• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nisanlima icimi döksem mi

gamzelim123

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
100
46
298
35
Almanya
Slm kizlar, Tam mutlulugu bulmusken, tam beni seven birini bulmusken, herseyin yalan oldugunu anlamak beni cok üzüyor. Ben 28 yasinda umutsuz bir kizim. Gecen sene biriyle tanistim. Hersey cabuk gelisti. Iliskimizin ilk gününden beri cok ciddiydi. Beni eller üstünde tutuyordu. Ailelerimiz de tanisti ve nisanlandik. Cok mutluyduk taa ki aileler icerisinde maddi sorunlar baslayana kadar. Benim sevdigim adam ailesinin etkisiyle degismeye baslamisti. Tartismalarimiz büyüdü ve nisani atmak zorunda kaldim. Ben bu ayrilikla basa cikmaya calisirken, her günüm aglamakla gecerken, onun 3 ay sonra bir baskasiyla cikmaya basladigini ögrendim. Evet, bana tapan bana her firsatta asik oldugunu dile getiren adam, artik 22 yasinda bir kizla birlikte. Bizim icin mücadele edecegi yerde, ayriligimizi kabul etmis, hatta ayrilalim diye elinden geleni etmis. Bunca yasadiklarimiz yalanmis meger. Bir anda sildi beni hayatindan. Onu is dolasiyla hafta bir kere görüyorum, yüzüme o günden beri bakmiyor. Düzgün bi ayrilik konusmamiz bile olmadi, hersey birden bitti. Icime birikti hersey, herseyi yüzüne vurmak istiom, ona mutsuz ol demek istiorum. Cunku hergün bunlari düsünüyom, bana yaptiklarini kaldiramiorum,ben mutsuzkrn o yeni askiyla mutlu olmasi haksizlik deilmi.. Sizce bunlari ona söylesem rahatlarmiyim söylemelimiyim yoksa aciz duruma mi düserim yardim nolurr

Yapacağın en güzel ve de onurlu hareket, güçlü davranmak olacaktır.. O güçlü duruyorsa sen ondan daha güçlü görünmek zorundasın. Yaşadığın ilk aşk mıydı bu sanki? herkes gelip geçici.. Şuan canın yanıyor, sanki ona haykırsan rahatlayacaksın o da silkinip durulacak.. böyle bir şey yok. Sadece acizlik etmiş olursun. İçinden yaşa acını ve gururlu davran lütfen. Her şey nasip kısmet, hele ki bu konular.. Belki şans senden yanadır da farkında değilsindir, uğruna göz yaşı döktüğün adama baksana, değer mi ona? Yeni insanlarla tanış. Zaman her şeyin ilacı değil mi zaten, her şey geçer ablam.. Kendi içinde yak yık ağla vs. ama ona güçsüz gözükme.. Hep daha iyi ol.. Emin ol güçlü ve güzel oldukça onu içten içe öldüreceksin sen de.. O da üzülecek..

Insan her gün bunlari düsünürmü ya ben her gün düsünüyorum. Ona degmedigini biliyorum ama icimim rahatlamassini istiyorum, herseyi Yüzüne vurmak, ne kadar adi oldugunu söylemek :(

Konuşsan da için hafiflemeyecek emin ol.
O da cevap verecek çünkü.
Kim bilir onun içinde neler var.
Bunları duymak seni daha da mutsuz edebilir.
Yoluna devam etmelisin.

Ben kaldiramiorum benimle yasamak istedigi herseyi baskasiyla yasaAcak onla evlencek ailem duycak gururumu incitti oynadi benimle. En azindan yuzune tükürmek mutsuzluktan geber demek istiyorum benim düstügüm duruma düs mutsuzlugun dibinde aklina bana yaptigin gelsin demek istiyormmmmm

Nicin biz kadinlar neden boyleyiz acaba birine koru korune saplaniyoruz?arkadasim olmus yasanmis bitmis sen neyin yasini tutuyosun?kendine hayati niye zindan ediyosun...ne hali varsa gorsun birak sevgilisi olsa nolur isleri ciddiye binse ayni sorunlari o kizlada yasamayacakmi?kurtulduguma sukredeyim demiyosunda hergun agliyorum diyosun hic bir erkek bir kadinin gozyaslari kadar degerli degildir...bir an once toparla kendini bence hic konusma gerek yok salla gitsinnn konussanda nolucak olmus bitmis sende bitir biran once

Karsindaki insan Adam gibi Adam olsa ,
zaten seni maddiyat icin yari yolda.birakmazdi ..

Seni yurekten sevmis olsa koluna baskasini takmazdi..
en azindan beklerdi cabalardi ..

Simdi sen boyle bir Erkege ne desen BOS , anlamaz anliyamaz... insanliktan nasibini.almamis sevmeyi bile bilmiyor..

senin yapacagin tek sey , o insana tek.kelime etmemen..
Birak ne hali varda gorsun ..

Konusursan ne mükemmel erkekmisim nasil unutamadi diye egosu tavan yapacak bence cok daha guclu ve bakimli ol. Yuzune bile bakma inan yeni aski olsa da ne cabuk sildi diye ici yanar. Sende aglasmayi birak hemen baskasini bulan pislikten kurtulduguns sukret hrsey ask bir erkek degil ya

Canım nişanı atan taraf sen olmuşsun. Muhtemelen haklı sebeplerin var ama bir karar almış bitirmişsin. Ondan sonra nişanlının başka birisini bulmayacağını mı düşünüyordun? Aradaki süre mi sana kısa geldi. Hani nişanı o atsa, sizin için mücadele etmese sonrasında da hemen birini bulsa neyse ne de, senin bitirdiğin bir ilişkiden sonra adamın karalar bağlayıp bağlamaması kendisine kalmış bence. Sen eğer gider konuşursan hem hala onu unutamadığını göstermiş olursun hem de eline hiç bir şey geçmez. Suratına tükürsen sonra o sana daha ters bir şey söylese. Bence sen onu Allah'a havale et. Herkes ettiğini bulur.

bunun adı sevgi değil, hazmedemeyiş. nasıl olur da o sanki sen hiç olmamışsın gibi hayatına başkasını alır, nasıl böyle keyifle devam eder, diyorsun. kabullenemiyorsun. inan ki suratına da tükürsen için rahat etmeyecek. söylemek istediklerinin asla sonu gelmeyecek. bir kere kötü ayrıldın mı bunun telafisi olmuyor. yaşadım, biliyorum. insanın içine kaya gibi oturuyor. ben ayrılalı bir buçuk seneyi geçti, şöyle medeni adam gibi bir ayrılık yaşayamadık. hala içimde yara. eğer insan gibi ayrılsaydık benim iyileşmem bu kadar uzun sürmezdi. bak ben şuan senin yapmak istediklerinin hepsini yaptım. durup durup arayıp küfürler beddualar yağdırdım. inanır mısın ben bağırırken o telefonda gülüyordu! neden? çünkü adamın egosu tavan yaptı. keyiften dört köşe oldu. ve ben her defasında daha da küçüldüm. elime hiçbir şey geçmedi. bir gram bile rahatlamadım. sana tavsiyem sessizliğini hiç bozma. madem gittin, gidişine yakışır şekilde davran. o içindeki fırtına bir gün nasılsa dinecek.

Evet ben attim ama bana ya bu istediklerimi yaparsin yada bitsin bu is dedi, cünkü sanirim ailesi öyle istedi. Bende bazi kararlari onunla birlikte almak istedigimi ve onun her dedigine boyun eymek istemedigimi söyledim. Böylelikle ayrildik. Yani o gün ben ayrilayim diye elinden gelrni yapti. Annesinin dediklerini tekrarlayip durdu. Biliorum tek erkek o deil, ona saplanmadimda, ama benim ve aileminin gururunu ve onurunu incitti. Benim kendimr yediremedigim bu. Ben evet diyeyim diye neler yapmadi ki. Birden degisti ailesinin istedigi gibi olmadi diye hersey. Hemen yeni birini buldu, belki önceden vardi? Bana büyük askdan söz ediyodu, kabul edemedigim beni kandirmasi ve hemen vazgecmesi ailesinin sözüyle. Bazilari ne kolay söYlüyo unut gitsin diye, eminim ayni durumda siz olsaniz kandirilmis oldugumum verdigi hisleriyle ayni düsünürdünüz.

Nisan attin diye yas mi tutacakti tabii ki hayatina devam edecek

Kin kusarsan eminim ki umrunda bile olmazsin biten bitmis

sakın öyle bişey yapma ilerde konuştuğun için pişman olursun ama konuşmadığın için olmazsın Boşver soylesen de anlamaz ilahi adalet anlatır en güzel şekilde

Özellikle benim oldugum yerlere geliyor, oralarda duruyor. Aci cekmemi istiyor. Bende yüzüne bakmiyorum, bisey caktirmamaya calisiorum. Sadece bi kere gözgöze geldik oda tesdüfdü.

cok gereksız bir davranış olur bana göre.
ayrılmıssın bitmis bence o atılan mesajlara karsı taraftaki adam bi tarafıyla gülüyor affedersin de.
bosu bosuna acı cekiyor, unutamıyor demesin senin icin.
ve de vicdan yaptırmaya calısıyorsan da yapma. her sey bitmis bi sekilde olmamıs iste. yoluna bak.
o hayatına devam ediyor sensiz, sen de onsuz devam et.

Son düzenleme:
Haftada birgun is icabi goruyorum demissiniz iste o bir gunde asiri bakimli olun ve bir soz yuzugu takin bu onunda icine oturur emin olun.

Slm kizlar, Tam mutlulugu bulmusken, tam beni seven birini bulmusken, herseyin yalan oldugunu anlamak beni cok üzüyor. Ben 28 yasinda umutsuz bir kizim. Gecen sene biriyle tanistim. Hersey cabuk gelisti. Iliskimizin ilk gününden beri cok ciddiydi. Beni eller üstünde tutuyordu. Ailelerimiz de tanisti ve nisanlandik. Cok mutluyduk taa ki aileler icerisinde maddi sorunlar baslayana kadar. Benim sevdigim adam ailesinin etkisiyle degismeye baslamisti. Tartismalarimiz büyüdü ve nisani atmak zorunda kaldim. Ben bu ayrilikla basa cikmaya calisirken, her günüm aglamakla gecerken, onun 3 ay sonra bir baskasiyla cikmaya basladigini ögrendim. Evet, bana tapan bana her firsatta asik oldugunu dile getiren adam, artik 22 yasinda bir kizla birlikte. Bizim icin mücadele edecegi yerde, ayriligimizi kabul etmis, hatta ayrilalim diye elinden geleni etmis. Bunca yasadiklarimiz yalanmis meger. Bir anda sildi beni hayatindan. Onu is dolasiyla hafta bir kere görüyorum, yüzüme o günden beri bakmiyor. Düzgün bi ayrilik konusmamiz bile olmadi, hersey birden bitti. Icime birikti hersey, herseyi yüzüne vurmak istiom, ona mutsuz ol demek istiorum. Cunku hergün bunlari düsünüyom, bana yaptiklarini kaldiramiorum,ben mutsuzkrn o yeni askiyla mutlu olmasi haksizlik deilmi.. Sizce bunlari ona söylesem rahatlarmiyim söylemelimiyim yoksa aciz duruma mi düserim yardim nolurr

adam başkasıyla birlikte sen içinii döksen nolucaaak dökmesen nolucakk. Adamın umrunda mı? değil, olmazda çünkü malesef ki hayatından memnun. Şu adalet sistemine hastayım zaten.

diceğim o ki içini falan dökme, adamın bi tarafını kaldırmaktan başka bi işe yaramaz. He çok bunalıyorum diyosan aç bi word sayfası yaz tüm içindekileri sonrada sil olsun bitsin en azından içinden çıkıp yazıya dökülmüş olur.

ben aylardır öyle yapıyorum yazdığım küfürlerin, hakaretlerin haddi hesabı yok yazıyorum yazıyorum sonra siliyorum rahatlıyorum :27:

Back
X