eski Nisanlimin aci cekmedigini düsünüp kendim daha cok aci cekiyorum

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
arkadaslar bilenler vardir ben cok konu acitm buraya su son 3 ayda :( 3 ay önce nisanlimdan ayrilmistim hala acisini cekiyorum daha dogrusu kararimin arkasindayim eminimki dogru yoldayim ama yinede insanin cani yaniyor olup bitenlere. Ben hala bu durumdayken, icimden bir ses diyor o hic üzülmüyor hic birkere olsun aramadi sormadi sirf baslarda görüsmüstük oda ben yazdikca yaziyordu kendiliginden benimle asla iletisime gecmedi beyfendi! Simdide eminim benim onu facebookta takip ettigim gibi o beni etmiyordur öndemsemiyordur cünkü o cok gamsiz kafasina koydugunu yapan birisi! Yapiyorda eminim whatsapte beni engelledi o engeli hic kaldirmadi hic takip etmiyor yani bende gerci sonradna engelledm kaldirmadm! Ama aynisini eminim facebookdada yapiyordur engellemedi cünkü kesin bilmiyodur nasil oldugunu kesin takip etmiyodur beni buna eminim bu aklima geldikce daha dogrusu onun rahatligi canim daha cok yaniyor sinirime dokunuyor nasil olurda 6 seneye saygisi olmaz diyorum koyuyor bana icim aciyor. Nasil kurtulcam onu takip etme takintimdan icimde senaryolar yazip ona inaniyorum nasil atlatcam bunu daha basindamiyim ben ayrilik acisinin yoksa ortalardami dönemleri varmis diye duydum hala ayniyim sanki ya 3 ay gecmesine ragemen :( canim yaniyo yalvaririm yardim edin akil verin bana arkadaslar

Kesinlikle bir psikoloğa görün sevgi falan değil resmen takıntılı olmşsn diğer konuşarınıda görmüştüm kesinlikle yardım almalısın o hayatına devam ediyor belli ki ailesini. Bu kadar işin içine soka.n Adam zaten baştan belli etmiş kendini bile bile sen ateşe atmışsın kesinlikle psikoloğa gitmlisin bellî tek başına aşamıyorsun

Kesinlikle bir psikoloğa görün sevgi falan değil resmen takıntılı olmşsn diğer konuşarınıda görmüştüm kesinlikle yardım almalısın o hayatına devam ediyor belli ki ailesini. Bu kadar işin içine soka.n Adam zaten baştan belli etmiş kendini bile bile sen ateşe atmışsın kesinlikle psikoloğa gitmlisin bellî tek başına aşamıyorsun

ise yararmiki hap veriyorlar diye duydum :(

destinyeda ya son cümlesine kadat katılıyorum. Senin ciddi bi problemin var. Ve bunu tekl başına aşacak güçte değilsin konularının hepsini okudum takıntı haline getirmişsin. Bi psikolağa git ve tedavi ol.

canım senin olayını biliyorum bende aynı durumdayım (dım) belki hatırlarsın 8 yılımı çöpe attım bosancam psikiyatriye gittim agladım içimi döktüm tavsiye verdi evlenip coluk cocuk olduktan sonra olması cok daha beter olurdu dedi surup verdi surubu alınca sinirlerini aldırmış gibi oluyosun hiç takmıyosun artı olay birazda sende bitiyo kafanı dagıtacak seyler yap calışıosan ne ala sık sık arkadaslarınla eglen bişeylerle ugraş güzel anıları değil sana yaptıgı kötülükleri hatırla hüzünlü slow sarkılar dinleme fotograflarını sil gözünün önünde onu hatırlatacak hiçbişey kalmasın kimse ondan bahsetmesin sende onunla ılgılı konusma hatta sana aldıgı tüm herseyi bi koliyle adresine postala bende ole yapıcam 8 yıl boyunca bana her ne aldıysaa:47:

Back
X