• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nisanlima icimi döksem mi

bence allaha havale et emın ol sen bişi demedigin zaman ılahı adalet yerıne gelıcektır ama kan kustugunda ona elıne hıcbişsey gecmıcek onun egosunu tavan yapıcaksın.. hıc umursama bosver... evlılık kader kısmet ısıdır sızın alnınızdada yazılı deilmiş .. neden bi ınsan ıcın agzını kırletesın bosver ya agzını acmaya degmez .. emın ol sen bişi demedıkce o kendini yıcektır .. ınsanlar senelerce evlı olup ayrılıyorlar onlar dayanıyor sende dayanabılırsn..

allaha sıgın dua et emın ol o dualara cevap verendir..

Evet ben attim ama bana ya bu istediklerimi yaparsin yada bitsin bu is dedi, cünkü sanirim ailesi öyle istedi. Bende bazi kararlari onunla birlikte almak istedigimi ve onun her dedigine boyun eymek istemedigimi söyledim. Böylelikle ayrildik. Yani o gün ben ayrilayim diye elinden gelrni yapti. Annesinin dediklerini tekrarlayip durdu. Biliorum tek erkek o deil, ona saplanmadimda, ama benim ve aileminin gururunu ve onurunu incitti. Benim kendimr yediremedigim bu. Ben evet diyeyim diye neler yapmadi ki. Birden degisti ailesinin istedigi gibi olmadi diye hersey. Hemen yeni birini buldu, belki önceden vardi? Bana büyük askdan söz ediyodu, kabul edemedigim beni kandirmasi ve hemen vazgecmesi ailesinin sözüyle. Bazilari ne kolay söYlüyo unut gitsin diye, eminim ayni durumda siz olsaniz kandirilmis oldugumum verdigi hisleriyle ayni düsünürdünüz.

en çokta o koyar zaten, hazmedememek. İnsanın içini kemirir bitirir farkında olmadan. Büyük aşk diye bişey yok canım ya bi istisnalar var o da bize denk gelmez, hayat işte öyle bölye geçiyo günler :ssz::ssz:

biten bitmiştir artık emin ol konuşsanda rahatlayacağını hiç sanmıyorum o nasılsa kendine yeni bir hayat kurmaya başlamışsa sende kendi yolunu ciz geçmişe saplanıpa endini yıpratma

eski nişanlı+maddi konulardan dolayı nişanı atma+yeni üyelik+ilk konu = konuyu ben açtım sandım bi an:1:
maddi konulardan dediğin şeyler neydi biraz açar mısın? eğer istersen tabi, merak ettim.
bende konuşmaman gerektiğini düşünüyorum. o şekilde konuşman onu mutlu edecektir. ayrıca onun mutlu olup olmadığını bilemezsin. belki de boşluğa düştü ve başkasını buldu. tabi ki bu sonucu değiştirmez. bitti mi bitti, bırak ne halt yerse yesin bundan sonra.

Özellikle benim oldugum yerlere geliyor, oralarda duruyor. Aci cekmemi istiyor. Bende yüzüne bakmiyorum, bisey caktirmamaya calisiorum. Sadece bi kere gözgöze geldik oda tesdüfdü.

nişanı sen attığın için senden intikam almaya çalışıyor, eğer dediğin gibiyse..

Insan her gün bunlari düsünürmü ya ben her gün düsünüyorum. Ona degmedigini biliyorum ama icimim rahatlamassini istiyorum, herseyi Yüzüne vurmak, ne kadar adi oldugunu söylemek :(

her gün, her gece, her dakika,yediği yer yudumda , içtiği her suda düşünür canım 4. yıla girdim bende senin gibi geçer diyenlere inat kaldı içimde her an pişmanlığını hayal ediyorum ama yuvasını kurdu ben ise hala birini sevemiyorum bile sakın birşey söyleme içine at ama dimdik dur karşısında giyin süslen belli etme o gününü gün ediyorsa gece yastıklara sarıl ağla ama sabah karşında dur . en azından yıkıldığını görmesin

Ben kaldiramiorum benimle yasamak istedigi herseyi baskasiyla yasaAcak onla evlencek ailem duycak gururumu incitti oynadi benimle. En azindan yuzune tükürmek mutsuzluktan geber demek istiyorum benim düstügüm duruma düs mutsuzlugun dibinde aklina bana yaptigin gelsin demek istiyormmmmm

Ve bir gun gelecek ona karsi nefert bile duyamayacak kadar onemsiz olacak sizin icin..

Suan ofkenizden belkide acinizdan dolayi icinizi dokmeniz sizi rahatlatacak diye dusunuyorsunuz..

Ama o kisi sadece sizin onu kale almamanizi yokmus gibi davranmanizi hak eder..

İlahi adalet yerini bulursa zaten er yada gec size yasattigi acinin bedelini odeyecek..

Ailesi maddi anlamda yardim etmek istemiyodu, herseyi kendimiz alcaktik borclanip. Ailemde karsi cikti, biraz biriktirip öyle evlenin dediler. Aralari bozuldu, nisanlimda beklemek istemiodu hemen evlenelim diodu. Ben ona birlikte bi kac ay para biriktirelim, bende calisiom, beraber biriktirip, bi kac ay bekleyelim dedim, az borcla evlenelim, ailemde memnun olsun dedim, kabul etmedi. Cok seviomus ayri kalamazmis. Gördük sevdigini. Haklisiniz ne desem bos. Benim onun yeni bir sevgilisi oldugunu bildigini bilmiyor. Yani kiskandirma durumu yok. Seviyorki birlikte. Bana bu kadar oynadigi icin üzülüyorum sadece. Kimseye güven olmazmis :(

Maddiyat icin atmadim. Onunla borclanip evlenmeyi kabul ettim. Sonra baska konu sorun oldu, baktim ki hic taviz vermiyor. Düsüncelerime önem vermiyor. Annesinin agziyla konusuyor. Ya yaparsin bunlari ya biter dedi (maddiyat konusunu gectik) bende baskisina dayanamadim bitirdim. Insanlari yargilamadan önce sorun lütfen. Maddiyatci bir insan degilim. Onunla herseye ragmen evlrnmeyi kabul etmistim cünkü

Nişanlınız bir psikolog değilse ona içinizi dökme işini unutun. Nişanı atan siz olduğunuz için onun şimdiki hayatı sizi ilgilendirmemekle birlikte ondan bir sanane cevabı almanızda muhtemeldir.

her gün, her gece, her dakika,yediği yer yudumda , içtiği her suda düşünür canım 4. yıla girdim bende senin gibi geçer diyenlere inat kaldı içimde her an pişmanlığını hayal ediyorum ama yuvasını kurdu ben ise hala birini sevemiyorum bile sakın birşey söyleme içine at ama dimdik dur karşısında giyin süslen belli etme o gününü gün ediyorsa gece yastıklara sarıl ağla ama sabah karşında dur . en azından yıkıldığını görmesin

Sagol beni anladigin icin. Öyle yapmaya calisiyorum mecburen. Sadece dimdik görebiliyor beni, bode icimi görse :(

canım benim kıyamam sana ya :(
unutma ki başkasının mutsuzluğu üzerine kurulan mutluluk asla gerçek mutluluk değildir ve asla kalıcı olmaz. sen kalbini ferah tut ilahi adalete güven gün gelir o gelir sana ağlar ve o zaman içinde hiçbir şey kalmamış olduğu için daha sağlıklı ve daha gerçekçi bi mutsuzluk temennisi konuşması yaparsın.

Canım bence 2 seçenek var önünde;

1.Eğer adamın "beni unutamamış, hala aklındayım" diye düşünmesini istemiyorsan asla içini dökme. Şuan eminim oda senin için beni nasılda çabuk sildi diye düşünüyordur yüzüne bakmıyomuşsun çünkü. Bence böyle olması daha iyi. Bırak öyle düşünsün. Sende üzülsende asla karşındakine belli etme. Dik dur.

2. Benim hakkımda ne düşündüğü umrumda bile değil ben ruhumun feraha ermesini istiyorum sadece diyorsan; içindeki dök. Hemde öyle bir dök ki "şunu söylemedim" diyecek bir cümlen bile kalmasın. Ama sana vereceği cvplarıda kaldırabilmen ve hakkında ne düşüneceğini umursamaman gerekiyor bu durumda. Sonuç olarak bunu seçersen bence insan rahatlıyor. Yani ben çok rahatlamıştım. Söylemesem çatlardım ve unutmam daha zor olurdu.

benim düşüncem bu :42:

Aslinda benim hakkinda ne düsündügü umrumda deil.. Bi kac ay sonra birdaha hic görmeyecegim.. Uzak sehirde yasiyor, ve ben eger icimdekileri haykirmassam ilerde pisman olucam diye korkuyorum.. Sonucta bir daha göremeyecegim.. Tabi onun verecegi cevaplarda var.. Suskun kalacagini sanmiyorum. Bu yaptiklarina ragmen o neden mutlu ve ben hala mutsuzum :((

Hala durum ayni.. Ben onu bugün kahkahalar atarken gördümde, icim icimi daha cok yedi.. Bi sekilde ona icimdekileri söylemek istiyorum, cünkü böyle gecmiyor, ama onu hala sevip düsündügümü sanmadan nasil yapicam bunu??

Back
X