Eski nişanlımın akrabalarını sürekli görmek

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Günaydıın kızzlaar
Uzun süredir canımı sıkan bi konu hakkında konuşmak istiyorum . Ben 5 yıl biriyle sevgili oldum ailelerinde içinde olduğu güzel bi ilişkimiz vardı daha sonra nişanlandık büyü bozuldu düzfün bi insan olmadığını anladım fln..
Nişanı attım 2 kere yalvardı yakarsı barıştık ama bişey düzelmedi hal böyle olunca ayrıldım . Ama benle ayrıldıktan 2 hafta sonra bana mesaj attı beni fake hesaplardan ekleme benim artık sevdiğim var diye . Ben bunu kaldıramadım ve eski nişanlımı o anın psikolojisiyle biraz rahatsız ettim yani 1 ay kadar peşinde koştum mesaj attımm görüşelim diye yalvardım hatta . Çok büyük cahillik ettim o bunu bğtün çevresine duyurdu . En son abisi aradı artık sende üzme kendini o unutmuş sende unut diye . Ve eski nişanlım o kızla nişanlandı .şuan nişanlı
Şimdi aradan 2 sene geçti ve ben bir yerde hemşireyim . Sürekli akrabaları geliyo arkadaşları geliyo . 2 gün önce beni arayan abisi ve yengesi geldi görünce mecbur selamlaştık konuştuk fln ama onları görünce kendimi çok ezik hissediyorum . O günler aklıma geliyo buraya gelmeye de devam etcekler acaba diyolarmıdır bizimki nişanlı buna da yazık oldu diye . Ben eskifen çalışmıyorum bitaraftan ne güzel dimdik ayaktassın diyorum ama utanıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…