine napcaksınız mesela.Sorumluluk alın biraz

Ailem arkamda olduğunu onlara söyledi onlar daha da alevlendi. Mahkeme de çıkmazsa sonra daha sıkıntı olmaz. Babam iftira ediyolar diye dava açmazsa tabi. 1i hariç hepsi iftira dediklerinin orası ayrı.
Karşı taraftan mantıklı hiç bi hareket olmadı zaten bu zamana kadar beni kabul etti diye bişey yok çok afedersiniz kızlığım esnek diye iftira üstüne iftira attı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…